burtici supravegheate de dr.Radoi
Buna fetelor!
Sunteti careva supravegheate de dr.Cristian Radoi de la Universitar? Daca da, spunet-mi si mie cum comunicati, cat e de atent cu voi, cat sunteti de " atente" cu el, cu cat trebuie sa ma pregatesc pt.cezariana si .... ce ar mai trebui sa stiu despre el. Daca puteti, trimiteti un PM, please. Mie dr. mi se pare OK, imi raspunde la telefon si nu m-a facut niciodata sa ma simt prost ca l-am sunat. Nu prea mi-am dat seama cat de bun profesional este, desi am mai citit mesaje ale unor fete care au fost multumite de el.
Va astept
Raspunsuri
babydoll25 spune:
buna, mess4u2000!
si eu sunt la dr.Radoi de la Universitar! n-am fost decat la o singura consultatie pana acum (la Centrul Medical Unirea) si mi s-a parut ok ...stiu de la prietena mea, care a nascut cu el prin cezariana acum 2 ani, ca este un medic foarte competent, de incredere, care te trateaza cu maximum de respect...cezariana facuta de el a fost o adevarata opera de arta, primele 3 zile au fost mai grele (dureroase) pt ea, insa dupa acestea si-a revenit destul de bine, a putut sa-si ridice copilul, sa-l alapteze, etc...am inteles ca dr. Radoi vine intotdeauna la nastere (chiar si la nastere in timpul noptii, in afara programului lui de la spital)...prietena mea l-a recomandat multor cunostinte si toate au fost foarte multumite...
mai stiu ca este un subiect pe forum in care cineva il discrediteaza... dar numarul celor care ii multumesc este cu mult mai mare...si, in plus, nu cred ca exista doctor pe lumea asta care sa fie pe placul tuturor pacientilor sai..
nu stiu cat "costa" o cezariana, stiu doar ca o consultatie la Centrul Medical Unirea este 80 lei (banii se platesc la receptie) si nu accepta nimic in plus...
mess4u2000 spune:
buna babydoll,
am fost azi la dr.radoi. Mi-a vazut analizele, sunt aproape Ok, dar am o infectie cu ureaplasma pt care o sa iau antibiotic 3 zile:(. Apoi m-a trimis la Echo ( eu am fost in municipal), si dupa ce am stat vreo 2 ore pe acolo, am facut si echo la un medic arab care mi s-a parut profesionist. BB e bine, masuratorile sunt bune, translucenta nucala e buna de asemenea, dar eu am niste formatiuni in placenta si sunt cam tuflita. Ei au zis ca nu e grav, dar ca vom urmari problema. Sper sa fie bine. Eu sunt cam nedumerita in alta privinta. Pe tine te-a consultat dr. Radoi? Adica ti-a facut tuseu vaginal, caci mie nu mi-a facut nici acum nici data trecuta. O fi in regula asta. Eu la prima sarcina, cand mergeam la alt medic, am fost consultata de fiecare data.
Ok, mai vorbim. Succes
babydoll25 spune:
buna, mess4you2000!
eu am fost pana acum la o singura consultatie si nici mie nu mi-a facut control ginecologic (din fericire, pt ca eu oricum nu sunt fana
......maine merg a doua oara, din cate stiu o sa fac triplu test (pt ca sarcina mea are 16 saptamani)si ecografie...
nu este obligatoriu sa-ti faca control ginecologic....prietena mea (care a nascut cu el acum 2 ani), mi-a spus ca a facut un singur control ginecologic pe toata perioada sarcinii, si acesta a fost undeva prin luna a noua......in rest a fost evaluata prin ecografii, analize, teste, etc.....parerea mea (neavizata) este ca medicii care nu au cabinetul dotat cu ecograf, sunt oarecum obligati sa-ti evalueze starea printr-un control ginecologic, pt ca nu au alta metoda de evaluare...
nu am reusit sa vb cu prietena mea despre costul operatiei de cezariana, insa de indata ce aflu, o sa scriu pe forum...
pupici
bernix spune:
Am nascut in aug 2007 cu dr. Radoi. Cezariana de urgenta. Nici io n-am fost niciodat consultata de el in timpul sarcinii. Nici un tuseu vaginal, nici o palpare a burtii.
Mie mi s-a parut obosit, nervos, nu tocmai dispus la dialog, depasit de multele ore de munca, superficial.
In cazul meu n-a observat retardul de crestere al copilului. Nici n-avea cum, doar citind buletinele de analize. In schimb, dr de medicina muncii de la serviciu, dupa o simpla palpoare a burticii, mi-a spus din iulie ca n-am burta de 7 luni. Radoi n-a vazut. A vazut Iosup la eco de trim.III, Radoi a cam intrat in panica si uite asa am ajuns la ceza de urgenta, ca moare bb la mine in burta.
Foarte multa lume care naste cu Radoi face ceza. Un amanunt de luat in seama, mai ales ca prof. Horhoianu, seful lui, zice ca-i campion la cezariene.
Daca citesti ce scrie pe forumul asta, o sa vezi ca parerile sunt foarte impartite in cceea ce-l priveste. Eu tot de aici am aflat ca in afara de suspendarea din cazul Sebastian Lungu, a mai fost o data sanctionat de Colegiul medicilor cu mustrare, parca: n-a vazut un bb mort de ceva vreme in burta mamei lui.
Iar in legatura cu suspendarea, io stiu ca a atacat hotararea data de Colegiul medicilor si, cum orice cale de atac suspenda executarea sanctiunii, poate profesa linistit deocamdata.
Referitor la bani, ceza mea a costat 10 mil, banii lui, + anestezist + neonatolog. In rest, nu am cotizat nimic, am platit consultatii la CMU.
Bafta!
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
si eu sunt pacienta dc. Radoi, azi ma duc pt a doua consultatie la CMU si pt triplutest, am la 18 programare, trebuie sa plec mai devreme din pitesti, m-am invoit.
eu prima oara am fost la Municipal si vreau sa spun ca mi-a lasat o impresie f buna, tot el mi-a zis ca este adeptul nasterii normale, dar daca nu se poate, se poate face oricand cezariana.
am si alte prietene care au nascut cu el, una chiar a fost insotita de sot care a filmat tot.
si pentru mine este o enigma cum mai profeseaza daca este suspendat, dar sincer mi-a fost rusine sa-l intreb, insa o prietena de a mea trebuie sa nasca in martie acum cu el si sunt curioasa sa vedem ce si cum, el a asigurat-o ca totul va fi bine si ca sigur o va asista la nastere.
referitor la suspendare, trebuie sa recunoastem ca nimeni nu e perfect si ghinioane exista de cand lumea, stiu ca atunci cand ti se intampla tie altfel privesti lucrurile insa tocmai de aceea exista o gramada de alti doctori, cui nu-i place sa nu se duca, nu?
cand asteptam la municipal, era o mamica la a doua sarcina si mi-a povestit ca ea s-a chinuit aproape 4 ore la prima sarcina iar el cica nu s-a miscat dintre picioarele ei si pana la urma totul s-a terminat cu bine si cica era si seara cand el isi terminase tura.
eu am emotii azi, sper sa fie totul bine, oricum rezultatul la triplutest nu o sa-l am azi, dar macar la eco sa fie totul bine, sper sa-mi spuna si ce sex are bebeul:)
Lori
17+
mess4u2000 spune:
In ceea ce priveste asa zisa suspendare, eu nu pot comenta, sau pot doar spune ca nefiind medicul doamnei Lungu, a avut pur si simplu ghinion sa fie de garda atunci cand s-a intamplat nenorocirea pt. bebelus. Stiti si voi ca medicii nu se baga peste pacientele altora, so... Teama mea este sa nu cumva sa NU se observe vreo problema majora a puiutului. Echografia mi-a facut-o un medic arab, care mi s-a parut profesionist si foarte atent. sper sa merg tot la el si peste 2 sapt. cand trebuie sa fac triplu test. Ah, am auzit de la o graviduta ca triplu test n-ar mai fi de actualitate ci bitestul! Mie Radoi mi-a zis sa fac triplu! Si.... eu l-am intyrebat deja daca vom "ramane pana la capat impreuna" si mi-a zis ca da, ca aceasta suspendare se ataca si ca e ca in justitie, se tot amana, si astfel poate dura si ani pana la rezolvare.
Bernix si mie mi se pare un pic superficial, m-am asteptat sa dialogheze mai mult, in sensul sa ma intrebe diverse lucruri, asa cum mi s-a intamplat la prima sarcina. Eu am intotdeauna o lista de intrebari cu mine si el raspunde la tot ceea ce il intreb . Altfel e destul de prietenos, chiar placut.
Va pup
bernix spune:
mess, la faptul ca el nu are initiativa la discutii, nu te intreaba nimic m-am referit si io cand am zis ca nu-i dispus la dialog. Trebuie mereu sa intrebi tu. Eu nu prea intrebam. Nici nu prea aveam ce, ca m-am simtit f bine toata sarcina, pana la sf lui iulie. Pe caldurile alea teribile m-am umflat ca un hipopotam si m-am plans la el ca nu mai am energie pt nimic, dar nu prea m-a luat in seama. A zis ca-i normal la ce temperaturi sunt afara. Cred ca trebuia sa insist mai mult. Mie nu mi-a placut de el ca nu te informeaza, nu vine in intampinarea ta cu informatii care te-ar putea ajuta sa depistezi anumite nereguli, asteapta totul de la tine. Nu spun ca nu-i un medic bun, doar ca cred ca nu-i genul meu.
Complicat si cu ginecologii astia... Mie nu-mi inspira incredere si-am si vrut sa-l schimb prin luna a 4a. Cel mai important mi se pare mie sa-ti castige medicul increderea, ceea ce Radoi nu a reusit cu mine.
Sanatate multa si sarcina usoara!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi