Mamici de septembrie - octombrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
dyanira spune:
Buna gravidutzele mele dragi.
Astazi mi-am facut putin timp sa intru pe aici sa vad ce mai e nou.Ma bcur ca se mai adauga gravidutze si va fi mai multa miscare pe aici.
Claudinna imi pare rau ca te-au apucat si pe tine greturile.Am inteles de pe la toata lumea ca va fi mai bine dupa 3 luni dar pana atunci ne chinuim sau cel putin eu....Nu mai stiu ce sa mananc, azi de exemplu nu am mancat nimic ca nu pot
.Groaznic trebuie sa mananc ceva dati-mi idei va rog...
Ma bucur ca Ioana Ghinghina e gravi.Sper ca de data asta sa fie bine si sa aiba un BB sanatos.
Va pupic pe toate si va doresc o duminica placuta.
Diana
6+
claudinna spune:
pingy, imi pare fff rau sa aud asta, dar esti sigura ca e CM??
adica de obicei apar cateva pete de la implantare, mai ales ca e ziua in care ar fi trebuit sa-ti vina.
daca este rosu deschis si-n cantitate mare, adica chiar e cm...poate a fost avort menstrual..nu stiu ce sa zic
oricum, daca a fost avort menstrual inseamna ca ceva nu era in regula si e mai bine asha, dar e bine sa stii ca la urmatoarea sarcina sa mergi la medic sa-i spui, sa-ti dea tratament de sustinere.
tu in ce zi ai avut test pozitiv??
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
6+
claudinna spune:
dyanira, e cam nasol cu gretzurile astea, dar eu chiar ma plangeam ca vreau si eu, ca eu de ce nu am....de mancat pot sa zic ca mananc destul de bine, insa trebuie sa recunosc ca nu mai suport chiar totul...de ex, ieri am facut mancare de hrishca cu pulpe de pui, azi facu soacra-mea fasole ciorba si iahnie...alte idei n-am nici eu. beau la compoturi de caise...mai am niste shampanie pt copii de la revelion si mai beau cand ma apuca greata, desi stiu ca e numai chimicale....dar imi mai trece greata de la ea. eu inca n-am dat la boboci. tu ai dat??
fff important!!
totul pentru bebe
6+
pingy spune:
cred ca e cm.,dar nu sunt sigura,cantitativ e mai putin ca de obicei,dar nici picaturi nu sunt
claudinna spune:
ce tratament? pentru ce?
fff important!!
totul pentru bebe
6+
pingy spune:
Am facut tratament pentru anexita inflamatorie,in rest n-am nimic si nu inteleg de ce pierd sarcina atat de repede.anul trecut am pierdut sarcina la 6 saptamani[asta fiind cea mai mare],la chiuretaj biopsic am avut rezultatul-factori externi.Am schimbat dr.si am avut numai anexita.dupa tratament mia dat 10 polidin.asta ar fi fost in aug.-sept.De 2 ani incerc si nimic,analizele sunt ok
AlexaM spune:
Imi pare tare rau pingy...lasa ca o sa fie cand e pregatit sa vina. Probabil a fost cev ain neregula si din cauza asta s-a intamplat. Iti tinem pumnii sa fie totul ok luna viitoare. Pana atunci nu mai sta suparata ca si stresul poate fi un factor.
Apropo de mancare...nici sa nu aud ca mi se face rau. In afara de fructe si legume si ceva lactate nu mai pot manca nimic. Acum 2 seri mi-a fost foarte rau...varsaturi...dureri de cap...oribil. De cateva zile in permanenta am stare de greata si senzatie de voma...incepuse mai usor....am crezut ca o sa scap ieftin. Problema e ca am slabit cam un kg de cand au inceput greturile...
Sa speram ca o sa treaca mai repede si se fac 3 luni si gata.
Multa sanatate tuturor.
Alexa
6+