Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(62)
Raspunsuri - Pagina 10
ursuleata spune:
SOMNORICA merci mult mult de tot. [pup

]
Alina
24+
Vlad Alexandru
http://www.dropshots.com/ursuleata14#date/2008-01-06/22:53:35
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
natynic spune:
Deci, raportez: bebelina mea e o dolofanica de 1180 g!-nici nu ma asteptam, nici un semn ecografic de suferinta fetala, statea fix transvers, cu capul in dreapta, cu fundul intors la noi (si are un fundulet ff sexy); am lichid amniotic usor crescut dar cica fara semnificatie, IR-ul uterin se mentine crescut pe partea stanga (0,90) dar pe dreapta e bine; tensiunea era 140/80 (dar eram la doctor!). Nu pricepe unde am pus eu 13 kg (dar stiu eu, pe fund
si pe coapse) insa burta a zis ca nu e mica ci normala, doar ca e...lata si nu tuguiata. Sa vedem analizele, i s-a parut ca sunt putin anemica, sambata merge randunoiul sa le ia. Aceleasi recomandari dar era optimista. Pt eco morfologica a zis sa ma programez in sapt 32-33, asta ca sa mai lamuresc intrebarile de ieri. Punctul spinos e ca trebuie musai cam in 2 sapt sa-mi procur un aparat Doppler de monitorizat bataile inimii bebelushei, Sonic Aid ii zicea sau asa ceva (o pot face singura, ca doar stiu sa ascult o inima
, sa vad insa de unde iau scula asta, trebuie sa googalesc). Aspenter nu mai iau decat 2 sapt, apoi se intrerupe ca devine de nedorit pt bebe. Cam asta. Am venit acasa vesela, cu tot iesitul in frig, mers pe zapada, urcat scari nu am -Doamne ajuta!- nici urma de contractie, ce inseamna psihicul...AA, colul e peste 3 cm si complet inchis!
Va multumesc din suflet tuturor pt sprijin, s-a simtit, nu gluma!
Inca ceva, Diana: bebica statea complet cu spatele si la eco tot se vedea perfect inimioara, cu tot ce e in ea. Nu stiu de ce n-au vazut la tine ce era de vazut, asteptam cu nerabdare sa ne dai vesti.
Si acum:
-Clau, acum ca mi-ai atras atentia asa e, nu numai de par sunt multumita dar si de unghii (care la mine dintotdeauna au fost o nenorocire) si de ten care s-a curatat cum nu l-am mai avut de ani de zile, nici macar dupa tratamente cosmetice. Sa-ti traiasca Razvanelul fotograf, care are deja ca artist un fan-club la Randunici, il dai la scoala la toamna?
-Pidana, ma pregateam si eu sa te intreb de ce nu-ti iei medical dar la faza cu socrii pe cap ai probabil dreptate si numai in fum de tigara n-ai nevoie sa stai, cu cat avanseaza sarcina cu atat e fumatul (activ/pasiv) mai periculos pt bebica. Spune-le daca nu stiau!
-Bubule, inteleg bine situatia blocului. Si eu am 2 nebuni sub mine, fara copii, care nu fac nimic altceva decat sa urmareasca absolut tot ce se intampla in bloc si sunt maniaci cu zgomotul, doar ca rar bat in calorifer, ei vin direct si suna la usa si fac scandal. Ani de zile nu i-am deranjat cu nimic, stand singura; cand al meu s-a mutat la mine, nici macar nu-si adusese inca omul toate lucrurile si s-au si dus la administratie sa atentioneze in spirit civic ca trebuie trecute 2 persoane la intretinere. Nu ne mai saluta de cand ne-am renovat dormitorul si am pus termopan si vecinul l-a intrebat pe randunoi daca mai bocanim mult iar el i-a raspuns "Pana cand terminam". Abia astept sa auda prin tavan urlete de bebe mic la orice ora din zi si din noapte, sa vedem daca au tupeul sa bata in calorifer...
Gudinde,
, vezi? Cu jumatatea de miel a Bitzei si jumatatea Bubulinei gata, te-ai scos de Paste!
-Adriuta, eu n-as putea adormi la desenele animate vechi (la cele noi nici nu ma uit, le detest) pt ca m-as tavali pe jos de ras.
-Raluca,
putem sa zicel fetitelor randunele si baietilor randunei, noi ramanem randunci si sotzii randunoi. Si sa stii ca si mie imi trezesc exact aceeasi senzatie wrap-urile de Africa/America latina...
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
RalucasS spune:
si acum partea a doua...si am terminat teama, sunt si eu la zi...ce mandra ma simt
Ioana, Clau si Naty - voi sunteti cazurile fericite daca nu va cade parul...
Ioana - baie in cada...??? de cand nu am mai facut...dar mie nu mi-a dat voie doctorita, inca de la inceput.
- eu beau foarte multa apa plata, beau si lapte, si inainte de culcare imi fac o cana mare cu ceai, si asa adorm mai bine
- si pe mine ma mananca pielea pe burtica rau de tot, dar nu ma scarpin ca sa nu ma irit, in schimb ma dau cu crema si ma mai calmez
Naty, Lyvy - si eu am citit pe vremea cand eram constipata rau ca nu se recomanda ceaiuri diuretice de nici un fel in sarcina, iar apoi am intrebat-o pe doctorita mea ce sa iau pt consti, si mi-a spus ca nimic, sa imi reglez totul din mancare...
simo - sa dea bunul D-zeu sa il tina cat mai mult pe bb acolo la tine in burtica, dar sunt sigura ca totul o sa fie bine.
Si mie mi-a zis doctgorita ca ea crede ca o sa nasc mai devreme de termen, dar eu nu imi doresc decat sa fie bb cat mai grasut atunci cand va fi sa vina, acum cand am vazut care are deja 2100 gr, tare mi-a mai crescut inima.
raluk - nu cred ca e o problema cu apa minerala, si eu beam numai minerala inainte de sarcina, dar apoi am trecut la apa plata din cauza ca ma simteam balonata rau de la cea minerala
Naty - iti inteleg starile perfect, si pe mine ma iau fluturasii din cand in cand...iar acum daca am ramas singura, singurica, o sa am din ce in ce mai multi cred, dar o sa ne tragem de urechi una pe alta ca sa ne treaca
mihutza - tu s-ar putea sa fii deja in avion...imi pare rau ca nu am putut sa imi iau ramas bun, dar te asteptam cat mai repede cu vesti aici pe crenguta
maia - felicitari pt bb bine dezvoltat si colul care e ok
ursuleata - pupici la burtica frumoasa
clau - cred ca de la hormoni este, ca si eu stateam foarte bine singurica acasa, iar acum....
bubu - astia sunt fostii comunisti si securisti, care au impresia ca blocul e al lor, iar eu stau la ei in casa sau ceva de genu.....asa patesc si eu , mai ales ca am 80% numai specimene de aste in bloc, sincer cand mai moare cate unu ma bucur , ca o sa se mute cineva tanar...si eu ma cert cu tampitii de aici de cand ma stiu...
da noroc ca i-a mai potolit sotu, dupa ce i-a tras doua picioare lu un tampit , nu mai comenteaza nici unu
adriuta - ms mult de sfat, dar nu pot sa ma uit la desene animate...am si eu cateva filme si emisiuni care ma mai adorm...
- sampon de cai??? eu nici macar nu am vazut, si nici nu am idee unde se gaseste...
violeta - si mie imi place sa cumpar mereu cate ceva pt bb, doar sa incerci sa ii iei hainute mai mari, nu de alea de nou nascut, ca sa nu ai surpriza ca nu ii vin, sau ii sunt mici dupa 1-3 saptamani...am citit la mamici de ian-feb, ca la unii nou nascuti le veneau direct hainutele care pe eticheta scriau ca sunt pt 3 luni
Naty -
ce repede ai ajuns...sa ne dai mai multe detalii, ca sa nu mor de curiozitate 
giani - si eu ma chinui cu recuperatu...au spor randunicile aste ala scris, cred ca recupereaza pt ca nu au scris de sarbatori mai mult
ioana - trage aer in piept, si spune-ti in gand , ca totul o sa fie bine...incearca sa te auto controlezi un pic...si eu am stari de astea de ale tale si greu mai este
clau - imi pare rau ca si tu simti ca mine, dar imi pare si bine, ca nu sunt numai eu asa, ca incepusem sa cred ca sunt cu capul un pic si exagerez...
32+
Lucas
RalucasS spune:
Naty - cat de mult ma bucur sa aud ca totul este bine cu tine si bebelina ta...E mare D-zeu si are grija de noi toti
- vai , si tu ai nebuni de astia....si la mine sunt o groaza, daca m-as apuca sa povestesc cate am patit cu ei...mai bine las
- hmmm....cred ca "randunel" suna mai bine pt baietei, si randunoi pt soti....mda, chiar nu ma gandisem la asta, dar numai randunica nu vroiam sa ii spun baietelului meu.
32+
Lucas
nicol_conte spune:
....am revenit...
Numeioana m-ai facut sa zambesc. Sunt cu totul de acord in ceea ce priveste listuta ta, partea haioasa mi s-a parut la faptul ca te-ai gandit chiar sa iei si o perie pt par.Sper sa ai ce piptana cu ea, ca eu am avut o bebelusa cheala...cheala. Si chiar de cand era in burtica si am aflat ca va fi fetita, imi imaginam si abia asteptam sa-i fac coditze, moatze si tot felul, numai ca asteptarea asta s-a prelungit atat...ca acum la 2 ani si 4 luni abia are 5-7cm de par in cap.Oricum, daca tu ai pus-o in listuta sper sa-ti foloseasca....

Naty tu faci cezariana? E treaba hotarata? Cum de mi-a scapat?
Mami_papatot distractie maxima sambata la botez , mai ales ca e petrecere fara
mama-soacra
Mihutza11 drum bun si te asteptam cu vesti bune 
Adriuta 
.Ce sa zica Alexia de surioara?Cred ca e o mare ceatza in capul ei,imi zice sa scot burta cateodata;alteori cand nu are chef de Antonia si ne uitam la burta cu tricoul ridicat ma pune sa "inchid burta" si sa mergem sa ne jucam;cand nu vrea sa manace zice ca ii dam si lu' Antonia....depinde in ce stare e, oricum nu cred ca realizeaza prea mult, mai ales ca in mintea ei toata lumea care are putina burta sau e mai grasa "ale baba-n bulta"
Corymaz 
pe tine si pe Larisica
Maia37 felicitari pt bebe gras si sanatos
si succes la dozare. Astept si eu maine sa vad rezultatul la dozarea de luni
Ursuletule frumoasa burtica!!
..si te asigur ca nu ai pus degeaba articolul ala; si mai beau o gura de apa...ahhaaa...
bubu05 eu nu stiu daca se face eco la 34 sapt ,doctora mea zice ca doar daca e cazul pe la 32 sapt, dar tu vrei sa-ti faci programare de acum la Iosup?Mie mi-a zis asistenta de la Fortis sa-mi fac programare inainte cu 2-3 sapt max pt eco.
Delphin succes la morfo de 32 sapt, fii optimista, nu poate fi de 2 ori la fel 
RalucasS pup
eu fata care nu plange
si incearca sa nu mai stai cu sufletul la gura
Nici n-am apucat sa-i urez lui Naty sa se intoarca repede acasa, ca ea a si ajuns. Felicitari pentru Iulia sanatoasa, pentru colul de 3 cm inchis si cuminte si multi multi pupici

Pidana , VioletaH , Simo27 

si toate randunicile nenominalizate, sa nu se supere
...gata, am recuparat, am ajuns la zi...
...sunt aici...si ma duc sa mai umplu o cana cu apa si sa fac un pipi ca nu mai pot sa tin
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
24+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
natynic spune:
Pt toate fetele care iau Gynipral, ca sa nu va speriati: da stare depresiva, plans usor, tremuraturi, simti inima batand in gat cu tahicardie, poate da durere de cap, poate creste glicemia. Simptomele trec usor-usor; mie mi l-a scos ca nu m-a ajutat cu contractiile (ooo, si eu a trebuit sa iau 1 la 3 ore, nu doze de-astea de hobbiti) plus ca cresterea glicemiei era o problema, dar de regula e considerat f bun relaxant uterin. Si pt cine isi poate face rost de Diazepam (nu e usor!) 1/2 tableta la stres sau pur si simplu dupa o zi agitata, lui bebe nu-ki face rau si credeti-ma, efectul pe uter e EXCEPTIONAL.
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
ariel_7000 spune:
buna fetele! azi e prima zi dulce de libertate! am dormit ca porcoletele pana la ora 9!!! ieri m-am simtit foarte obosita, nici nu am reusit sa ma dau jos din pat dimineata la 6 cand a sunat ceasul si l-am pus sa sune din sfert in sfert de ora pana la 8, cand nu s-a mai putut si m-am dat jos si m-am tarat efectiv pana la baie, apoi la munca. noroc cu programul redus!!! am sarbatorit ultima zi la servici cu prajituri, suc si....munca:))) cand am venit dupa amiaza m-am oprit 5 min la biserica, sa fac ceva ce nu am mai facut de muuuult timp, am dat un acatist, i-am rugat pe Doamne Doamne si pe Arh. Mihail sa aiba grija de noi in continuare. am ajuns la mama, m-am jucat putin cu alexoiul si m-au luat iarasi niste contractii dureroase si oribile, care m-am cam speriat. cred ca de la oboseala. am luat no spa si am vazut ca nici nu se sinchiseau, apoi am pus un supozitor cu scobutil (ucosin) si au trecut, numai ca ma luasera niste ameteli aiurea. am ajuns acasa, am facut baita si m-am chinuit sa defrisez zona x:))) si ma distra ca nu mai reusesc decat cu greu:), apoi somn de voie.
acum am sunat la spital sa vad daca e gata analiza pt urocultura, mi-au zis fetele ca da si in secret mi-au soptit ca rezultatul este bun, ca am scapat de monstrul care m-a bantuit pe mine in luna decembrie. am vb cu dr. si ma asteapta la ea peste 2 ore sa vedem ce se mai intampla in burtica, apoi ma duc la alexoiul meu care e inca la mama, dar de maine o iau acasa:)
cam asta, pe scurt, trebuie sa citesc din urma ce ati postat cam vreo 2 capitole si poate diseara, daca nu maine, vom "vorbi" mai mult!
pup!
alexutza 4 ani + si
26 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
natynic spune:
da, Nicol, eu musai fac cezariana, am diabet si miopie mare, orice numai travaliu nu-mi trebuie, n-ai idee ce mult ma linisteste asta apropo de diverse situatii neprevazute. Nu ma tem de taietura, doar de anestezia generala, as vrea rahianestezie chiar daca ma va durea capul dupa dar vreau sa fiu constienta tot timpul.
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
nicol_conte spune:
Ariel
si ai grija cu contractiile alea
Ursule care-i faza cu bebe care clipeste? vreau si eu
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
24+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
bitza037 spune:
Neata si de la noi!!!!
Am cafeluta aici sa o beau cu voi, dar pe masura ce citesc voi mai scrieti o pagina si nu reuseam sa ajung la sfarsit![]()
![]()
Naty ma bucur din tot sufletul pentru vestile astea....Doamne ajuta!!!
Raluca te inteleg ca esti stresata din cauza accidentului din anii trecuti, dar fa bine si in loc sa te pui pe plans si sa te stresezi, sa aprinzi o candela si sa te rogi la Dumnezeu sa ajunga cu bine......in felul asta il ajuti si pe el si iti face si tie bine...ai sa vezi!!!!!TE va linisti imediat!!!!!
Delphin te rog sa detaliezi ce probleme ti s-au depistat la sarcina trecuta la eco morfologica la 32 de saptamani!!!!!SI daca au fost rezolvate.....ca am un stres cat casa de mare......merci de raspuns

Pregatiti-va ca descarc pozele cu lucrusoarele beblinei care le-am cumparat zilele trecute de la Z!!!!!!
IRINA 
+25

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/2167742347/