Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Miky calculeaza perioada in care ai peste 20 sapt pana in 24 pt eco morfologica .Daca e sarcina mai mica nu iti face si 4D

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Gina eu atunci am avut aventuri cu programarea la Herghelegiu.Programasem eco cu vreo luna jum inainte la euroclinic si cu vreo 2 sapt inainte de data programarii ma suna sa ma anute ca ei nu mai au colaborare de Dr asta si ca daca vreu sa ma programez la altcineva.Asa am ajuns la Meclea.E bun si el.

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Da, Anca, sa nu-ti mai povestesc eu cu programarea mea pe care am schimbat-o de vreo 3 ori. Mi-am facut programare mai intai la Centrul Medical Unirea, dar apoi am aflat de la cumnata mea ca la sediul de la Unirea nu au ecograf 3D-4D si aveau undeva la Arcul de Triumf. Ma programez acolo la o dr. nu mai stiu cum o chema, dar aflu de la o proitena dr. si ea, ca asta nu e asa buna. Da-i schimba programarea la Sanador. Incerc la Hergheligiu, nu se poate si pana la urma iau un pliant cu Sanador si il gasesc cap de lista pe Meclea, o intreb pe prietena mea si zice ca e bun, ok zic, aici raman nu mai mai schimb. Si am fost de 2 ori la el, la 21 de saptamani si m-a mai chemat o data la 25-26 de saptamani ca nu s-a vazut bine ceva la inima din pozitia in care statea bebe. Si puteam sa nu ma mai duc, dar am zis ca pentru bebe orice cheltuiala merita, nu m-am mai uitat la bani. Si a fost bine a doua oara chiar a stat mai mult la explicatii si parca a fost si mai deschis cu noi. Apoi, in ultima zi, cand ma internasem sa nasc, la ecograful de la Caritas se vedea bebe prea mare, peste 4 kg si zicea ca nu am lichid de ajuns, iar eu nu aveam nici o contractie, nimic. M-am dus iar la Sanador, dar nu am mai dat de Meclea, a fost o dr. draguta, dar in loc sa-mi faca eco dopler, cum a cerut dr. mea, a facut tot 3D-4D. Deci am platit de 3 ori cate 3 milioane, la 3 eco 3D-4D, dar nu mai conta, vroiam sa stiu ca bebe e ok.
Asa ca am avut si eu aventuri cu ecografiile. Cred ca v-am mai povetit.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ciao fetelor
ce de ati mai scris
la mine in zona cu ecografiile e super ca e la 10 minute de casa pe jos la plimbarica si costa 50 euro(cabinet privat) si iti explica tot ce vrei sa sti,sit si in alte parti si incep de la 70 euro iar sint si la 150 cu cosultatie cu tot si trimiteri pt analize
oricum eu am platit putin 50 cind vad preturile de acolo si la salariile de acolo
va pup pe toate

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

katiapam, esti norocoasa ca la tine e eco asa ieftin, ce sa zic? Dar poate ai mai auzit ca la noi sistemul medical lasa de dorit si tot ce e cu bani e foarte scump.

Voi ce mai faceti?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

FETELOR,AM INTRAT PE GOOGLE LA SANADOR SI NU AM GASIT NUMELE// MECLEA GHEORGHE //.INAFARA DE HERGHELEGIU IMI MAI PUTETI RECOMANDA PE CINEVA TOT DE ACOLO? ADICA AS VREA SA FIE BUN CA ECOGRAFIST SI SA IMI SI INREGISTREZE PE CASETA
16+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Fetelor, va pup, ne vedem maine. Eu plec in 2 min. de la serviciu sa-l iau pe pitic de la cresa.

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

FETELOR,AM INTRAT PE GOOGLE LA SANADOR SI NU AM GASIT NUMELE// MECLEA GHEORGHE //.INAFARA DE HERGHELEGIU IMI MAI PUTETI RECOMANDA PE CINEVA TOT DE ACOLO? ADICA AS VREA SA FIE BUN CA ECOGRAFIST SI SA IMI SI INREGISTREZE PE CASETA
16+

MIKYCRIS

Eu zic sa suni si sa intrebi totusi acolo de Meclea, poate nu apare acolo. Daca mai astepti pana maine, paote ma mai interesez si iti spun.

Pupici.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Gina-eu sint foarte multumita de cum a fost pe parcursul sarcinii
pt trimitere la analize si control mergeam mereu la consultoriu familiar si consultatia si analizele mereu gratis doar pt epidurala am platit ca sint in plus la alegere si din alea mi-au scutit 2 feluri iar eco le facem in privat aproape de casa si plateam 50 iar morfologica a costat 65 iar in spital serviciile super toti s-au comportat foarte foarte bine cu mine,de fapt cu toate si nu am dat nici un cent ca aici nu e ca in ro ca tre sa dai bani ca nu se uita nimeni la tine
deci sint super multumita de tot

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Buna!
Da' harnice ati mai fost cat am lipsit!

26 cu Diana

Mergi la inceput