Lucreaza cineva de acasa?

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylla2mi spune:

Buna tuturor,
V-as ruga daca ma poate ajuta cineva cu adresa de mail a lui Rall. Mi-as dori si eu sa lucrez de acasa, ca programator daca se poate, si as vrea sa o rog daca ma poate ajuta/sfatui.

Multumesc frumos,
Mihaela - aylla2mi@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Subiectul e foarte vechi..peste 1 an..nu cred ca mai stie nimeni nimic de rall!

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009


Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

FFF naspa,era interesant subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_2009 spune:

F. interesant intr-adevar subiectul, si eu caut sa lucrez ceva part time de acasa, pe calc., daca stie cineva vreo oportunitate, va rog sa dati un semn. Tot ceva de genul articole romana-engleza, web search, chestionare, etc.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylla2mi

Buna tuturor,
V-as ruga daca ma poate ajuta cineva cu adresa de mail a lui Rall.


Salut, eu inca sunt pe aici si am acelasi "loc de munca" insa nu are deloc tangente cu programarea.

Nici pentru articole nu prea am mai colaborat cu persoane din Romania.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Da, si eu caut sa lucrez de acasa insa nu am gasit absolut nimic cat de cat ok. Sunt tare dezamagita. Trebuie sa mai fie ceva ce pot face in plus. Cat sa pun cativa banuti de-oparte pentru cand va veni bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

vin si eu cu o intrebare.
imi pare rau daca s-a mai discutat dar chiar acum nu am timp sa citesc toate pag.

deci mi s-a cerut sa spun un pret pentru articole pe tema date (in limba romana) care sa fie mari de o pagina si sa repete un cuvant, sau grup de cuvinte de un X nr.

nu stiu ce preturi se practica, si va rog sa ma ajutati, sa ma ghidati, nu preau sa spun prea mult si sa pierd proiectul, nici sa cer prea putin... caci nu stiu sa evaluez aceasta munca

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetelor,

Abia acum v-am descoperit, din pacate se scrie putin pe acest subiect, ofertele sunt si ele putine iar unele expirate sau f.putin platite.

Sunt si eu interesata ca si voi sa castig un ban in plus la nimicul care-l iau.. am incercat PCP (scamul de care ziceati si voi) dar au inceput sa ma doara degetele de la atatea clikuri apoi sa invesesti in referali iar daca acestia nu-si faceau treaba investeai degeaba... si tot asa.
Cat priveste textele scrise, castig putin si e la licitatie... acum e full piata.

Am deschis un topic cum sa catigi la bursa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165250, am bagat ceva banuti (10$), din fericire am pierdut 5$, restul i-am scos la timp , site-ul cu pricina s-a inchis iar multi au luat tzeapa mareeee pentru ca s-au vrut bogati peste noapte invesrind 2000 - 3000 $.
Am mai bagat intr-unul si am castigat 3$ in 4 zile la suma depusa (5$), mi-a fost frica sa bag o suma mare... acum joc pe banii lor si imi creste zilnic dar azi mi-a zis un prieten ca a incercat sa scoata aseara banii si e in asteptare...
Am vb. mai sus despre site-uri care devin spam foarte repede adica afacerile de tip HYP, trebuie sa fii un mare norocos,sa prinzi inceputul afacerilor altfel te arzi la buzunar.

Recent, am descoperit un alt fel de afacere, mult mai serioasa in care am investit 20$, un fel de depozit bancar unde un grup de bursieri fac trazactii bursiere cu banii investiti ( nu pe piata valutara ci actiuni la societati). Din cate am inteles dupa 7 luni (150 zile lucratoare) ar trebui sa ridic in jur de 200$... eh, poate visez $ verzi pe pereti dar cine nu incearca nu castiga.
E drept daca cineva intra la recomandarea ta, castiga 5% din investitia ta (la 20$ iei 1$)... ei, nu asta e importat, nu de aci faci banii ci din investitia ta...
Se poate porni de la minim 10$ (nici nu recomand sa bagi mai mult, numai daca iti permiti) ...
Nu stiu, vreau si eu sa ma simt utila, nu numai ca mama dar si financiar, as face martisoare, pungi, gobleme etc. dar vorba uneia dintre fete, de unde sa fii sigura ca la cei 50 ron.trimisi la CP vei primi ceva inapoi...

Alte pareri va rog, eu v-am ziso pe a mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pungi poti face bine mersi si nu prin posta ci personal si poti scoate ceva banuti. Dar eu zic de MUNCA la domiciliu, nu de STAT acasa Pe stat acasa inca n-am auzit pe nimeni sa castige nici macar de-o inghetata. Sincer site-urile alea pe care le recomanzi tu mi se par o mare teapa, indiferent cat de mica e suma investita.



www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

exista tipografi care dau de munca acasa...diverse chesti publicitare care trebuiesc retusate etc
pt cine vrea sa lucreze la calculator ...cei mai buni sunt profesorii universitari care au tone de texte de introdus. se plateste binisor.
mai sunt diverse programele de facut.... lucrari de licenta pt altii
dar trebuie sa te interesezi...

Mergi la inceput