LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(275)
Raspunsuri - Pagina 20
cosmi1975 spune:
NEATA SI DE LA NOI SI PETRECERE FRUMOASA SARBATORITILOR
ASTEPTAM POZE
eu ascult muzica cu spiridusul , bianca a plecat cu gabi la dansuri..azi tb sa iesim pe undeva
MARAKI scriu fata dar eram singura pe aici
GIOVA
n am schimbat inca masina , sa vedem luna asta ...eu as fii vrut mai in primavara dar...ce luam?cam oscilam intre opel astra sedan si opel vectra c dar sa vedem ....gabi vrea hiunday tucson dar consuma cam mult
pup toti spiridusi si toate mamicile
maraki spune:
quote:
Originally posted by Giova
Ioana bine ca au gasit ceva. azi imi zicea o prietena ca e prapad la magazine in Germania, haine aruncate pe jos, aglomeratie.
Sper sa gasim si noi cate ceva sapt. viitoare.
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Sa stii ca asa este
De la copii am luat o geaca de blugi cu tricou gros pe dedesubt ( e prins cu fermoar si are gluga )am dat 16 euroi de la 30. vezi ca sant si pantaloni misto pt Marcolino, eu ma axez mai mult pe jeans.Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
cosmi1975 spune:
offf asa facem cumparam hainutze si daca apuca as le imbrace de cateva ori...dar nu ne putem abtine 
maraki spune:
Cosmi ideea este ca ei cresc repede si le trebuiesc haine. Vrem nu vrem, le cumparam.Mai nasol este ca sant scumpe rau.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Maraki mersi, trebuie sa mai gasim ceva...dao incolo de treaba...doar nu se cumpara toata Viena acum
.
eu nu am luat nici de la Z, nici de pe LR ca ma bazez pe SCS-ul din Viena si Pandorf. azi trebuie sa rezerv si la hotelul unde vom sta.
am fost cu piticul in Real, am luat peste, dar ii dau cand se trezeste. Acum a mancat ciorba, dar mi-a aruncat din gura toate bucatile maro de cartofi. nu stiu ce l-a apucat. In Real a mai mancat si o banana, asa ca e ok pana se trezeste.
fug sa-l culc.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loren@ spune:
Buna fetele..noi am petrecut la ziua lui Ayan si acum mindra doarme frinta de la atita joaca..a fost tare fain si ne-am simtit f. bine. Revin eu maine..Pupici!
Bia
alinutza_80 spune:
Multumim mult pentru urari!!!
Poze de la petrecere
http://family.webshots.com/photo/2538606870102325573agjfQl
cosmi1975 spune:
GIOVA cred ca mi a scapat ...pleci in austria???
CATA pai cred si eu ca doarme pitica
cosmi1975 spune:
ALINA superbe pozele iar tu esti o frumoasa si piciul iti seamana ...copii sunt frumosi de m am topit
ACINA arati super iar frumosul tau e asa blanddddd, CATA arati bine ca intodeauna
iar BIA e domnisorica 
fetelor pune ti si voi un link cu masini ca as stiu de care sa i iau lui stef dar nu preturi din alea sa mi vina rau