Leoaicele DC (9)
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Dodo, asteptam subiectul !
Catutza, nu te necaji, va fi bine !
Lilia, bine ati ajuns , sa ne povestesti !
Va urez un we frumos.
Noi vom fi cu treburile casei ... mai intru sa vad ce faceti.
Poate scrieti si ce mai gatiti, plsss
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
alus spune:
Buna fetelor,
Ma primuiti si pe mine?
Ma Numesc Alina Kuczynska (alus) si sunt nascuta in Romania, Bucuresti (6.08.1974), pe moment locuiesc in Polonia. Am o fetita de 3 ani si jumatate pe nume Julia (23.06.2004). Ma ocup cu traduceri ro - pl si vice-versa.
Am observat ca la voi mai este o Alusi si Julia care este nascuta pe 3 sept. Le dulce . In orice caz va pe toate si speram sa ne primiti printre voi.
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Dodo-pui spune:
Bun venit Alus te primim cu bratele deschise.
si pe fetitza ta.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
Dodo-pui spune:
Buna dimineata tuturor celor mai si mai.
Am trimis de aseara toate actele scanate la moderatori acum astept un semn de la ei.Daca accepta ,daca-mi mai trebuie ceva?
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
szivarvany spune:
Dodo pui, asteptam si tinem pumnii !
O duminik frumoasa tuturor ! La noi e un soare, parca ar fi martie.
rhoneea spune:
Buna mamici
Lui Sebi i-a mai iesit un dintisor.Avalansa de dintisori
A luat si raceala de la noi.Nu e grav,tuseste,febra mai mult de 38.7 nu a avut de 2 zile nu a mai facut febra.Dr i-a dat doar sirop si spray ptr nasuc.
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by rhoneea
Buna mamici
Lui Sebi i-a mai iesit un dintisor.Avalansa de dintisori
A luat si raceala de la noi.Nu e grav,tuseste,febra mai mult de 38.7 nu a avut de 2 zile nu a mai facut febra.Dr i-a dat doar sirop si spray ptr nasuc.
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
Felicitari pentru "dintzisor" si multa sanatate in continuare sa-si revina repede din raceala.
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
alus spune:
Va salut
Va multumesc ca ma-ti primit printre voi.
Dodo sunt sigura ca totul va fi bine si moderatori vor fi de acord pentru a infiinta aceasta pagina. Pupici puiului tau.
rhoneea felicitari pentru dintisor si multa sanatate ingerasului tau.
catutza nu au putut de la inceput sa-i scoata de tot unchiile?
Eu am putin timp sa va scriu, Julia cu tata repeta alfabetul si se uita la desene. mai greu cu numaratul : 1,2,3,4 apoi este 8,9,10, celalalte lea pierdut undeva pe drum . Alfabetul il stie tot in afara de Q, X. A invatato soacra mea cand a fost la noi in vacanta vara. Ii place foarte mult si puzzle sau domiino.
Va pup
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
catutza spune:
Irina , (tiza mea ) felicitari pentru dintisor multa sanatate si sa treaca febra.
Alus , Mihai a avut unghiile de doua ori scoase de tot si odata scos doar marginile. Sa vedem ce va spune dr acum, poate totusi nu i le mai scoate...speram noi
Felicitari pentru Julia ca stie sa numere si sa spuna alfabetul...scuze dar mi-a scapat ...cati ani are?
Noi azi am fost la ziua cumnatului, a fost frumos dar obositor ca Bia a alergat de colo colo, a dat de 2 ori cu capul de coltul mesei o "distractie" pe cinste
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
szivarvany spune:
Rhoneea, sanatate puiului si felicitari pt dintzoci !
Catutza, pupam cucuiele sa treaca repede ! Sanatate sotului !
Alus, pupam copila isteata !
Io raportez o zi plina de luni ...