Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
karra80 spune:
Mihaelaa nu te invinovati ca nu a fost vina ta.....asa a fost sa fie....asa a vrut d-zeu... asta e viata...bucura-te in continuare de David, bine ca esti sanatoasa si nu ai patit si tu ceva...si lasa ca va veni si fetitza ta mult asteptata l timpul potrivit!!!
Te si numai fii trista......
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 11
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
Crina_mio spune:
Mihaela – imi pare tare rau. Mii de pupici sa gasesti puterea sa mergi mai departe. Incearca sa nu te consideri vinovata si mai ales sa nu crezi ca Dumnezeu te-a pedepsit pentru ce ai spus in trecut. Treceai prin momente grele si vorbele erau datorate hormonilor. Nu cred ca Dumnezeu ne pedepseste doar ca, din pacate, asa a fost menit sa se intample. Si oricat de dureros este acum, ai alaturi de tine un ingeras pe care Dumnezeu ti l-a daruit asa ca bucura-te de el si o sa vina vremea si pentru alti copii, ca doar iti doreai 3, nu??
pentru tine si David.
Crina si Maya Georgia
varsta Maya
radcarmen spune:
Seara buna fetele!
Mihaelaaa imi pare tare rau ca s-a intamplat sa pierzi sarcina. Nici nu stiu ce sa zic, oricum consolarea ta va fi David. Sa ai grija de tine pentru David. Multa sanatate si putere sa treci peste probleme.
Noi nu avem nimic nou de spus, de azi suntem iarasi singurei caci a plecat soacra.
Am citit tot din urma si av vizionat poze si filmulete si pot doar sa spun ca aveti niste copilasi extraordinari.
Noi suntem mai bine acum caci am fost raciti inainte de Craciun. Eu sincer nu m-am riscat sa nu dau antibiotic lui Vlad pentru ca facuse rosu in gat si febra mare si, pe deasupra, mai eram si inainte de sarbatori cand dr. lui nu lucra si daca Doamne fereste se agrava situatia as fi ajuns la urgenta. Pe noi pot spune ca ne-a ajutat f bine tratamentul, dar am avut noroc ca nu am si tusit.
Doresc sanatate multa bebeilor care inca mai mucesc sau tusesc,
Va pupam cu drag si va dorim o seara minunata.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
iunita spune:
Mihaelaaa imi pare atre rau pt tine si imi pare rau ca te invinovatesti.. asa a fost sa fie.. cu siguranta cand vei fi pregatiota si iti vei dori ..se va intampla sa vina si fetita ta. multa putere si un catralion de pupici!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
ioanaradu spune:
Mihaelaaa ! eu atat pot sa spun ...
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Crina_mio spune:
Aliona - bine ai revenit sa nu mai fi suparici. Tu spune-ne cunostintele si parerile tale si ale dr. tau legate de cresterea copiilor si sigur destule dintre noi vom avea cate ceva de invatat. Eu am invatat multe de la voi asa ca te asteptam si cu vesti si poze cu albinuta ta.
Am vizionat f. multe filme, poze cu piticotztii nostri. Toti sunt grozavi.
Despre noi nu avem mari noutati, tot cu 2 dintisori am ramas, cei de sus stau sa sparga gingia (sau cel putin eu asa sper de mai multa vreme). Nu megem de-a busilea, ne ridicam doar in genunchi sustinuta de canapea sau barele de la patut, vorbeste toata ziua pe limba ei, singurele inteligibile fiind tata, baba si dada. Ii spun sa zica mama si ea rade si incepe sa spuan tata. Cand vrea imi arata nasul si becul, mai multe nu am reusit sa o invat, dar avem timp pentru toate. Important e ca e sanatoasa, vesela si s-ar juca toata ziua cu conditia sa fiu in raza ei vizuala, ca daca dispar e jale, se pune pe tipat frate de ne aud toti vecinii.
Noaptea se trezeste pe la 2 pentru tzitzi, apoi la 6 si mai baga un somnic pana la 8:30-9, cand incepe sa ma traga de nas, oki (doarme cu mine in pat de la 2 pana dimineata). Vine spre mine cu gurita deschisa sa ma pupe.
La capitolul mancare stam asa si asa, ca orice copil are si ea toanele ei. In general mananca bine legumele cu carnita sau ou si dupa amiaza cereale (noi papam de la milupa 7 cereale) cu zeama de la o jumatate de portocala. Nazuri facem dimineata cand ar trebui sa manace iaurt (de cele mai multe ori kefir - de la Aliona am aflat de el) cu fructe (banana, mar, caisa sau piersica din compot)
Zilele astea ma gandeam sa incerc rodia. Oare pot sa-i dau??
Si la ananas ma mai gandeam, i-am dat intr-o zi o feliuta ca se uita la noi cum mancam si i-a placut. De fapt mai mult s-a jucat cu ea decat sa manance.
Imi pare rau sa citesc de puiutzii bolnaviori pe toti si pe mamicile lor pentru rabdare.
Crina si Maya Georgia
varsta Maya
Lumi_Nag spune:
Salut!
Mady multumesc de intrebare dar nu am fost.Am sunat dr si a zis ca daca nu e galbena umflatura aia,nu curge nimic din ureche si nu face febra sa-i dau pace, dar m-a chemat totusi vineri sa-l si cantareasca.
Mihaela nu stiu ce inseamna sa pierzi o sarcina, dar vreau totusi sa te sustin si eu,precum fetele.Trebuie sa fii barbata pentru David si cand va veni momentul potrivit ii vei face si surioara .
Aliona ti-am trimis un PM.Imi raspunzi plssss??
Crina_mio eu zic ca poti sa-i dai si rodie.Fara samburi desigur.Pana la urma tot fruct e si ala
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Lumi_Nag spune:
MickyMihaela sar'mana de sfat.Eu chiar am vrut sa iau scunel din ala din carfour.Bine ca ai zis.
Cum le faceti voi baie fetelor, ca al meu nu mai sta deloc, de aia si voiam scaunel?
Cine vrea si are timp sa mai spuna ce mai da de mancare sau mai bine zis ce program de masa mai aveti??
Incep eu:
Dimineata ora 7 - san
ora 10 - fructe (combinate para cu ceva)
ora 14 - 14.30 - supa de legume cu carnita / spanac cu ou
ora 18 - un iaurt cu fructe
ora 21 - cereale + san
noaptea mai cere tata de vro 15 ori asa.....de am rani si ma gandeam poate nu ii dau suficienta mancare ziua...
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
roxanici spune:
, foarte trist Mihaelaaa. Te rog sa nu te invinovatesti ptr nimic. Linisteste-te si fa-te bine si o sa iti dea DD cati bebelusi iti doresti tu.
Menu [blue]Rares[blue]:
6 -lapte
10 - fructe cu branzica
14 - piure de legume cu carne/ou
18 - iaurt cu biscuiti/cereale
22 - lapte
Tzuna, aici rares cu matza. http://picasaweb.google.com/roxanici/RaresLuna10/photo#5152378078836302994
Si sa stiti ca rares NU mananca singur...ii dau lingurita in speranta ca va invata sa o manuiasca dar mai mult pe langa nimereste.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
diana69 spune:
Imi pare foarte rau Mihaelaaa pentru tine. Stiu cum e ca si eu am pierdut de 2 ori sarcina si e tare naspa. Sa dea Dumnezeu sa reusesti pana la urma sa mai ai si alti copilasi. Multa sanatate si putere sa treci cu bine peste asta. Nu ai de ce sa te invinovatesti.Gandeste-te ca poate nu era ceva in regula cu copilasul si poate din cauza asta nu a fost sa fie.
Gandeste-te la David cat e de scump si ca acum oricum nu ai ce face.
Inca o data multa sanatate si speranta.