Mamici de iulie-august 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
anaxena spune:
mey fetelor voi ce mancati??ati urmat vreun regim de graviduta??ca eu vad ca tot ma ingrash si nu mananc asha mult
azi am papat de dimineata niste rosii castraveti branza
acum am bagat o salata verde intreaga in mine
si am copt si 2 cartofi la cuptor
mie nu mi se pare mult,,,dar eu cresc pe zi ce trece
Ana-Maria
16+
am o
MARIA!!!AMR 24sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
claui spune:
Buna seara!
Fetelor, a facut cineva o eco pe la 6 sapt ale bebelului? Cate batai pe minut (cardio) este normal sa aiba la varsta asta?? Pls urgent!!!
Didi81 spune:
Eu nu mai stiu cat mi-a spus medicul ca este translucenta nucala la BB-le meu, iar foaia pe care scria a ramas la laboratorul de analize pt bitest
. Stiu doar ca mi-a spus care e val maxima si cat e in cazul meu si mi-a rams intiparit in minte doar ca val mea e mai mica decat cea maxima, deci e ok.
Ralu, cred ca ar trebuii sa stai linistita ca doar de-aia s-a stabilit o valoare maxima pt asa ceva: ce e sub se considera normal. Cel putin pana aflii rezultatul bitestului nu iti mai face griji degeaba, ca mai rau ii faci lui BB.
Didi
13+
anaxena spune:
atentie!!am bagat poze noi!!!burtica de 17sapt!!!
Ana-Maria
16+
am o
MARIA!!!AMR 24sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
anaxena spune:
quote:
Originally posted by claui
Buna seara!
Fetelor, a facut cineva o eco pe la 6 sapt ale bebelului? Cate batai pe minut (cardio) este normal sa aiba la varsta asta?? Pls urgent!!!
intre 60-90 daca nu ma inshel
Ana-Maria
16+ am o
MARIA!!!AMR 24saptproiectul bebe pink
Biribu spune:
buna fete, am si eu o pauza de lucru si am intrat sa vad ce mai faceti. azi asa nu am chef de nimic, aici e frig si ninge si as hiberna...
didi nu ai nevoie de nici o dozare, nu da banii de pomana. incompatibilitatea de Rh poate duce la probleme severe ale fatului, insa cea de grup niciodata nu da probleme, poate doar icterul neonatal pe care multi copii il fac oricum si se trateaza simplu cu lumina.
camy si eu as zice sa te duci sa te vada cineva, oricum de la hormonii de sarcina se formeaza uneori noduli durerosi la sini, daca asta e nu e nimic grav, incearca niste comprese calde.
vicky eu la prima sarcina eram ff obosita, pe la 18-20 de sapt am inceput sa ma simt mai bine. acum nici nu am timp sa simt ca sunt obosita, e piticul care ne tine in priza...
turturica nici eu nu mi-am vazut dr la fata decit o data pina acum, ce e mult strica
. da, am fost la servici, inclusiv garzi etc pina inainte sa nasc, vineri am intrat sa zic in concediu si luni am nascut. ce sa fac, vroiam sa am timp mai mult cu bb acasa dupa, stii cum e, nu e usor dar daca trebuie iti gasesti si resurse sa rezisti. apoi fata a stat cu mama dupa trei luni eu m-am intors la slujba caci nu am avut de ales. de data asta sper sa pot lua ceva mai mult timp, dar nu sunt sanse f mari, sa vad cum ii fentez.
mona l-am vazut pe cris si e un frumos. ce ti-e si cu femeile astea rautacioase uneori, as putea sa scriu romane...
off cami acum vad ce ai scris mai jos, eu intelesesem ca sinul e cu noduli. daca sunt la subrat se poate sa fie hidradenita, o infectie a glandelor sudoripare de acolo, nu e grav dar trebuie tratata. oricum poti folosi comprese calde, s-ar putea sa dreneze ceva puroi dar e normal. se trateaza cu antiobiotic, augmentinul merge f bine
mai citesc si revin
Mami de Anna (5.02.2007)
claui spune:
Mie mi-a iesit 108 bpm si dr cand a vazut rezultatul a zis ca e mult prea putin, ca e posibil sa fie semn de malformatie cardiaca!! am mai intrebat in dreapta si in stanga, cativa dr au zis ca e normal pt 6 luni dar doctorita mea ginecoloaga zice ca e prea mic ritmul; de aceea vroiam sa mai aflu si alte pareri, ca m-a cam speriat si pana ajung la 9 sapt cand tr sa repet eco..mai e destul de mult
mcoca spune:
claui nu am nici o idee. Mie nu mi-a spus niciodata.
Ralu sa-mi explic mai bine "vorbaria" :
1. ce am scris despre cele 2 date, mi-a zis doctorita mea. Si eu am facut cele doua eco la 2 ecografe separat, ca asa se face aici. In primele 14 saptamani, bebeii cresc cam la fel, apoi se diferentiaza.
2. DE ce am intrebat des pre cele 2 datari, ca sa poti sa-ti faci o parere despre fiabilitatea ecografului/experienta doctorului si sa poti lua o decizie cu privire la marimea pliului nucal. Eu in locul tau as mai merge rapid la o masuratoare.
3. testele de sange gasesc numai 60% din malformatii (asta e aici, iti dai seama cum e in ro).
4. bebele meu a avut 0.8mm.
Iti tin pumnii sa fie bine.
_
Vicky
16+
Bebele casei
magghyc spune:
Claui,
schimba doctorul! dar urgent!!! nu glumesc...daca eu stiu mai multe decat el, dupa 5 luni de stat pe net acum 2 ani..nasol..mai bine se lasa de ecografii...
Fetal heart rate tends to vary with gestational age in the very early parts of pregnancy. Normal heart rate at 6 weeks is around 90-110 beats per minute (bpm) and at 9 weeks is 140-170 bpm. At 5-8 weeks a bradycardia (less than 90 bpm) is associated with a high risk of miscarriage.
Referitor la pliul nucal - fetelor, voi realizati ce inseamna o diferenta de 1mm??? Si ca valorile sunt obtinute pe ecografe diferite?
Si fiumiu a avut cam acceasi valoare - aproape de maxim. La TT a iesit totul ok ( ma rog, nu totul, ci sindromul down, cel pt care se masoara pliul nucal :-). Va rog mult, nu va panicati din orice..stresati bebelusii...
Augmentinul e ok. Unul din antibioticele la care ma refeream e Summamedul. Scuze daca am creat panica. Eu am luat Summamed, din idiotenia unui mare dr de la Municipal. ( de nascut am nascut la CF2, stiu ca ma intreba cineva...) Am aflat apoi ca la nivel de USA, Summammedul e un antibiotic care trebuie evitat in sarcina. Am stat evident toata sarcina cu morcovul in f.... Norocul meu ca am avut multe alte motive de ingrijorare si am uitat la un moment dat.
Monalac,
da, daca gasesc metraje la aceleasi preturi cam atat ar veni un wrap - 30 de ron. Daca nu gasesc...asta e...VB mai concret cand stiu mai multe. Atunic cand o ajutam pe inaioana cu warpurile eram acasa, cu bb, aveam timp sa merg la posta etc..acum mai greu.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
irinuca_81 spune:
Buna fetele si La multi ani!
nu am mai intrat de atata timp..de aproape doua saptamani si inca nu am reusit sa ajung la zi cu cititul...mai am vreo 6 pagini din capitolul asta...![]()
Am fost si eu vineri, la 13 saptamani sa imi pasoare pliul nucal si a fost 1.3 mm ceea ce e OK (cel putin asa a zis doctorul si a mai zis ca maximul ar fi 3 mm). Am vorbit azi cu doctorul meu si mi-a zis ca daca a iesit valoarea asta la masurarea pliului nu este nevoie sa fac TT. Voi ce ziceti?!? Eu as vrea sa il fac pentru linistea mea. Stiti unde pot sa il fac in Bucuresti si sa imi interpreteze si masuratorile?
Eu am facut un eco 4D la MedLife..nu ca asa as fi cerut eu dar ...asa m-au programat ei, ma rog, eu am fost multumita ca am vazut puiutul bine si ca mi-au dat si trei poze (printre care care o imagine 4D) si un DVD cu 5 min din ECO (partea 4D).
In rest...nu a putut sa imi spuna ce e, a zis ca inca nu se vede si ca doar pe la 16 sapt va putea sa imi spuna
Mi-a mai zis ca bebe are 64 mm si mi-a mai scris o multime de valori pe foaia de consultatie.
Felicitari fetelor care au fost la eco si au bebelusi miscaciosi ![]()
Rain, Mihaelaa...imi pare tare rau, cuvintele sunt de prisos, sa va dea DD putere sa treceti peste asta si sa vedeti cat mai repede doua liniute pe test!
Eu va pup si ma apuc sa citesc ce ati mai scris pt ca am vazut o gramada de informatii interesante si ma intorc in curand cu forte proaspete.
Sa stiti ca mi-ati lipsit!
Irina
14
bebe