Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-4
Raspunsuri - Pagina 21
helbi spune:
Liliana, La multzi si fericitzi ani! Multa sanatate si numai bucurii!
Am revenit si noi din minivacanta. N-am ajuns la sanius, ca vremea a fost mizerabila si pe drum erau f multe accidente, asa ca ne-a fost cam teama. Insa, am ajuns la un loc de joaca pt copii, apoi la un lac si, in rest, copii s-au juca frumos impreuna.
F. frumoase pozele puse de voi!
Alina, eu zic ca -i f bun rezultatul Melisei la engleza!
Cristina, cind plecati in RO? POate ne vedem prin Buc:-) Punem de o intilnire Dc:-))
CristinaT, te asteptam cu drag cu noi vesti si, daca simtzi nevoia sa voresti cu cineva, itzi suntem alaturi! Eu am trecut prin 7 operatii la ochi de dezlipire de retina, o cezariana si una de apendicita, dar daca as fi pusa in situatia de a lua ani de zile tratament (stiu un astfel de caz, desi are varianta operatiei) sau sa ma operez, as alege a varianta operatiei! Toate gindurile bune si sa iei cea mai buna decizie pt tine!!
Mai revin, ca acum sunt la a 3-a masina de spalat, mai am cel putin una si o gramada de alte treburi!
We placut!
cge spune:
Andreia, noi venim in Ro de pe 23 iulie pana pe 7 august.
Tare mult ne-ar place sa ne intalnim in Bucuresti - toate de la subiectul asta.
Eu ma simt tare bine aici.![]()
Alina mare dreptate ai cand povestesti despre fete.
Scriu mai mult luni,ca acum avem o groaza de treburi desi we e ptr. odihna.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Mercedes spune:
Scriu acum ca am un pic de timp.
Deci cristi impreuna cu restul de 9 copilasi au luat locul doi pe judet la sectiunea de dansuri traditionale( popular). Au fost atat de fericiti si un pic si suparati ca nu vor avea acces la faza pe tara, dar asta e.
alina71-intre copilasii mei exista o diferenta de aprox. 6 ani baiatul e cel mai mare, crede ma ca uneori imi vine sa mi iau campii.
liliana csaki spune:
Wow, mare surpriza mi-ati facut, va multumesc din suflet de urari. Se pune daca vin abia acum cu tortul si sampania? Noi am plecat joi la Madrid(superb oras) si ne-am intors azi, am recuperat-o si pe Laura si suntem iar in formatie completa. Ca tot vorbiti de frati, Laura cred ca l-ar da bucuroasa pe David uneori, insa dupa cate vad toti fratii sunt la fel la varsta asta.
Eu m-am captusit cu o raceala zdravana si-mi curge nasul, ma doare capul, am urechile infundate, sper sa n-o colecteze si copiii.
CristinaT si eu zic ca daca trebuie fa-o.
Cge, ar fi super sa ne vedem.
helbi spune:
Lili, frumos cadou de ziua ta! astea sunt amintiri care ramin vii mereu!
Sper ca si Laura s-a simtit bine la ski!
Noi inca nu stiu cind venim in RO, insa, cum aflu perioada, va spus si m-as bucura mult sa ne cunoastem!
O saptamina frumoasa! Noi mai avem inca vacanta pina lunea viitoare!
P&ANA spune:
Liliana , primim cu placere tortul si sampania![]()
Mercedes, felicitari pentru clasament !Dar de ce nu au acces mai departe ?
cge, ar fi grozav sa ne intalnim 
helbi, vacanta placuta in continuare ,si spor la calcat
Ieri am fost din nou in botanica cu role/trotineta ...etc.
Desigur, cearta dintre fetele mele, m-au facut sa le amenint de cateva ori ca plecam acasa:(( una voia la stanga ,cealalta la dreapta
Le-am dus astazi la scoala/gradi ,insa nu vor face activitate
Vom pleca ,cu ocazia asta in Tr. pt 3-4 zile.
O zaptamana reusita tuturor!
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
Mercedes spune:
alina71- au acces pe tara doar cei clasati pe locul intai la nivel de judet. Asta e.
De maine va merge la un curs de dans de societate sa vedem daca ii va place, a mai fost la gradi vreo doua luni dar sa plictisit rapid sau poate o fi fost prea mic atunci, nu stiu.
cge spune:
Mercedes, felicitari lui Cristi ptr concurs (e super ok locul 2) si multa bafta la noua activitate.
Si Victor va incepe inotul peste 2 sapt.
Azi este in excursie cu scoala in afara Montrealului,si ploua..
Abia astept povestile diseara.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
helbi spune:
Mercedes, ne alaturam si noi celor ce l-au felicitat pe Cristi. Si eu zic ca locul 2 e f bun, chiar daca anul asta nu vor participa la faza nationala.
Cristina, bafta lui Victor la inot!
Bianca a fost azi cu Hort-ul in parc, caci a fost f cald. Zi de primavara, insa acum bate vintul si sta sa ploua. Apoi, am mers si am vazut comedia: "Daddy withouth a plan" E dementiala, asa ca, daca aveti ocazia, mergeti sa o vedeti!
Maine i-i duce cu Hort-ul la piscina, iar joi la Dialogmuseum.