Tulcence? (2)
Raspunsuri - Pagina 11
mirelaionut spune:
Dany, te felicit pt alegerea facuta, numai tampenii auzi de la medicii din Tulcea, mai de parca nu incaseaza destui bani si ingamfatul asta de Argintoianu e pus numai pe facut bani si pe cezariene, cand toti medicii de la Buc recomanda nasterea naturala...offf
Se intreaba de ce plecam in alte orase, "ca si la noi sunt ginecologi", mie sila de sistemul sanitar din Tulcea...
spanu.mirela
silvi8 spune:
gabi , am inteles , te cred ca am vazut ca te-ai straduit mult pana la bebe...deseara ma duc sa iau acid folic.
mai fetelor, miretuta, dani?! m-ati sperait tare si eu sunt o fricoasa de nu se poate...cum ma, trebuie neaparat sa te duci la medic in alt judet? deci, eu sunt din niculitel si am facut facultatea la galati deci n-am avut treaba cu tulcea pana acum doi ani. la ginecolog am fost numai la galati, ultima data cand am fost sa-mi iau diploma. da ca sa ma duc sa nasc acolo nu vreau ...deci nu e nici unu normal la tulcea?
silvi
arissa spune:
Buna ziua, Tulcea!
In privinta medicilor ginecologi, cred ca reputatia nicunuia nu scapa de anumite pete, fie el medic bun sau mai putin bun. Bine, la Tulcea e un nor de pete. Eu aici am fost la Guli si la Denisa Dumitrache. La prima a fost ok, mi-a placut stilul ei, ma dusesem speriata de medicul de familie si ea a reusit sa ma linisteasca, fapt pentru care a primit o mare bila alba de la mine. I-am lasat si mai multi bani decat ceruse, dar asta dupa ce fusese deja foarte amabila. La Dumitrache mi-a placut ca nu am asteptat mult si asistentele au fost foarte dragute. Ce nu mi-a placut: cand i-am spus ca nu mai am greturi s-a incruntat un pic si a spus ca greturile sunt dovada de viabilitate a sarcinii (va dati seama ca m-am speriat); am rugat-o sa imi dea cateva recomandari in legatura cu sarcina-mi-a zis sa iau acid folic si apoi ca e obosita si nu ar vrea sa spuna prostii(?!!??)...o sa-mi zica data urmatoare. Si ultima chestie care nu mi-a placut: mi-a cerut rapid banii pentru consultatie fara sa apuc sa o intreb cat trebuie sa-i dau. De aceea data urmatoare n-a mai existat.
Pana la urma, am ajuns la concluzia ca trebuie sa existe un soi de "chimie" intre medic si pacient care sa il faca pe cel din urma sa se simta in largul lui si ca poate avea incredere in medic. Asa ca, dany, mergi pe incercate pana gasesti unul la care macar sa te simti bine. Si sa nu uitam ca toti, fara exceptie, reactioneaza la "atentii".
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
gabiu spune:
hai ca am auzit-o si pe asta. Halal medic. Eu nu am avut nici o secunda greturi. Si niciodata nu am vomitat ( desi parca as fi vrut
)
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
danybv spune:
fetele.Noi nu am mai apucat sa ajungem afara fiindca taty a venit obosit acasa si Andrei casca de numa numa si asa ca ne-am pus noi pe un somn de frumusete
care a durat 3 ore, baietii in dormitor iar fetele in sufragerie . ![]()
Fetele in legatura cu doctorii de la Tulcea , eu de cand m-am stabilit la Tl adica din 2006 am avut timp sa cunosc cat de cat cativa dr si m-au dezamagit total.Singura dr care a fost buna este Dr Maxim Septimia dar ea a plecat la Arad bine ca si despre ea am auzit lucruri nu prea roz dar asta este cel putin ea avea experienta .
Haideti sa va zic ce am patit eu cu Dumitrache Denisa : fiind in 8 luni acum insarcinata am cerut pe cineva sa-mi recomande dr si mi-a recomandat-o pe ea .Zis si facut m-am dus la ea la cabinet si am cerut sa ma consulte , mi-a facut repede un ecograf care nu a durat mai mult de 5 minute si gata , am intrebat eu diferite lucruri despre sarcina sa vad daca totul este bine ea doar imi raspundea dar nu asa de hotarat , am plecat acasa si i-am zis si sotului cum s-a comportat , ea se comporta foarte frumos cu pacientele ce-i drept dar cel mai mult conteaza experienta care cam lipseste la ea .
Am uitat sa va spun ca eu am lucrat la sala de nasteri la Bv 2 ani jumatate dar asta cu multi ani in urma si fiindca n-am mai profesat mi-am pierdut din experienta .M-am dus la alt control la ea si i-am spus ca niste dureri foarte mari jos la pasarica si am intrebat-o daca stie despre ce este vorba si am vazut ca a ezitat sa-mi dea raspuns si atunci mi-am dat eu seama ca ea nu prea are experienta desi eu i-am spus ca s-ar putea sa fie ligamentele care se largesc fiindca sarcina coboara si apasa pe ele si ea atunci m-a aprobat ca asa este si deci va dati seama ce dezamagita am fost .Ea fiind tanara nu prea are experienta asta este .
silvi8 eu iti recomand cu cea mai mare sinceritate du-te in alt oras si fa-ti controale si nasti acolo ca aici la Tl nu este mers .Uite Gabiu stie ca eram hotarata sa nasc aici la TL 80% dar totusi am cantarit mai bine lucrurile si in ultimul moment am preferat sa plec 400 km sa nasc in conditii decente si sa fiu in siguranta eu si bebe.
Mirelaionut asa este si mie mi-e groaza de ce se intampla la TL dar nu avem ce face decat sa alegem alte orase cu alti dr.In general sistemul sanitar in RO lasa de dorit
Si la noi la Brasov la maternitate te tine si cate 2 zile si nu te lasa sa nasti prin cezariana .Devizia maternitati este : Nastere naturala !!!!!
Acestea fiind spuse cel mai important este sa fim noi sanatoase si bebelusi nostri si ne vom descurca noi cumva .
danybv
Mamy de
Maria si
Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA
mirelaionut spune:
Neata, fetele!Aseara am reusit sa ne mutam si noi "cu cortul", cum obisnuim sa spunem, ziceam noi ca sunt putine dar s-au adunat...stateam cu masina plina, nu mi se vedea nici capul, radeam cu sotu...
Azi trebuie sa le reorganizez iar la socrii, dar gata scap...pt. inca 1-2luni, apoi de la capat, cam naspa, dar asta e...
Va doresc o zi buna tuturor...
spanu.mirela
mirelaionut spune:
Hai fetele, va provoc iar, ne vedem duminica la un suc sau intr-un parc-poate veniti cu copilasii??hai astept pareri, vad ca mai iese si soarele asta, nu e f. frig afara...![]()
spanu.mirela
arissa spune:
Neata!
Vai de somnul meu! Mayei ii iese o masea si doarme foarte prost. Asa a fost aproape la toti dintii: liniste ziua si agitatie noaptea. De-ar iesi odata ca o sa-mi iasa peri albi. Desi e cam devreme pentru masele.
In legatura cu intalnirea , eu oricum ies la plimbare dupa-amiaza; daca se potriveste ora cu mare drag.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)