Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
bumbita spune:
fetele va pupic, ma duc si eu la culcare.
sa aveti o noapte usoara si voi si papanasii dulci.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bumbita spune:
multumesc f mult bikmaria pentru raspunsul tau. o sa trec totusi pe la dr sa il intreb ce analize sa-mi fac si cum sta treaba.
acum chiar ca plec.pupicei.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Bee spune:
Buna fetele.
Si noi la spartul targului.
Tomasa, cam tarziu sa-ti felicit feciorul! Oricum, sa-ti traiasca! Tare-ti seamana. Numai eu am reusit sa fac 2 copii, leiti barbatul meu? Mai ca ma complexez cand se uita toti lung la ei, la mine, la barbat!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
Si acum despre subiecte fierbinti.
Diversificare? MA ia cu fiori! Eu nu indraznesc la Razvan inainte de 6 luni! La Ana mea fu circ si cosmar. Un singur lucru a fost bun dupa inceputul maretei aventuri: a inceput sa-i placa laptele! S-a prins fata ca exista si ceva mai rau ca el (mancarea in general). Ash fi inceput si eu cu cereale, dar a vrut? Am incercat legume! Nici o sansa! Apoi sa zicem ca a acceptat banana+ lamaie pe la 7 luni, pe la 8 a mancat iaurt si o mai pacaleam de papa legumele cu iaurt. Si apoi am descoperit piureul cartofi cu spanac de la borcanel (mai stiu eu ce firma o fi?). Cel mai urat colorat si mai gretos! Ala i-a placut. Si apoi ceva cu mazare. Am incercat si eu si borcane si mancare, orice numai s-o vad inghitind. SI in conditiile de moftureala maxima, tot a avut 3 luni (de la 9 luni pana la 1 an) cand plangeam ca nu e diversificata fata mea, fiindca papa lapte. Apoi am fost la un doctor care m-a consolat: carentele de vitamine nu apar atat de repede! Laptele e la copii principala sursa, apoi cerealele (n-a papat never), apoi ou, carne, legume, fructe.
Dermatita atopica. Acelasi doctor de care vorbeam, mi-a spus luni cand am fost cu puii la el: lanolina si atat. POt sa iau diverse alte creme fitzoase, dar tot lanolina e mai ok. Asta pt ca Ana mea are pielea pe fata aspra si cu bubite mici, iar Razvan e fff sensibil.
Secretii nazale? Ai mei sunt foarte secretosi deja de multa vreme. In conditiile in care nu e nimic suspect (febra in principal), trebuie sa ma consolez cu gandul ca asa sunt unii pitici pana la un an cand se mai largesc si caile lor respiratorii (nemaivorbind ca tot din motiv de ingustime a cailor sunt predispusi la bronsiolite pana la 2 ani). Asa ca ser+ batista bebelusului.
M-am intins. In fiecare zi imi promit sa citesc tot ce scrieti si sa si scriu cate ceva. Azi am citit tot si de scris uite ca am reusit si asta.,
Bee
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
urmychance spune:
buna seara,
Noi am fost astazi la dr, Tudor este ok, a zis sa incetam orice tratament si sa continuam doar cu vit. C. In rest, e f vesel si vorbeste intruna, rade si tipa. Si ai vostri fac la fel?
Ne-am bucurat ca e baiatul bine, plecam fericiti, nu a plans cand l-am imbracat, iesim afara si de aici nervii. Am iesit dupa taxi, am asteptat cam 15 min, nimic, totul ocupat, ne riscam sa mergem la metrou (desi nu am fost niciodata cu bb in metrou) , era ceva de neimaginat. Nu am vazut in viata mea asa. Super plin. I-am spus sotului ca nu avem nicio sansa. Iesim iar la taxi si vad unul. Urcam. De la Victoriei pana la Colentina ne-a costat 70 ron.
Magdaz - ti-am vazut copii , sunt tare dragalasi. Ce fel de medic esti? Sa stim sa apelam la tine daca avem nevoie de un sfat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
nu am plecat la somn dar am citit ceva de m-a luat cu dureri de cap:
am intrat la STRUMFI DE IULIE -AUGUST sa vad cum isi diversifica mamicile bebei mai maricei ,bunnnnnnsi ce-mi vad ochii:CONDOLEANTE,CONDOLEANTE ,mai sa fie ,mi-se face pielea de gaina si ca o colega a noastra detectiv
,caut in urma si ajung la capitolul 42 pe la pag 12 si citesc un msg prin care o tipa din grupul lor anunta sac ceva de genul:nu pot sa mai scriu pe forum sotul meu a murit intr-un accident in FRANTA " stupoare pe bietele fete ,toate care mai de care sa-i fie alaturi ,a doua zi ,alt msg prin care tipa spune ca au sunat-o de la firma ca a fost o greseala ...dar mai bine cititi voi ,oricum colegele ei au inceput sa-si puna intrebari ,daca este adevarat sau fals ,mai ales ca tipa nu avea nici o poza pusa cu ea sau bebeul ei
hai ca scrisei o telenovea ..scuze daca nu va intereseaza subiectul ,dar mi s-a parut tare deplasata faza
Eu de obicei nu citesc pe la alte subiecte pentru ca nu prea am timp.. ieir insa am vrut sa vad ce mai fac predecesoarele noastre, ce sfaturi mai au pentru diversificare.. si am intrat chiar la momentul anuntului... Am fost tare trista.. Acum, dupa ce am citit ce-ai scris tu am citit si continuare... ma bucur sa aflu ca nu a fost adevarat...
Ca i s-a intamplat sau nu cred ca e mai putin important... pe mine m-a facut inca o data sa fiu recunoscatoare pentru ce am.. si sa nu ma mai plang pentru nimicuri. Important e ca suntem sanatosi, ca suntem impreuna.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by bumbita
cum e cu steriletul?
Nici ca simt ceva deosebit.. Eu am mai zis, mie nu mi-au facut nici un fel de teste inainte, nici nu am asteptat cateva luni dupa nastere. La controlul de 6 saptamani dupa nastere i-am zis ca as prefera sterilet in loc de AC.. si mi l-a montat pe loc.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
bikmaria spune:
beeam vazut poze cu puiutii tai ,foarte frumosi
sigur bebe 3 va semana cu tine ,asa ca nu fi trista
urmy 70 ron ?cati km au fost soro?,important ca e TUDOR bine
urmychance spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
urmy 70 ron ?cati km au fost soro?,important ca e TUDOR bine
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
vreo 7-8 km. Acest traseu costa in mod normal 15 lei, dar la acest domn era 7,4 lei/km in loc de 1,4 lei cum se obisnuieste.
Bee spune:
Si acum sa continuam (daca tot am zis Noapte Buna).
Luy, saracuta micuta ta! Nu stii ca asa se intampla? Stai dupa ei cu gandul sa nu-i pierzi din ochi si tot faci o pozna. Eu am patit-o cu Ana la nici 4 luni. Micuta mea la masaj, la centrul de recuperare unde mergeam. Nenea maseur orb. Eu alergata, agitata, aproape iarna (martie), haine multe, dezbraca, imbraca copilul. Am dezbracat-o pe pitica si pana sapuna maseurul mana pe ea, m-am intins sa-i pun hainele pe un scaun si a picat pe langa mine cumva. Si mai era si un pat de masaj inalt! A urlat din gura de sarpe. Oricum urla ea si la masaj. N-a patit evident nimic.
Roxana, unde plecati voi la ski? Ne vedem pe partie pe undeva, ca noi mergem in Bran cu copiii si skiem in Poiana (daca ma voi indura sa-l las pe bebe cu un biberon cu lapte muls)? Mergem si cu parintii mei sa pot lasa macar piticul, daca e de skiat. Stiu ce spui tu de bucatarie in Grecia! EU de cand s-a nascut fata mea aproape doar asa am fost: turism la apartamente cu bucatarie. Anul trecut la Bulgari, desi nu era nevoie, am zis sa ne pregatim pentru anul asta cand vom avea bebe mic. De mancat, Ana a mancat cot la cot cu noi la restaurant si mancarea a fos foarte buna. Dar macar acum stiu unde gasesc apartamente la Bulgari.
Am facut si noi vaccinul azi, in cele din urma. Acum puiul doarme dus cu jumate de PAracetamol in fundulet. Nu avea febra la ora 10 seara cand l-am verificat. CAm la cate ore apar reactiile neplacute? E cuminte rau micutul meu. DAca n-ar fi asa de matinal (4-5 maxim), ar fi taare bine. Zilele astea a parut cam flamand, ca eu tot n-am putut sa mananc cum tb. Macar sa fi slabit de la cat rau am tras, dar nici gand.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia