Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

daraban,multumesc din suflet!
te eu si Delia -pe tine si pe Delia.
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, sunt aici, va citesc pe fuga.nu am timp nici sa respir.numai in controale si termene limita o tin.maine trebuie sa depun o alta declaratie si nici macar nu m-am apucat.sper sa-mi tina fata pe care o cunosc niste numere si sa le duc luni.ca altfel sunt terminata.mai am si saptamana viitoare un sut si ma mai linistesc un pic, nu mult ca nu ne lasa astia.
nu scriu in parte ca nu am timp.am avut si calculatorul stricat ca am zis ca pierd iar datele si am zis ca ma las de meserie daca mi se mai strica acasa si vand tot si ma mut pe la indieni pe acolo unde nu sunt facturi si termene limita..
va pup pe toate.maine nici atat nu cred ca intru.o astept pe mama pe la mine.asa ca va doresc un we minunat si sanatate multa
ps:gina, cred ca suntem amandoua in domeniu.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Felicitari Miky
si sa stai fara stres de acum incolo
pupici

ticker
mamicąde piccinicą GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

nastasie,gina,sper sa iesiti cat mai repede din agitatia asta si sa mai respirati si voi mey!ati cam uitat
si bafta multa+sanatate!
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

katiapam multumesc!
tu stii ca in cele din urma eu nu mai voiam sa fac vreun test dar dr a insistat si eu aveam presimtire ca am sa trec prin asta daca am sa ajung sa fac! si nah ca se intampla,dar bine ca am scapat!
sunt fericita si vad ca ies ieftin cu voi ca nu sunteti pretentioase la bautura .Giulia ce face?dar tu?noi ne revenim dupa bocit si stres de imi rupeam parul din cap.dulce-dulce fetele.
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu un pic acum, ca azi am avut treaba multa.

MIKYCRIS, ma bucur tare mult pentru tine. Felicitari! Ce bine ca te-ai mai linistit!

Pupici tuturor gravidutelor, mamicilor si puilor lor!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

gina si noi va pe tine si pe Andrei.voi ce mai faceti?inca nu dormiti? si vise placute.
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

gina,apropos de sloganul tau,pai sa stii ca eu mi am dorit ca tt sa iasa bine si ete ca a iesit!

17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la noi!
Ce mai faceti?

27+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

"neata buna!
Am venit si eu sa va salut si sa citesc ce-ati mai facut!
De scris nu prea am ce sa scriu, ca nu se potriveste,dar sunt la curent cu toate cele....
Pup si sunt alaturi de voi,mamicute si gravidute fericite!

Mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput