cine vrea sa-l traga de mustata??
http://www.click.ro/Buna-Dimineata/becali-isi-lasa-mustata
Il si imaginez spunand "Frankly, my dear, I don't give a damn"....sa revenim la realitate "Auzi fa, beep beep hahalero"
Raspunsuri
Letitia1 spune:
Sa intelegem ca abia acum a vazut filmul si l-a descoperit pe Rhett Butler?
Nu-mi pun problema ca ar fi citit cartea!
Oliv75 spune:
M-as mira sa fi vazut tot filmul, e atat e luuung incat se termina si semintele...in ceea ce priveste romanul, cred ca intrebarea lui ar fi "Cum??S-a scris o carte dupa film?"
martie spune:
Va roooog din suflet, inchideti topicul!!
Il vad la tv, il vad pe bannere prin oras, il aud la radio, pe gunoiul asta infect. Si aici?????!!!!??? Aici chiar nu avem alta treaba decat sa ne exprimam pareri despre nulitatea asta?
Oliv75 spune:
Cum sub-forumul se numeste "barfe, mondenitati, cancanuri" si cum nu pot sa-i barfesc pe intelectualii satului am ajuns la Becali, care e un personaj, chiar si de desene animate
Inchiderea subiectelor se face de catre moderatori in anumite conditii, dar in nici un caz pentru ca tu ceri asta, parca esti Kasparov care se muta de la o masa de sah la alta..."subiectul asta nu-mi place, inchideti-l", "discutia e destul de interesanta, continuati, poate totusi e pe placul meu", "neinteresant, mon cher, chiar nu sesizezi aluzia?" etc
kokiy spune:
io cred k isi lasa mustata ca sa nu-l mai certe nevasta k isi murdareste manecile de muci
Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)
Androix spune:
quote:
Originally posted by Letitia1
BA DA! cu doua markere: unu verde cu care a subliniat citatele care i-au placut si unu rosu cu care le-a subliniat pe alea care nu i-au placut si nu le-a citit
Andreea mama de Filip si Georgia
kokiy spune:
quote:
Originally posted by Androixquote:
Originally posted by Letitia1
BA DA! cu doua markere: unu verde cu care a subliniat citatele care i-au placut si unu rosu cu care le-a subliniat pe alea care nu i-au placut si nu le-a citit
Andreea mama de Filip si Georgia
inseamna ca verdele era nou , ca doar subliniase titlul
Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)