ultima bomba traita si azi

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

quote:
Originally posted by ramonabanuta

PT PRINCIPE

va multumesc ca dvs. ati inteles exact mesajul meu. Va fac cunoscut faptul ca in momentul de fata presedintele tarii D-l Traian Basescu si consilieri de stat au luat la cunostiinta cazul meu si motivul pentru care am facut cunoscut calvarul prin care trec eu si late femei . Protectia Copilului, agentia de protectie a familiei, politia judetului Arges si I.G.P fac toate demersurile necesare pentru aflarea adevarului . Este trist tot ce se intampla pentru ca viata mi-a scos in cale un hop atat de mare , dar lucrurile au inceput sa se miste in bine, s-au implicat si autoritatile acum, desii stateau cu mainile in san pana ce nu a fost mediatizat cazul meu si campania pentru inasprirea pedepselor.
Va multumesc ca citindu-va mesajele dvs. imi da curajul sa merg mai departe si sa aducem toti un zambet .Nu mai bagati in seama toate flecurile scrise de "prietenii" fostului meu sot, chiar nu merita
Sa va traiasca copilul sa fie sanatos, sa aiba parte de fericire, iubire si noroc.
Cu stima doamna "principe" si imi pare bine ca sunteti langa toate femeile care vor un strop de liniste.

opriti violenta in familie!

Ramona,pe mine nu ma intereseaza nici ce spune un abuzator si nici simpatizantii lui,insa, pe cine chiar nu trebuie sa intereseze,este pe tine.
Ma bucur sa aud ca se face ceva...sper ca vrajescu sa vrajeasca un timp dupa gratii.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonabanuta spune:

D-na aura , sa nu credeti ca am stat fara sa fac nimic, am fost agresata insarcinata in 7 luni pe terasa unei pizzerii din pitesti de catre sotul meu cu care eram in divort si nu mai stateam impreuna, am fost sa depun declaratie la politie iar a doua zi am fost chemata din nou la politie dar de data asta era si sotul meu acolo, am luat o bataie de toata frumusetea chiar de fata cu ofiterul de acolo care nu a putut face nimic, eram "cu burta la gura - 7 luni" a aruncat cu apa pe mine, apa chiar de pe biroul ofiterului , am fost scuipata, impinsa, trasa de par, tipam ca din gura de sarpe, iar sotul meu a zis " sa vedem daca exista lege ca te-am scuipat sau ca am aruncat cu apa de tine, si sa ma duc sa-mi scot certificat medico-legal sa vedem daca mi-l da cineva si sa vedem ce o sa fac cu el " , pana s-a sesizat un alt domn politist care era in biroul alaturat si asa am scapat. Am depus din nou alta plangere si a doua zi acel politist impreuna cu sotul meu a venit la mine in birou si de fata cu d-l politist m-a amenintat ca daca nu-mi retrag plangerea o sa merg cheala pe strada. Sa va mai spun ca mi-a tuns bretonul si mi-a fost atat de rusine sa mai ies pe strada incat ma imbracam numai in trening si cu sapca in cap, eu care ma imbracam numai in costum bussines.Mi-am retras plangerea ca ma gandeam ca o sa ma loveasca si mai rau, iar dupa ce a plecat politistul m-a batut din nou, mi-a dat un pumn in cap si cred ca am lesinat pentru ca m-am trezit cu capul pe tastatura. Cand m-am trezit am apasat usor butonul de panica care era sub birou iar cand au venit cei de la politie( acelasi prieten de mai devreme) si agentia de paza eram plina de ulei de motor , cafea si suc pentru ca aruncase pe mine cu tot ce gasise prin birou. Cei de la politie mi-a zis ca ma asteapta la sediu sa mai depun o plangere, agentia de paza a trimiso mai repede la plimbare ca i-a zis ca si el este patron acolo si nu au ei ce sa caute acolo si nu are nimic de sesizat.Cand am vrut sa chem salvarea mi-a smuls tel din mana si nu-mi mai amintesc ce s-a mai intamplat pentru ca m-am trezit acasa la el in pat, dezbracata si arsa pe talpa piciorului. Era aproape miezul noptii statea langa pat si fuma langa mine , iar cand l-am intrebat de ce m-a ars, mi-a zis ca s-a speriat ca nu ma mai trezesc si m-a ars cu bricheta pe talpa piciorului. Mi-a zis ca daca mai plec vreodata de acasa cu copilul mai bine mor decat sa-l fac sa sufere ca el nu poate sa stea fara baiat. Ca pe vreamea aceea stia ca este baiat. Nu mai stiam ce sa mai fac, pe parintii mei ii amenintase ca le da foc la casa daca ma mai primesc la ei , sora mea era si ea gravida, prietene nu mai aveam ca le batuse pe toate.M-a sunat si avocata mea si mi-a zis ca nu poate sa ma mai reprezinte la divort ca sotul meu a amenintato ca-i da foc la masina. Simteam ca toti sufera din cauza mea si ca era numai vina mea. Nu aveam bani ca toti banii si cardurile erau la el, iar daca ma prindea pe undeva eram poate .... moarta acum.
Cum nu am facut nimic? la toate sectiile de politie are prieteni, iar daca i-am facut referat politistului care a venit cu el sa-mi retrag plangerea nu m-a mai bagat nimeni in seama.
Eram insarcinata , eram singura, nu mai aveam nimic decat niste lovituri si pe mine si in suflet. Nu sunt decat o mana de om , am 47 de kg cu sifonierul in brate, am slabit 25 kg in 2 luni si nu mai am par in cap. Si uite ca tot nu mi-am pierdut speranta si am si un copil de crescut si nu am bani decat ce-mi da parintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Imi pare rau sa o spun, este parerea mea, nu vreau sa ma cert cu nimeni, nu vreau sa jignesc pe nimeni, repet, imi pare rau ca exista persoane abuzate, recunosc si sunt constienta de faptul ca anumite legi sunt aplicate pe nedrept si cum se spune" tot mortul este de vina", mai aud pe la Tv cand un amarat fura o paine inchisoare de la 7 la 15 ani iar cei care "fura" banci nu suporta regimul de detentie, dar mie imi vine foarte greu sa cred ca politia este chiar asa de "oarba" si ca sta cu mana in san cand cineva este batut de fata cu ei. Eu am apelat la politie si m-a ajutat, nu in caz de abuz domestic, ci in cazul unui santaj si politia ne-a ajutat foarte mult pe mine si pe sotul meu, mai exact cineva ne santaja, ne ameninta cu bataia daca nu ii dam o suma de bani, am mers la politie si ne-a sfatuit ca daca facem cerere ca persoana ne ameninta intram in instanta cu el, procesele sunt lungi si costisitoare asa ca ne-am gandit sa il bagam la santaj, cum vezi prin filme. Spre norocul persoanei, si-a dat seama ca am apelat la politie, l-a auzit pe sotul meu vorbind la telefon si nu ne-a mai cautat si repet nu avem firme si nici conturi de mii de euro, suntem doi oameni obisnuiti.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

Ramona, eu am citit mesajul tau cind am primit comentariul la un articol (de pe unul dintre siteurile pe care le administrez) despre violenta in familie. Am primit si un link pe acest forum chiar catre postul in care aproape ca ti se spunea ca e normal ce s-a intimplat pentru ca ai fost dansatoare... Am ramas gura cascata si profund scirbita cind am vazut CUM se pune problema.
Concluzia sa fie asta? : daca o femeie a fost dansatoare, daca a trecut strada, daca a baut cafea de dimineata, daca, daca... e clar, e normal sa manince bataie?!
In ce fel de lume traim? In ce societate?!

Din partea mea, nu e important ce au facut sau nu au facut femeile agresate: o femeie abuzata poate sa fi fost si prostituata cu condicuta, asta NU da dreptul nimanui sa o agreseze verbal, sa o bata sau sa o judece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonabanuta spune:

cei de postul tv acasa mi-au spus ca majoritatea mesajelor care au fost trimise au aceeasi adresa de e-mail si acelasi server. Este adresa de e-mail a cumnatei mele Radita Lidia Maria. Au mai fost mesaje scrise de verisoara lui Marius - Nakano Amalia din Japonia. Toate mesajele sunt trimise chiar de ei asa ca nu ma mira nimic, dar nu ma intereseaza ca ii cunosc bine si stiu de ce sunt in stare.
Ce s-a intamplat acum 5 ani de zile nu are nici o legatura cu ce se intampla acum. Dar nu au avut de ce sa se lege ca sa par eu o altfel de femeie. Ce ma mira este faptul ca, cu toate ca si tatal lui Marius i-a facut la fel mamei lui si i-a luat pana si covoarele din casa cand a plecat , iar mama lui ii lua pe amandoi, pe soara lui si pe el din pumnii lui Vrajescu senior(tatal) si fugeau si dormeau prin scari de bloc. Ca apoi mama lui il batea foarte rau ca nu era cuminte , pana turna apa rece peste el sa-si revina si il dadea afara pe scari dezbracat ca sa-l faca de ras si nu avea dact 7-8 ani. Intradevar facea numai prosti, fura bani din casa, spargea geamuri, batea copii la scoala, la 13 ani i-a furat cheile de la masina si a plecat cu masina , iar dimineata a venit politia la usa ca au gasit masina lovita intr-un sant. Mama lui mi-a povestit despre toate bataile pe care i le dadea dar cel mai cumplit este ca aceleasi batai mi le-a aplicat el mie mai tarziu si insarcinata fiind. Va vine sa credeti ca sora lui mi-a spus ca daca eram in stare sa fac un baiat viata mea ar fi fost mult mai frumoasa si nu se mai ajungea aici, dar asa merita "c..vele care fac c...e " intelegeti ce vreau sa spun. Imi fac in continuare viata un calvar , ma tachineaza ca atunci cand copilul va creste se va duce la el , ca el are de toate si seamana cu el acolo unde sunt bani acolo trebuie sa stea, ca eu nu am ce sa-i ofer ca sa o fac fericita.
Politia nu se baga atat de mult cand este vorba de sot si sotie ,pentru ca toti spun ca se impaca partile, pentru ca statul apara familia ,dar de ce o apara numai d-zeu stie. Sa vedem acum ca s-au pus toti in miscare dupa ce a fost emisiunea la TV si m-a amenintat cu moartea. S-a ajuns pana la IPG Bucuresti si Ministerul de Justitie. Au fost cativa trasi la raspundere de aici dar bine ca nu si-au pierdut posturile ca toti au copii si nu era pacat sa-si piarda painea pentru ca asa sunt legile in Romania, iar cei pe care ii cunoastea el inainte, acum nu-l mai cunosc . Sa speram ca poate se va rezolva ceva . Toti au spus ca am facut scandal , ca am inceput un razboi, dar nu-mi amintesc sa fi jignit pe cineva sau sa fi lovit pe cineva , cu toate ca toti cred ca eu sunt de vina si m-au facut in toate felurile. Nu ma gandeam niciodata ca o sa ajuns sa vorbesc cu psihologi, psihiatrii sau cu cei de la cercetari penale. Ar fi trebuit sa fie perioada cea mai frumoasa din viata mea. Nu stiu cu ce am gresit atat de mult in fata cuiva ca sa platesc asa ceva, este vorba de linistea pentru care trebuie sa o am cand sunt langa fetita mea ca sa nu-i transmit si ei starea mea, am facut ore de terapie ca sa-mi stapanesc lacrimile cand o tin in brate sau cand ii dau sa pape, este cumplit de greu simt ca am imbatranit cu 15 ani, nu ma mai simt femeie, ma simt urata, cateodata a nimanui dar stiu ca va trece, cand? numai d-zeu stie, dar ma intareste fetita mea, mai are putin si plecam pe 6 luni si parca a trecut un secol de cand am nascut.
Eu sunt de vina pentru tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

Nu esti de vina pentru absolut nimic. Nu esti singura care a trecut prin asa ceva. Ai sa poti trece peste toate. Cu capul sus.
Verifica-ti mailul te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

AURA,
Ce sa inteleg din mesajul asta:"politia nu e asa de oarba"?
Politia nu e oarba,e mai rau.E CORUPTA.Cand bagi mana in buzunar si le dai ceva nu aud ,nu vad...
Nu spun toata politia ,dar suficienta.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Intr-un mesaj Ramona a spus ca a fost batuta de catre fostul ei sot chiar de fata cu un politist si ca politistul nu a facut nimic, la asta m-am referit, chiar asa sa stea cu mana in san?

AURA

Mergi la inceput