Strumfi de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
ddanagh spune:
Nu sunt genul care sa arunce cu noroi in oameni insa daca tot a fost aruncata o parere as vrea sa o intaresc cu o alta.
Ame nu te cunosc, nu am absolut nimic cu tine, ba din contra ti-am citit postarile cu mare drag. Nu vroiam sa iti zic insa daca tot a fost aruncata pastiluta asta e...
De dimineata m-am trezit cu gandul la tine ca azi vei intra pe net si ne vei spune ca totul a fost o pacaleala, doar asa sa avem o tema de gandire mai complexa despre ce inseamna viata. Sper sa fiu doar eu cu o imaginatie bogata.
Si ma repet - mai ales ca zici ca nu aveti probleme cu banii, ca stii franceza, eu una dupa ce as fi trecut prin ce zici tu, absolut fara nici o ezitare plecam la el.
Imi cer scuze daca totul este adevarat, insa fiind un forum in care fiecare isi spune parerea, asta facem.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Luna1 spune:
Fetelor eu zic ca daca e pe bune sa speram ca noi nu trecem niciodata prin asa ceva, daca e pe naspa bine ca macar nu s-a organizat contul ala de vorbisem anterior. Oricum nu avem cum sa aflam ca nu vine nimeni sa zica:" am avut chef sa ma joc cu sentimentele voastre, v-am facut pe cateva zeci de mamici sa plangeti asa...sa vad cum e din punct de vedere statistic". Asa ca, eu o iau de buna, ca asa sunt eu de buna credinta si totusi sper ca nu s-a profitat de buna mea credinta, in fond l-am pupat si l-am strans pe al meu in brate aseara cum de mult n-am mai facut-o.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
CarlaV spune:
Eu nu pot sa cred ca cineva se poate juca atat de mult cu lucruri atat de grave, poate sunt mai naiva dar din partea mea Amethyst are tot creditul, pana la proba contrarie.
Aylin, daca vad iti spun. Mie-mi vine sa iau scaun de masina si de masa iar din SUA, dar nu mai am pe nimeni in NY sa-mi trimita prin Atlas...
Cu diversificarea merge bine, Saby a papat azi piure de morcov a 3-a oara, e foarte curioasa sa incerce lucruri noi dar foarte atasata de san, de fiecare data dupa ce a papat morcov mi-a stat la san cate o ora papand continuu si imbratisand sanul cu ambele manute, sa nu-l piarda. Maine o sa-i dau si mar ras si saptamana viitoare cred ca incerc cu cartof, vreau sa las cel putin 3 zile de cand ii introduc un aliment nou.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
ddanagh spune:
Ei luna asta pot sa o zic si eu. Ca dupa ce am citit, la vreo doua ore i-am trimis sotului mesaj ca il iubesc.
Daca asta s-a vrut, sunt sigura ca toate ne-am gandit ieri la soti cu mai multa dragoste.
E bine si asa
poze cu Dariuta mea
jadi spune:
Valen, daca sunt alune nici nu poftesc la ele... eu vreau migdale trase in ciocolata la kil... trimiti ceva ajutoare in Romania? .
Deni & Vlad & Tudor
Timi07 spune:
Am admitat bebei frumosi:Una,Raducu(andreea),Emily,Dodo,Cezara,Daria,Andrei(nonna),Victor(ghinetz)
Noi suntem toti 3 raciti da cel mai rau e Sophie, are ochii inlacrimati,e ragusita (da tot isi exerseaza vocea si tipa), ii curg mucii. E prima data cand e racita si mi se rupe sufletul cand o vad.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by elizas
Jadi, parerea ta mi se pare interesanta.
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
poze noi http://www.flickr.com/photos/14533015@N05/sets/
da...imi place cum ai formulat. si mie la fel . cred ca ar fi multe de spus, dar lumea e circumspecta deocamdata.
a, valen, ce le mai ticluiesti mataluta p-acilea! asa, parca aruncate din condei...
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
X-ray spune:
quote:
Originally posted by jadi
Eu la servici, muncesc din greu. Stiti voi, 25 ale lunii ma asteapta!
Alina.a, aceeasi problema o am si eu cu Dodo, se kk greu si carnatzi uscati. Am incercat toate cele, pere, apa dupa masa, nu merge. As incerca un pic si cu debridat dar nu am ajuns la farmacie, stiu ca uneori functioneaza bine. Depinde de copil. Oricum copilul meu face kk asistat, gasesc in pampers 1-2 bile si apoi cand il vad ca incepe sa se screme, la orizontala, dezbracat si flexat. Eu ma mir cu poate sa iasa kktzii aia din el, asa de mari... mi-a fost frica ca o sa faca fisuri ceva dar pana acum vad ca e bine.
Deni & Vlad & Tudor
deni eu daca nu-i pun supozitor,mi-e si frica sa ma gandesc,cred ca s-ar rupe.face dimineatza doua cacareze si apoi toata ziua tipa si plange scremanduse.asa ca ii pun supozitor ca nu mai rabd....mie frica sa nu intru intr-un cerc vicios...
ziceau fetele si de lichide,ea dupa pranz bea 50 ml apa sau ceai si mai bea si in timpul zilei.oricum era constipata ea cand era numai pe lapte...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
jadi spune:
Alina, incearca sa o tii cu picioarele apropiate si flexate-lipite de burta. Nu iti mai zic ca uneori ii apas un picut burta ca sa ii vina senzatia de kk si apoi daca nu incerci sa o lasi sa faca singura ca ti-e frica de rupturi... incearca macar ca vezi cu ochiul daca e ceva in neregula. Eu zic ca al meu deja si-a format elasticitatea gaurii fundului
Deni & Vlad & Tudor
ddanagh spune:
adica sa se uite in gaura fundului???
mai perversa mica
poze cu Dariuta mea