Mamici care au nascut in maternitatea Bv

Mamici care au nascut in maternitatea Bv | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Salut.

Sunt o viitoare mamica de aprilie si as vrea sa va mai intreb una-alta despre conditiile din Maternitate. Pe Stefan (5 ani imediat) l-am nascut tot acolo, insa intre timp s-au mai modificat unele chestii.

Va rog sa imi spuneti daca exista rezerve single in sistem room-in (adia numai o mama si copilul ei in camera, daca trebuie sa o rezerv si cum...), daca imi pot aduce camasa de noapte de acasa... as dori sa aflu din timp ce ar mai fi de aflat despre o nastere acolo.

Va multumesc.

Nicoleta 25 plus si Stefan (27.01.2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Nicoleta, au am nascut in 2005!

Nu stiu despre rezerve... eu am stat intr-o rezerva de o persoana, dar fara copil,pe vremea aia ei stateau la gramada. Acum am inteles ca stau cu mama in salon!
Pe vremea aceea pe rezervele astea era bataie si trebuiau pile, era oricum loterie, putea apare o pila mai mare Aaa.. si costau.Nu mai retin cat, parca 500000/zi!

Camasa si halat nu puteai duce nici atunci, nu poti duce nici acum!

Nastere usoara!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ligia13, multumesc, m-ar interesa rezerva, din auzite stiu ca acuma ar fi 100 de ron pe noapte, dar ca nu te lasa cu bebe in rezerva, mi s-a parut ciudat... Poate mai stie careva. Dau banii astia, ca nu voi sta o vesnicie acolo, dar sa fie si bebe, nu?

Acum 5 ani am stat si eu intr-un salon de 2 persoane (cel mai din capat, in fata) si tare bine a fost! Era insa fara bebelusi in salon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

nicoleta eu am stat intr-o astfel de rezerva pe vremea aceea era doar doua una langa reanimarea de la cezarioene ff aproape de saloanele pentru bebei si una undeva mai in spate, eu am stat in prima bb-ii nu n- dadea cu noi in salon in 2003, dar e bine sa te interesezi, eu daca as putea sa aleg as alege-o pe cea de la cezariene, pentru ca ai WC doar pentru tine la cealalta era la comun!

nastere usoara si sa ne dai vesti bune,

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Anca, si eu as vrea o rezerva cu toaleta proprie, stiu ca e contra-cost. Insa auzisem ca nu iti lasa bebeul cu tine, si atunci... e mai ciudat. Toata lumea cu bebeul, numa eu fara?

Tocmai de aceea intreb si eu,poate o mamica informata ma ajuta si pe mine (il voi intreba si pe medicul meu, dar mai e ceva timp pana atunci).

Multumesc pt info.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

pai atunci cel mai bine este sa il intrebam pe dl dr Oprea cum e cu bb-ii si rezervele, ce zici?

daca mai ai putina rabdare vreo 3-4 saptamani maxim ca vin acaasa sa il iau pe vladut la bucuresti si o sa vreau sa il vada si pe vlad innainte de a pleca si il intreb atunci, daca nu mai ai rabdare o sa il caut la telefon!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Multumesc, Anca. Daca ai ocazia, mai bine il intrebi cand vrei sa mergi la el, ca nu cred ca nasc pana atunci ;). Si nici sa il deranjezi doar pentru asta nu e cazul.
Multumesc mult, e oricum mai bine sa aflu din mai multe surse, iar el sigur stie, fiind acolo.

Mergi la inceput

Haideti, mamici, indrazniti !

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Uite,Nicoleta,indraznesc eu!
Am fost aseara la dr,si l-am intrebat de nasterea la maternitate in Salonul portocaliu(sau cum o fi,ca nici el nu stia exact) si mi-a zis ca asa e ,lasa pe tatic sa stea acolo cand nasti,ii da un "costum" roz dar,dupa nastere husti pe usa afara,pe cand la Eva ,portile sunt deschise non-stop...eu tot la ideea de a naste la Eva am ramas,si dr mi-a promis ca daca o sa ajung la 37 de saptamani(care de altfel,ar trebui sa fie telul meu)o sa nasc acolo!De alte "conditii"din maternitate nu l-am intrebat,ca doar ne vedem peste 2 saptamani si nu imi propun sa nasc pana atunci!Te

Simo,mamica lui DAVID,32+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Simo, multumesc.
L-ai intrebat si alte amanunte despre Eva?
Iti scriu pe privat.

Nicoleta 26+ si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Salut.
Se pare ca mamicile din Brasov care au nascut de curand sunt ocupate, unde sa va gasesc mamicilor sa va intreb una-alta, daca nu aici? La Nasterea unei stele... nu s-ar putea sa imi mutati subiectul unde a fost postat initial?

Nicoleta 27+ si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput