***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (43)***
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
andradap spune:
Chiqui... pai 4 mese inseamna mai putin decat 5.... Nu am vrut sa-i zic ca ii dau mese mai mici si mai dese ci pur si simplu ii dau o masa-n plus...
Mica, mersi , incerc si eu acum!
Vali5, mersi de link ... asa cum ii ziceam si lui CHIQUI... Antonio pana in preajma Craciunului papa putin si mai mult lapte...restul O MASA de fructe... De la Craciun, noroc cu sotul car cica "Pai au trecut 2 ore de la masa d efructe si plange, da-i sa pape ceva, nu vezi ca-i e foame"... Si avea dreptate...
Asa am reusit sa-i introduc masa de legume fara sa ii scot o masa de lapte
Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alyna24/Alyna24.jpg)
Alyna24 spune:
Andrada, am vazut si eu filmuletele cu Antonio.Da' baiat umblaret mai ai!Noi....ink nu misunam prin casa.Mai degraba se taraste pe burta dar in 4 labe...nici vorba!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
GAbiu, m-ai lamurit cu "steaua", habar nu aveam de diferenta dintre tetinele normale si cele instelate.
Antonio e un exemplu de harnicie si ambitie. Patrick al meu, un exemplu de comoditate...
Nu a mincat azi ce i-am facut, orez cu pastrav, desi a mai mincat odata mincarea asta. Cred ca a crescut si incepe sa fie mai selectiv, nu mai papa tot ce ii face mama-sa. O fi vorbit cu unii dintre ai vostri si i-au spus ei sa nu mai fie fraieruc si sa manince toate ciudateniile de combinatii.
Azi am folosit pt prima data "batista bebelusului", intr-adevar e muult mai eficienta decit pompita. Si nici nu a protestat.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Andradap, ti-am facut pofta cu pizza de pe blog? sau cum de ai fost asa de harnicuta azi? Eu sunt la cura de alimentare rationala, ca la cura de slabire nu pot zice ca sint. Imi sunt interzise pofte de astea... maninc din ce fac pt bebe.
Bineinteles, fac mai mult decit e cazul.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
andradap spune:
Ioana13, pai am facut pizza...dar nu m-am atins de ea pana acum... il astept pe sot sa mancam impreuna Azi am vb cu o prietena care a facut pizza si asa mi-a venit si mie ideea...
Alyna24, lasa ca mai bine sa stea locului decat sa umble brambura... desi ma bate gandu' sa-i facem un gardulet si sa-i "ingradim orizonturile" suna cam COMUNISTA ideea... dar makr nu e un tarc clasic in care nu ar avea mai mult 1 m patrat la dispozitie
Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO
Vali5 spune:
andrada, Andrei mananca tot ce ii dau, nu mananca tot de fiecare data dar sunt foarte multumita. Si cam vreau sa il trec pe 4 mese pe zi in loc de 5, adica sa manance la 4 ore, nu la 3.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
poohy spune:
Trebuie sa zic! Panel 4 a iesit negativ la toate!
Dar nu i-au facut Ige total...
Andrada, nu mai am rabdare pana vorbesc cu doctorul luni - stii cumva ce inseamna control in panel 4? O fi ige total (probabil zic prostii)?
A iesit 0 pe linie in dreptul alergenilor, iar la sfarsit apare o linie cu cod=Control - in dreptul IU/ml este 34,35 iar in dreptul Clasa 4,5
Habar nu am ce sunt... Ma apuc de cautat pe net
Edit: probabil e un test sa vada daca ar reactiona; of, si cum pe biletul de trimitere nu scria IgE total, nu i-au facut Ige total, ca la medsana merge numai cu trimitere. Dar eu pe Manu nu o mai intep o data
Fimea tot e rau cu nasul :( Ii tot scot la mucuti... Foarte bun aspiratorul. Ea e vesela si jucausa si in continuare haplea :D
In schimb saliveaza in ultimul hal - de azi a inceput - fantana la gurita ei. Dar nu vad nici un dintisor. Se poate sa fie de la raceala? Sau poate am o surpriza asa devreme? (eu tot stateam impacata ca la 9 luni ii ies dintisorii)
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
mica0307 spune:
Am si eu o intrebare. Sau o rugaminte.Are cineva din bucuresti incalzitor de biberoane pe care nu il foloseste??? Plecam saptamana viitoare la munte pentru 5 zile si as avea nevoie de unul ca sa incalzesc borcanasele cu supa. Si nu as da 1-2 mil pe unul ca sa il folosesc cateva zile.Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
andradap spune:
Neatza... eu iar matinala... si copilul doamre... ca s-a trezit din cauza sotului care a plecat in delegatie la 06:00 si dupa ce a mancat l-am pus la somn
Poohy, sincera sa fiu, desi am citit de 2 ori mesajul tau NU am reusit sa pricep prea multe... Sunt chestii prea de specialitate... n-am habar. Si de ce sa nu o mai intepi inca o data? Lasa ca dupa intepatura ea uita... tu sa-ti faci curaj, numai...
Mica, dar borcanelele stiu ca NU se tin la frigider ci la temperatura camerei... deci poti sa i le dai asa... asta in cazul in care nu gasesti incalzitor... (EU nu am asa ceva ca ti-as fi dat). Sau le poti incalzi punandu-le in apa fierbinte cu 5 min. inainte... Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO
Pepsi spune:
poohy, felicitari ptr testele negative, bravo! nu are rost sa faci igE-ul total ca NU ajuta la mare lucru, doar ca vezi ca exista fond alergic, da nu afli la ce!asta e parerea mea,si eu stiam ca da nu e neaparat legat de alergii, multumim de felicitari, eu nu=l scot niciodata cu fular,
vali, felicitari ptr umblat, am vazut pozele, tare frumoase sint, mi-am amintit cind era dominic asa mic si incepea sa umble!
mica, da ei au obrajii rosi si de la dinti, poti incalzi in apa calda, stiu ca erau pe vremea mea niste rezistente ce le bagai in apa si pui borcanelul acolo, sau farfuria, daca mergeti pe pirtii mai poti folosi si un termos, in care pui mincarica si sint unele care tin pina la 24h
carmen, merci, ai gasit reteta?
vas, asa e, fiecare etapa e frumoasa si trebuie savurata, de la dintisori suge asa, ca si al meu face la fel
didi, sa porti sanatoasa haina, tare frumoasa, cum se simte micutul bolnavior?
an, nu vreau sa te influentez, la inceput nu am vrut sa=l fac lui dominic, aici nu toate sint pe grila de la guvern, si apoi a aparut pe grila si prevnarul, la inceput nu era, si aici nu apare pe grila de la guvern decit dupa ce ei se conving cam 5 ani ca e bun vaccinul, altfel nu il baga pe grila, tot ce e pe grila e gratis. si atunci m-am convins si eu ca are efect,
florentina, multumim, of mama ei de anestezie, nici mie nu-mi place! aveti pisici acolo unde face tudor petele
eu ii dau cerealele cu lingurita, asa ca un sos, nu voi folosi deloc biberon la david, dupa experienta rea avuta cu dominic, ptr prevenirea otitelor, nu dati biberonul culcat la copil, chiar si cu perna sub cap, cind sint raciti dati cu ser fiziologic, mai revin miine ca sint f obosita
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David