Tulcence? (2)
Raspunsuri - Pagina 17
Mirell@ spune:
Asta ma intreb si eu... unde sunteti fetelor????????????????
Haideti la apel....
Arissa am vazut ca m-ai cautat pe mess. Scuze nu eram.
Mirell@ mammy lui Teutzu
poze
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/Teo/?action=view¤t=bab32df0.pbw
Poze si cu mamy meu
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/?action=view¤t=b356f6aa.pbw
arissa spune:
Am culcat si eu fata acum si sunt molesita. Ma zapacesc noptile astea cu atatea treziri. Nici nu m-am mai uitat in gura ei sa vad daca s-a ivit vreun colt din maseaua aia, dar o sa stiu ca a iesit cand va dormi un pic mai bine.
Mirell@, am vazut ca ai scris la albinute si ai pus un link cu zambaretul. Uite, ca sa iti apara de exemplu Poze Teutzu in loc de linkul pe care il ai tu la semnatura, copiezi chestia asta:
[ url="http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/Teo/"]Poze Teutzu[/url], dar stergi spatiul dintre prima paranteza si restul. Acolo la albinute se latise un pic pagina si era mai greu de citit.
Laura, ce bunatati ai facut? Daca e ceva ce se face rapid, vreau si eu un link.
silvi, fain program de weekend ai. Si noi asta vara mergeam des la padure, desi era fata mica, dar nu-i strica nici ei un pic de aer curat.
Mirela(ionut), ai chiulit azi.
Gabi, nici Maya nu e super interesata de muzica si desene animate, dar daca ii pun castile devine interesant. Asa ca asteptam sa mai creasca.
Seara buna, fetele!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
danybv spune:
Noi tocmai am terminat de facut baita
lui Maria , ii place in apa foarte mult .Acum urmeaza sa-l pun la somn
pe Andrei .Va doresc o seara buna. Noapte buna .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
mirelaionut spune:
Buna dimineata, fetele!Scuze de absenta, ieri nu prea a mers net-ul la servici,apoi am facut ceva piata, plati, etc...
cat despre intalnirea din weekend, sambata am fost putin cu treaba la Constanta, iar duminica a fost frig si m-am gandit ca nu o sa iesiti cu copilasi...
Va pup si va doresc o zi buna!
spanu.mirela
gabiu spune:
buna fetele
mirell@, vremea e buna saptamana asta. De saptamana viitoare se cam strica. Noi o sa iesim azi dar cred ca facem o plimbare prin tot orasul. In piata noua nu vin ca mi-e peste mana. Si nici nu-mi place parcul. Mi se pare prea ticsit de lume.
laura, da , am biberoane cu gura larga. Le-am luat asa ca sa-mi fie mai usor sa le spal. Sa nu folosesc peria de spalat ca mi se pare mai greu. Azi imi comand pe net niste biberoane de la chicco, cu tetina pt mancare si sper sa rezolv ceva. Oricum primisem ieri niste lapte praf milumil 3 pe care nu-l poate bea cu tetina de la avent, chiar dc are 4 gauri
. Of, si i-am zis soacra-mii sa ii ia 2 dar cred ca a uitat. Nu-i bai ca-l pun in cereale fara lapte si tot il terminam.
va pup pe toate
PS azi facem 8 ani de la casatorie 
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
Mirell@ spune:
buna... tulcencelor cu tulcinici
Arissa ce face Maya? In ce zona stai? Eu in piata noua.
Bebe meu numai ce s-a trezit pe la 10 si acum trebuie sa-i dau sa manance si.... la joaca cu el. Nu am treaba cu el noapte ma trezeste doar o data in dimineata pe la 4-5. In rest e ok. ce mai preparati de mancare pentru bebici???
Mirell@ mammy lui Teutzu 02.03.2007
Mirell@ spune:
La multi ani gabiu....si iubiti-va mult. Va doresc sa ajungeti sanatosi sa impliniti 50 de ani de la casatorie!
noi avem abia 2 ani si 3 luni.
Mirell@ mammy lui Teutzu 02.03.2007
gabiu spune:
mirell@, arissa are niste retete pt bebelusi, super. Doar sa-i placa piticului. Sau ma rog, sa iti reuseasca tie. Eu i-am facut una dar a fost cahhh
. Eu ma rezum deocamdata la piureul de legume din cat mai multe ( cartof dulce, morcov, telina, pastarnac, ardei, rosie, cateva frunze de salata), amestecat pe rand cu ou, piept de pui sau ficatel, ori carne vita. In rest papa de 2 ori /zi piure de fructe ( mar cu para si banana cu portocala/minola) si ultima masa solida e de cereale cu lapte. Noaptea mai bea de 2 ori lapte. Cam asta, dupa cum vezi, retete lipsa
. Nu i-am mai facut demult mar copt cu orez. Am incercat gris cu lapte, mamaliguta cu branza dar nu i-a placut. O sa mai incerc.
gabi, mamica lui
gabiu spune:
multumesc mirell@, iti doresc si eu la cat mai multi si cat mai fericiti.
gabi, mamica lui
gabiu spune:
mirell@, trimite-mi adresa ta de mail ca sa-ti trimit un link cu un joc pe care daca-l joci poti lua produse de pe bebelusultau.ro. Eu am primit ieri primul colet cu produse in val de 1 mil, fara sa platesc numic.
Si voi fetelor, dc vreti, trimiteti-mi adresa. Se castiga garantat, doar timp sa joci zilnic iti trebuie ( cam 1 min/zi)![]()
gabi, mamica lui