Strumfi de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
jadi spune:
Exact in momentul cand face kk... nu sunt perversa, perversii sunt oamenii care fac sex cu gardul, mortul sau ratza
Deni & Vlad & Tudor
ddanagh spune:
acum serioas vorbind, ma gandesc ca daca ar face, Doamne fereste, fisura, ar iesi cu un firicel de sange
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
mychydutza spune:
mai Jadi esti mortala cu definitia perversitatzii!
sa fi fost facatura povestea de ieri? eu nu pot sa cred. sincer! eu chiar am fost intoarsa pe dos toata ziua . daca e asa inseamna ca ne-a lucrat pe toate. totusi nu pot sa cred. ce motiv ar fi avut? de ce?
*mihaela*
fianna spune:
Salutare!
Si eu din grupul celor care citesc cam tot dar scriu mai rar :-) sa va mai povestesc de noi. Matei al meu creste, are 7700gr la 5 luni si 9 zile! Nu stiu cati cm ca de fiecare data imi iese altceva la masuratoare asa ca am lasat-o balta.
Am petrecut revelionul in Anglia, bine, petrecut e mult spus. Puiul mic dormea de mult iar eu in pat cu ochii pe jumatate inchisi asteptam sa se termine artificiile la tv ca sa ma culc. Snifff! La inceputul serii eram destul de activa dar.... cand le-am zis sotului si rudelor ca sa punem sampania la rece s-au uitat la mine ciudat ca " maine e sampania, nu azi!" Wrafff. Am pus insa eu sampania la rece si la 10 seara am deschis-o ca in Romania e Anul Nou si hai sa sarbatorim. Apoi am dormit bine.
Alta situatie cu care ma confrunt si care s-a agravat in ultima vreme: Matei adoarme doar la tzitzi. nici macar cu suzeta nu-l mai pacalesc. Si hai sa zicem ca n-ar fi chiar atat de rau dar de cele mai multe ori se trezeste cum scot sanul din gurita si dau sa plec de langa el. Nici asta n-ar fi o problema daca as reusi si eu sa adorm la 8-10 seara. Dar nu reusesc, asa ca tot timpul stau cu urechile ciulite in sufragerie sa-l aud cand maraie si sa fug repede sa-i ofer calmantul.
ca acum de exemplu
fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)
Gabrielabv spune:
Mai fetelor m-ati pus pe ganduri si chiar am vorbit cu al meu sotz despre ce s-a intamplat si el crede ca aveti dreptate.Da' vorba aia, ne-am dat seama cat de mult conteaza sa fim impreuna,sa fim sanatosi si cat ne iubim. Si eu l-am sunat pe al meu ieri sa ma asigur ca e bine si sa vina cat mai repede acasa.
Fianna pai cum mai faci fata. Asta pe termen lung e de rau pentru ca te epuizezi. Tb sa incerci sa-l lasi sa mai planga si sa-l dezveti de statul permanent la san. Mama mi-a povestit ca a patit ceva asemanator cu mine si pe la 9 luni a lesinat de epuizare, dr i-a recomandat sa ma intarce daca nu vrea sa moara. Dupa ce nu mi-a mai dat sa sug nu m-am mai trezit noaptea sa mananc. Tb sa fii puternica. Iti doresc succes.
Anya mercic de sfat.
Sper sa mai am lapte macar doua luni. Ii mai dau complectare lapte Nan dar nu se prea omoara sa manance . Vad ca ultima masa e mai consistenta dupa ce toata ziua se joaca de-a mancatul
fianna spune:
Gabrilea, nu-l tin permanent la san ci doar cand mananca si invariabil adoarme. Ziua nu e o problema dar seara nu am scapare. Si nu mananca non stop, ci pur si simplu sta si molfaie. Dupa ce am scris mesajul anterior s-a trezit si nu a mai adormit desi a avut cateva tentative. Acum se joaca cu bunica-sa, ca pe tati l-a terminat si acum doarme.
Mi-ar place seara sa petrec o ora-doua cu sotul meu dar in acelasi timp sunt topita dupa modul in care Matei se manifesta. E foarte haios felul in care ma cauta, cu ochii inchisi, gura deschisa, cu capul inainte si mainile pe sus. Apoi, cand ii pag tzatza in gura scoate un ahhhhhhhhhhhhh foarte victorios. Stiu ca nu e bine insa si nu-mi dau seama cum am ajuns in situatia asta, intr-o zi adormea frumusel chiar si singur si a doua zi nu mai vroia sa auda. Mi-ar fi mai usor daca as reusi sa-l adorm cu suzeta dar nu o vrea, si-o scoate singur din gura- macar stiu ca e un baiat hotarat
(01.08.07)
musetto spune:
Eu spun asa: daca e adevarat, atunci chiar ca viata bate filmu' si nu pot decat sa ma bucur pt Ame si familia ei. Daca nu e adevarat, asta e... chiar daca mi-ar veni greu sa accept ca Amethyst e un troll :(
Mai ales ca datorita ei am descoperit aici cateva fane infocate ale autoarei JA :))
In privinta pozelor si a datelor, daca observati, nici eu nu am prea multe si totusi ... exist si sper sa ma credeti pe cuvant :) N-am prea dat detalii la sfatul sotului, care se teme de episoade precum cel prin care a trecut Valen cu vecinii. Abia acum cateva zile am pus o poza mica de-a Soniei la semnatura, am decis intre timp ca la urma urmei putin imi pasa daca ma "descopera" careva dintre cunoscuti.
Am mai citit cate ceva din urma inafara de povestea asta, dar nu imi amintesc chiar tot.
Carla, mult succes cu diversificarea! Mai avem o luna si incepem si noi...
Luna, felicitari pt cercelusi, ce fetita curajoasa ai :) Vreau si eu sa ii pun Soniei, dar tb sa ma interesez cum se poate face cat mai 'safe' cu putinta, ca la mall (cum se practica aici) nu prea imi vine sa incerc.
Fianna, si noi am baut sampanica tot dupa ora Romaniei, adica pe la 3 pm ora locala :) Si eu patesc la fel cu Sonia, dar daca o stiu satula, refuz sa ii mai dau sa suga, incerc sa o confortez prin alte metode. Uneori merge, alteori mai putin...
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
loredana_76 spune:
Buna.Am citit si eu ieri ce s-a intimplat cu Ame,am plins si credeam ca e o gluma.M-am pus in locul ei.Cred ca nu as mai fi avut puterea sa stau sa scriu pe net ,am trait clipele astea atunci cind a murit mama mea.Lumea se termina in clipa aceea si iti doresti sa nu mai existi nici tu,ca sa nu simti durerea.Iar daca intr-adevar ar fi fost o greseala as fi luat primul avion spre el,nimic nu ar fi fost greu,nimic nu ar fi contat.Asta e parerea mea.
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
fianna spune:
Ufff, tastatura mea e varza si scriu aiurea multe cuvinte. Sau le pocesc singura, sorry Gabriela
(01.08.07)
mychydutza spune:
fianna exact asa patesc si eu cu andrei. nu adoarme dacat la san. si tot asa face, cum i-l scot din gura plange. dar de supt nu-l suge, doar il molfaie pofticios. si nu adoarme decat pe la 11-12 seara. m-a capiat de tot.
cu putza ce ai mai facut(fimoza)?. eu l-am tot dat cu galbenele si parca s-a mai decalotat un pic. acu cand "trag" de ea e ca o floricica. asa tre sa fie?
*mihaela*