ce sanse am?

ce sanse am? | Autor: mamona2007

Link direct la acest mesaj

Am 23 ani si un baietel de 4 luni pe care , din pacate, trebuie sa-l las cu bona pt ca nu am vechime suficienta pt a primi cei 600 ron.Momentan am 1150 ron salariul,insa stiu ca o sa fie greu sa ne descurcam cu banii si dupa ce ma voi intoarce la munca.Noi stam cu chirie si sotul castiga 1300 ron.In conditiile in care am terminat in iulie 2007 facultatea de management financiarcontabil,specializarea contab si info de gestiune,credeti ca am vreo sansa sa ma angajez pe un salariu mai maree?Specific ca nu am habar prea multa contabilitate,momentan lucrez ca asistent administratie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

incearca la o multinationala gen HP, Genpact sau Oracle, ei angajeaza si proaspeti absolventi, fara experienta, dar nu vei face contabilitate. Este obligatoriu sa stii cel putin o limba straina - engleza este obligatorie. Cauta pe site-urile de joburi au mereu anunturi de angajare.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Initial creeata de mamona2007

Am 23 ani si un baietel de 4 luni pe care , din pacate, trebuie sa-l las cu bona pt ca nu am vechime suficienta pt a primi cei 600 ron.Momentan am 1150 ron salariul,insa stiu ca o sa fie greu sa ne descurcam cu banii si dupa ce ma voi intoarce la munca.Noi stam cu chirie si sotul castiga 1300 ron.In conditiile in care am terminat in iulie 2007 facultatea de management financiarcontabil,specializarea contab si info de gestiune,credeti ca am vreo sansa sa ma angajez pe un salariu mai maree?Specific ca nu am habar prea multa contabilitate,momentan lucrez ca asistent administratie.

Din pacate ca si contabil nu prea poti lucra neavand experienta.
De fapt eu inainte de facultate am facut mai intai un curs de contabilitate, unde am prins cate ceva, apoi o scoala postliceala de contabilitate unde am invatatintr-adevarcontabilitate de la A la Z. Facultatea nu m-a ajutat prea mult pana acum, si daca nu faceam acea scoala, nici eu n-aveam habar de contabilitate.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

poti cauta, in timp ce iti pastrezi celalalt job. daca iti gasesti bine, daca nu, macar ai ceva totusi.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mai stii vreo limba straina in afara de engleza? fluent - amandoua?

Mergi la inceput