Mamici de septembrie - octombrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
JulyMorning spune:
Nerantula nu mi-am pus la semnatura saptamanile pt ca dupa UM am 7 si 2 zile, iar la eco de S6 si 3Z a iesit mai micut ... S5 si Z6. Asa ca varsta e incerta :) Cam 6-7 sapt momentan :)
Ma mai duc la control peste o saptamana si jumatata, cand voi avea 9S si va ma tin la curent. Da' pt tine o sa trec la semnatura si saptamanile :p
Boo felicitari pentru inimioara!!!. Am si eu o curiozitate apropo de asta. Doar ai vazut ceva palpaind, sau ti-a pus doc sa si asculti? Ca eu n-am inteles cum e cu auzitul asta. Un doctor mi-a zis ca ar trebui sa se auda, altul ca acum nu-ti pune sa auzi nimic, ca mai incolo.
Si apropo de sport: si eu m a gandesc sa ma apuc sa fac ceva, tot la inot ma gandeam. La sala nu m-as duce, desi am facut ceva sport, cu vreo 5 luni inainte de a ramane n-am mai facut, de la sarcina pierduta. Nu m-am mai urnit, pur si simplu. Sunt cateva locuri unde se face gimnastica pt gravidute, eu stiu de activecenter.ro unde se face si gimnastica acvatica.
_
Our future determines our past
Bebelina
Nerantula spune:
Boo, cred ca te-a topit inimioara aia minuscula ... abia astept si eu! Dar, cel mai cu nerabdare astept sa o simt (pentru ca noi zicem ca e fetita
)
July, eu am tot auzit de diferente intre ce se calculeaza ca referinta UM si ce se vede la echo, nu stiu daca se impaca astea vreodata. Am glumit cu semnatura, pune cum vrei / simti, ca te vad eu pe prima pagina pe unde ai ajuns ![]()
Nerantula spune:

nu stiu sa-mi pun tiiiiiiiiiiickeeeeeeeeer !!!! ![]()
Am incercat urmand instructiunile de la pagina 14 sau 15, insa la 'Vizualizare' nu se vedeeeeee ![]()
Boo spune:
July mi-a zis ca momentan doar imi arata, nu imi da sa si ascult. Si am intrebat de ce ca nu pricepeam. Mi-a zis ca aparatul cu care se asculta il incalzeste pe bebe si ca in momentul asta nu i-ar face bine si ca nu se recomanda in sarcina asa mica. Probabil ca mai tarziu se va putea.
IIIIIIIIIIII de abia astept !!!!
Eu am facut sport pana inainte de punctia pentru FIV. Deci cam acum o luna m-am oprit. Si m-as mai duce. Dar sa stiu ca nu ii fac rau lui bebe. Totusi cred ca o sa mai stau un pic. Mie de piscine mi-e cam frica. Umbla tot felul de ciuperci pe acolo 

Buburuza
JulyMorning spune:
Nerantula, ai grija ce link pui pt ticker, eu am dat click de dreapta pe ticker, properties si link-ul de acolo l-am folosit in instructiuni. Incearca asa
_
Bebelina de S7+
JulyMorning spune:
Boo sarumana de raspuns, asa auzisem si eu, ca prin trimestrul II iti pune sa si asculti ca acu' nush ce nu face bine. Na, ca am mai invatat ceva.
Apropo, eu mi-am comandat si o carticica de
, dr.spock despre sarcina, cam asa. Am zis sa fiu in rand cu lumea, desi netul asta ofera la informatii de nu le pot eu acumula nici intr-o mie de ani. Si sa am cu ce ma baga in pat, seara la culcare
. Am vazut si o enciclopedie despre sarcina de la Larousse, da' nu prea imi venea sa dau 100 de lei pe ea.... ma mai gandesc. Voi cu ce lecturi va laudati? ![]()
_
Bebelina de S7+
teomaria spune:
Buna, fetelor!
Am intrat si eu sa va salut, asa...sa nu ma pierd de "card"![]()
Multumesc de primire si urez si eu bun venit noilor sosite si tuturor sarcini usoare.
Eu am fost ieri la un control si mi-a dat tratament cu utrogestan (2 seara-2dimineata, vaginal)si elevit; avand in vedere sarcina pierduta acum 1an 1/2), ma suspectez de insuficienta de progesteron si am facut si un test iar dimineata (asa...pt. linistea mea) si a iesit mult mai aprins ca celelalte;
Pe 28ian. mi-am facut si eu programare la eco, poate vedem ceva![]()
Pup dulce toate burticile
MON BEBE
4+
AMR
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Boo spune:
Eu am vreo 3 carti pe langa pat, mi-am luat :
http://www.librariaonline.ro/product_info.php?products_id=10005501&view=&osCsid=ddfcce2564099f100639f7ffac024261
Si inca 2 care nu mai stiu acum cum se cheama, dar va spun maine daca vreti pentru ca sunt chiar ok si alea.

Buburuza
Joy21 spune:
Ufffff, am fost de dimineata la eco. Nu s-a vazut nimic, in afara de un chist pe un ovar, care mi-ar putea cauza dureri ![]()
Mi-au luat si sange si ma intorc luni pt inca o eco. Mi-a spus dr. ca e posibil sa fie extrauterina....
Sper sa aflu luni cum sta treaba. Pana atunci... tb sa ma mai relaxez ca sunt tare stresata.
4+
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George