Lucreaza cineva de acasa?
Raspunsuri - Pagina 24
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Lorellay da-mi si mie te rog amanunte pe pm daca ai timp te rog. |
si mie te rog!!!
multumesc!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
m-am inscris ei pe pt completarea sondajelor, chiar am completat unul. cine are nevoie de invitatie dati un PM!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
lorellay spune:
bafta cu sondajele....
nu e cine stie ce....caut altceva....daca stie cineva ceva?
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
prizeliz spune:
Mihutza11 , te rog sa-mi dai si mie detalii despre site-ul cu oferte de joburi la adresa prizeliz12@yahoo.com
multumesc frumos
michelle_sf spune:
Buna tuturor. bb_yasmi am incercat sa iti trimit PM, dar nu am reusit. Imi poti trimite o invitatie pe mail, te rog frumos, si eventual cateva detalii? Cum a mers pana acum cu sondajele? Adresa mea este michelledtp@yahoo.com Si eu am acum mult timp liber si mare nevoie de un banutz in plus. Ati mai gasit ceva idei de munca la domiciliu?
mihutza11 spune:
Prizeliz acum am vazut mesajul.. ai email!
update cu proiectele mele: am renuntat la unul din proiecte din lipsa de timp.. iar din celalalt am facut cativa banuti, dar nu o avere.. daca as fi pe domeniu mai tehnic as avea mai multe sanse de facut bani mai multi..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
delphin spune:
Mihuta, sa incerc si eu sa-ti cer adresa? Ce zici, mi-o trimiti? Ca de timp dispun ceva!Merci!
mihutza11 spune:
Delphin abia acum am vazut.. ai PM!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii