Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 17
Marunzika spune:
Roxali !
Nana v-au aprobat plecarea! Sanatate multa lui Andrei!
Yannisa Milena
24.08.2007
isabeluta spune:
hihihihi...Mai Annisia poate o gasim pe la bebelashi de noi-dec
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
andrruzza spune:
La multi ani Tudor!
tomasa
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Roxali spune:
Gema si juniorul meu la 6 luni avea 7.420 , dar sa nascut cu 3.100...nu am inteles daca agreeaza diversificarea, adica a fortat-o...aici doctori daca nu accepta bbici diversificarea ii lasa tot pe laptic+cereale...sant copii care i.au fff putin in greutate.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Marunzika spune:
Tomasa multumim pt aprecieri si cu placere am tradus schema. Daca mai vrei ceva tradus de pe site, cu placere. V-am spus ca au retetele pt terciuri si mai sunt alte chestioare.
Yannisa Milena
24.08.2007
Roxali spune:
Marunziko arati bine ...pai erai aschinloamba rauuuuuu ...ca sa nu zic anorexica...lasa ca incet ,incet vom slabi cu toate
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Annisia spune:
Ha-ha-ha, ce frumusica este Yannisa, mai, mai... Si tati e topit dupa ea, se vede... Bine, stiu ca si dupa Marunzika lui e la fel de topit...
Micul Yannis creste mare
mandarinutza spune:
Amironeanu, Isabeluta, Annisia, multumesc de raspunsuri. La un blender ma gandisem si eu, am auzit ca cele de la Braun sunt foarte bune.
Annisia, sunt de acord cu tine ca e mai simplu cu borcanase, eu as vreasa incerc ambele variante(borcanase i-as da cu fructele care nu se gasesc acum in piata) si o sa vad pana la urma cum o sa ramanem.
S-a trezit si dulceata mea, i-am dat sa pape si i-am luat temperatura, are 36,9 deci e ok, deocamdata nu-i pun supozitor, mai verifc diseara.
La multi ani! pentru Tudor de Tomasa, baiat mare deja si pentru toti papansii si dulceturile care sarbatoresc astazi o lunita!
Luy, imi pare tare rau de patanie.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Marunzika spune:
Suna bine ce spuneti voi de borcanele si daca va mai aud mult si numai cu laude la adresa lor, cred ca ma las si eu pe ele. E adevarat ca e multa munca la diversificare si ca sunt practice, dar am auzit pe la mai multe pers ca nu mai accepta apoi usor mancarea facuta in casa, sau invers daca sunt pe mancare gatita nu accepta borcanele. Cred totusi ca morcoviorul il iau la borcanel, am vazut unele foarte mici si cotate foarte bune in testele de aici. Se pare ca ma las usor convinsa de bunatatea borcanelelor mai ales ca-s comode, ca si mine in ale gatitului !
Yannisa Milena
24.08.2007