Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mcrissa, l-am cititi si am vazut ca , clomifen-ul e substanta activa si la closty , insa ma gandeam ca poate stie dr de ce a zis clomifen .... dar cred ca e o munca in zadar , caci oricum nu gasesc.. asa ca , closty , scrie pe mine

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

GEORGIA C, ia cu incredere clostilbegyt. E acrlasi lucru cu clomifen. Asa mi-a zis si mie doctorita mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freeonda spune:

buna.

la urmatorul cm incep si eu stimularea ovariana. mult succes tuturor fetelor si sper sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris nimic pentru ca...am fost f suparata si nu am vrut sa va indispun si pe voi...sau sa va transmit starea mea.
Deci...este oficial nici in a doua luna de stimulare nu am avut rezultat pozitiv..:(. Vineri am programare la medic..si sincer nu stiu ce as mai putea face...sunt putin obosita...obosita de atatea teste de sarcina negative...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

Si eu incep Closty peste 2 zile.Sunt curioase cum o sa fie luna asta caci luna trecuta aveam in ziua 11 un folicul de 25.8 pe stg si pe dr 16,endo de 7.5 .urmatoarea zi am facut si prima inseminare dar nu a fost sa fie..

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna,

Am si eu o intrebare pentru voi. Noi incercam de un an sa avem al doilea copil. Primul l-am avut dupa 8 luni de incercari.
Eu am 36 de ani iar sotul 39. Doctorita zicea daca vreau sa incep stimularea. Acum eu nu stiu cum sa procedez, caci imi este teama sa nu raman cu gemeni (si fiind aici fara ajutor nu vad cum as putea sa ma descurc cu 3 copii). Ati putea sa imi spuneti daca cresc sansele de a avea gemeni din cauza stimularii, si ce efecte secundare are stimularea?
Nu stiu exact la ce medicamente se gandea ea, caci nu sunt hotarata daca sa apelez la metoda sau nu. Precizez ca dupa temp bazala pare ca ovulez.
Va doresc mult succes si sa aveti rezultatele dorite.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

daiopri in prospect scrie ca exista riscul aparitiei unei sarcini multiple (gemeni, tripleti...)

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetele ! a facut careva de curand inseminare la Mister Tutu ? Am nevoie de cateva detalii va rog !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

revin pentru ca se pare ca fiind noua apare mai greu postul meu si nu l-a vazut nimeni ...
asadar, daca mi-am facut timp de 2 luni teste de ovulatie si au iesit in permanenta negative, credeti ca pot incepe stimularea?
adica medicul va accepta acest lucru, sau trebuie neaparat sa ma chinui un an pe proprie raspundere ???
de fapt mai intai am incercat 3 luni fara monitorizare si nimic ... apoi a trebuit sa intrerup incercarile din cauza unei operatii, si acum cand ne-am pucat iar de lucru am zis sa si monitorizez ...
ca pret cam cat costa acest tratament lunar?
multumesc anticipat daca vede cineva si raspunde si la intrebarile mele

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by zambetmic

revin pentru ca se pare ca fiind noua apare mai greu postul meu si nu l-a vazut nimeni ...
asadar, daca mi-am facut timp de 2 luni teste de ovulatie si au iesit in permanenta negative, credeti ca pot incepe stimularea?
adica medicul va accepta acest lucru, sau trebuie neaparat sa ma chinui un an pe proprie raspundere ???
de fapt mai intai am incercat 3 luni fara monitorizare si nimic ... apoi a trebuit sa intrerup incercarile din cauza unei operatii, si acum cand ne-am pucat iar de lucru am zis sa si monitorizez ...
ca pret cam cat costa acest tratament lunar?
multumesc anticipat daca vede cineva si raspunde si la intrebarile mele

www.obezitate.org.ro

citeste cu atentie in urma ca ti s-au dat destule raspunsuri

Mergi la inceput