Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(62)
Raspunsuri - Pagina 13
PIDANA spune:
Buna dimineata!
Naty, ce bine ca te-ai intors si bebelina e bine! Vezi ca iti faceai griji degeaba!
Deja e fata mare daca are un kil!
Deci de la gynipral o luam razna! Eu n-am reusit sa adorm pana pe la ora 2 ca n-am papuci noi daca e sa ma internez. 
Am o foame de lup, am mancat o gramada si tot degeaba, cred ca se face transferul la cerebel mult mai greu de cand cu frigul asta. Of! O sa ma fac cat casa! 
Fug la munca!
Dana
24+ cu 
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04
bubu05 spune:
Wow, Zoze, 5 kile?? Si eu lesinata rau dupa creier, si chiar am o punguta in conge, ca luasem cam 1,5 kile si eu 
Am uitat sa zic ca nici mie nu-mi cade nici un fir de par, insa dupa nastere sigur se schimba situatia, asa am patit la Vlad...
Eu mai stau putin si ies afara cu Vlad, mergem putin la zapada, i-am dat liber bonei azi si maine, cred ca o ia raceala si mai bine sa stea acasa.
Oana
24+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
PIDANA spune:
A inceput pitica mea sa-mi bata in teava, cred ca da din picioruse ca simt undeva spre coaste miscarile. 

Cred ca a auzit ca am facut-o puturoasa.
Dana
24+ cu 
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04
gbutucica spune:
Asa ....deci
vad ca vestile bune curg ca apa din steashina, deci e bine!
Naty , ma bucur enorm ca ti-ai mai crescut doza de optimism cu asa o bebelina grasa si in regula. DD la si mai bine pina la capat , adica aprilie.
Si acu ca ti-au trecut emotiile te rog sa-mi spui si mie cum simti u ca te loveste bbelina in col?????, am zis sa nu te stresez si eu, am asteptat sa fii cu nervii aranjati.te rog sa nu rizi de mine , dar chiar nu imi pot imagina si nici prea multe in ale medicinei nu stiu.asa ca pls!!!
Papacioasa , pertrecere cum se cade fara socrela
si ai grija de Honey.
Mihutza drum bun , fara probleme,si instalare si acomodare rapida.
Sunt si eu pt multa apa bauta, pt ca si dupa fructe beau apa.Ca si lichide mai savurez pe linga apa ,cel putin 3-4 cani de ceai ( menta si coji de porto), lapte ( in general seara ), compot de care prind si multa zeama de la muraturi, dupa care beau forta multa apa.
azi nu ma mai doare burtika , doar spatele, ca deh avem spondilozza de la 14 anishori, sper ca in cursul zilei de azi sau maine sa fac si eu poza cu burtikutza mea in care sta bbelul meu de sub sini pina in pruna.
a de 3 zile imi curge din nas destul de tare " mucii rosii", sa fie oare din cauza ca m-am cam necajit??
Apropo de somnifere in sarcina, vedetzi ca se poate sa luati somnifere, si organismul vostru sa nu le primeasca in schimb sa doarma bbb de sparge, sa nu va speriatzi( sora mea a patit, a luat diazepam pt ca nu dormea si zile bb n- miscat, a ajuns la urgenta, dar bb dormea, in schimb ea tot insomniaca a ramas).
in rest nu scriu mai mult ca iar am sedintza, si mie drag
de mor.
va doresc zi usoara , vesela , fara contractii si fara insomnii
icei la toate.

Giani
,....
32+
ca am dovada
AMR 8 saptaminisioare
ramo_cata spune:
buna dimineata...ne-am baut si noi iaurtelul ,am mancat niste biscuitii si acum am venit pe crengutza la ciripit...
gudinde-am si eu lista aia dar asa cum ai zis tu cui nu-i convine poate sa mai scoata cate ceva...eu asa am facut am scos ce nu mi-a convenit...si chiar am mai adaugat unele lucruri
bubu-doar sunt mosi de bucuresti..nu i-am suportat niciodata...stiu ca si sora mea avea o babutza sub ea,d-zeu s-o ierte, si tot timpul ii dracuia ca face ala micul galagie,avand 1-2 ani,ca se duc la baie si trag apa...daca se nimerea cumva in acelasi timp cu ea la baie zicea ca o urmaresc,ca nu se poate duce ea la baie ca se duc si ei si mullte multe..e nasol...
adriuta-nu imi cade f f rau parul incat sa apelez la sampon de cal,nu stiu n-am mai auzit...caderea parului,la mine ,poate sa fie si de la sarcina dar si de la anotimpul rece...inca nu am chelit...asa ca il las sa-si faca damblaua...
ralucas-nu mai plange...ma bucur ca bebe e bine ,sanatos si mandru...daca o sa mai plange o sa-l agiti pe bebe si nu o sa mai fie atat de mandru...iap am luat si eu o gura de cafelutza...si eu ii fac galerie lui naty si sa dea DD sa fie bine

...si ralu nu te mai gandi la tampenii ca o sa fie bine sotul tau...cat despre cump dupa net nus tiu ce sa zic...am vazut aseara pe un site un patut misto ,transformabil,pt bebe mai mare...si tare mi-a placut dar daca in realitate nu e la fel ce ma fac...in poza e super...magazinul e in targoviste n-ar fi departe dar nu ma pot deplasa cu masina atata drum ....
ursuleata-intra pe www.camen.ro...acolo il gasesti...era filmuletul pus in dreapta paginii
naty-ma bucur pt tine si iula cu funduletul sexi ca sunteti bine...sa o tineti tot asa....
bitz-f frumoase lucrusoarele...
eu azi noapte nu am putut sa dorm deloc...cred ca am adormit pe la 3 de dim...offf
va pup pe toate....
ramo26
+
26 sapt
bebicul_meu
Roxana Claudia spune:
Zoze - aici m-ai atins si pe mine: sunt moarta dupa creier..insa eu il mai fac si pane
e un deliciu. Si nu ma mir ca ai luat 5 kile mai ales ca aci cu cine sa te indemni sa il termini. Bravos!
Naty - ma bucur ca bebelina ta e bine si ca n-a trebuit sa te mai cazezi in uratul Giulesti. Si intr-adevar de acum esti in trim 3...iti doresc sa duci sarcina pana la super-capat..daca se poate si 41 sapt sa nasti o bebelina grasa si frumoasa de se invarte dupa soare
Cat despre Doppler..googleste in continuare poate gasesti oferet bune si poate chiar la noi in tara sa nu te mai incurci...
Roxana
34 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
Nicoleta spune:
Salut.
Naty, vesti buuuuuune! Bravo. Pai tu ai colul putin mai mic decat al meu! Super! Si sper sa iti gasesti cat mai repede aparatul de monitorizat inima bebelinei!
Simo27, eu cred ca vei naste foarte aproape de sfarsitul celor 40 de saptamani, cum de altfel va doresc tuturor, nu te mai lua dupa pariuri ;).
Sa inteleg ca sunt singura care face baie in cada de 3 ori pe saptamana?? Mie nu mi-a zis nimic medicul de asa o restrictie! Iar eu nu am contractii nici in timpul, nici dupa baie, nici in alte contexte. O fi rau? Am si baie mica cu dus, cabina, tot ce trebuie, dar cand imi spal parul ma simt mai bine in cada. Hm, sper sa nu fac vreo boroboata, ia mai spuneit-mi si mie cum e! Apa nu e fierbinte, dar nici rece.
La Brasov e urat si frig afara...
A, vroiam sa va intreb daca pe voi va mai dor oasele bazinului uneori, ca eu mi am dureri de-astea, cumva intre piciore, de trebuie sa merg mai ca rata... medicul a zis ca sunt normale in sarcina, insa am zis sa mai intreb si alte burtici...
Multam fain.
Nicoleta
25 plus
si Stefan (27.01.2003)
Roxana Claudia spune:
Mai fetelor am vazut ca vorbeati despre parul bebelusului. Pai la al meu atat la primul cat si acum s-a vazut de la eco cum ii plutea creasta de par in lichidul amniotic. Si intr-adevar cand l-am nascut avea o halaciuga de par si niste gherute
...Asa am vazut si acum la Robert la ecografie si tare m-a amuzat..zici ca era in bataia vantului. Si am totul inregistrat pe dvd!!!
Roxana
34 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Nicoleta - da, si eu stiu ca nu-i bine sa faci baita mai ales cu cat apa e mai cald. Insa eu fac cam tot de 3 ori pe sapt. Cand exagerez cu statul in apa calda am o senzatie de rau, dar stiu cam care e momentul sa ies din cada si astfel n-am probleme 
Roxana
34 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
bubu05 spune:
Ramo, faza e ca nu sunt mosi, au 50 de ani, de-o seama cu mama
, dar neavand copii se comporta ca niste mosi! lasa-ma, ca iar ma apuca nervii cand ma gandesc ce tampiti pot fi!
Roxanici, pai eu numai pane fac creierul, yam, yam...
Oana
24+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze