Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

quote:
Originally posted by katiapam

Adryana-nu se supara nimeni

Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata gagici
azi merg in ambasada sper sa am ce citi pe aici pe cind ma intorc
va pup

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata!
Ma numesc Ramona si am 25 de ani dar anul asta fac 26 si ma gandeam ca daca sunt in clanul "celor mici" oare ma primiti si aici?
Nu ma supar daca sunt restrictionate locurile.
VA pup

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ramyteo-bine ai venit in club
nu sint restrictii
lasa datele tale nastere si a fetitei
sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

'Neata fetelor,

Am reusit sa ma mai eliberez si eu un picut.

ramyteo, Ramonel, Bun venit in club! Deci pana la urma te-ai decis sa vii si tu la noi! Aici activitatea e mai de mult, daca ai timp sa mai rasfoiesti din urma.

katiapam, asa e cu invatatul in brate si pe mine ma disperase, ca nu mai adormea decat in brate de pe la 6 luni si pana la 1 ani si ceva, mai ales ziua, iar noaptea vroia sa doarma numai cu noi in pat. Dar acum gata! Doarme singurel in patutul lui si ziua, mai ales ca s-a invatat de la cresa. Doar cand e bolnavior se mai alinta si il tin in brate si doamnele de la cresa.
Pana la urma o sa scapati si voi de brate, dar mai dureaza. Maaama, ce te mai incurajez, nu? multi Giuliei.

nastasie, stai linistita ca m-am prins. Cand e acasa, si Razvan al meu la fel imi face, se baga peste mine la calculator. I-am dat o tastatura mai veche sa se joace cu ea, dar nu vrea, daca nu e legata la calculator, n-are nici un farmec!

Adryana_4u, pupici. In curand incepem sa-ti facem galerie pentru bebe2.

Pupici la toate mamicile si gravidutele si la toti bebeii nazdravani si printelesele frumoase!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Katiapam ,Gina va multumesc.
Ramona 03.02.1982
Teodora 29.06.2005
Am sa incerc dar cam multa treaba imi dai Gina ...pfoai

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Bine v-am regasit, fetelor!
V-am promis ca nu ma retrag asa usor dintre voi...chiar daca acum e o perioada mai grea si intru mai greu pe la voi.Ma bucur sa vad ca se mareste listuta!
Noi suntem bine, ceea ce va dorim si voua!Baietelul e cam mofturos...pe zi ce trece e tot mai alintat si face mereu contrariul a ce-i cerem.Vrea sa dicteze el totul, chir si canalele de Tv pe care sa ma uit eu...Voi cum ati proceda?
Va pup!

mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Maariana eu sunt mai noua pe aici da am citit ce ai scris.
fetita mea are 2 ani si jumatate si la fel face si ea cand vrea desene dar chestia e ca nu se uita prea mult si pleaca si iar se intoarce si iar ne certam ca ea vrea desene sau filmul Veronica. De cate-va ori i-am pus la calc. dar nu ii place asa ca eu ca sa ne mai dea pace ma duc cu ea la ea in camera ii aranjez jucariile si ii arat cum sa se joace ba chiar ii dau creioane de colorat si carticele si ii ocup timpul si suntem fericiti. Da nu uita tre sa te joci si tu cu el putin da nu prea mult ca se invata
VA pupam

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Salutre, eram prin zona si m-am gindit sa va salut.
si sa va .
ieri am scris un mesaj , asa ca la carte punctual , si am dat trimitere , intre timp cazuse netul la sv si bine inteles ca nu aveam salvat , ca doar stam prost cu timpu' si .

azi va salut , si daca am timp mai trec sa va mai zic cate unele.

Ramo bine ai venit, sa vezi tu ce te rasfatza lumea , auzi 25 de ani , esti rusinos de tinara.

Giani ,.... 32+ ca am dovada

AMR 8 saptaminisioare

Mergi la inceput

Gbutucica--mersi, da m-am rosit daca e rusine rusine sa fie
Eh ce sa fac? Si eu rasfat pe mamicile tinere pana la 25 da nu ma lasa sa fug de pe acolo degeaba le-am si hihi.
Sunt o fire mai pusa pe soti ,Gina stieeeee!
VA pupam

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput