Aspirante optimiste > 20 ani (245)
Raspunsuri - Pagina 20
monica_dicut spune:
Apropos de bautura. Vreau sa va zic ca eu de craciun si dupa, la munte am cam baut si am si fumat cam mult. Mi-e un pic teama.
Am baut afinata si vin fiert 

O sa iasa bebe alcoolic 

-----------------------------
http://monicabombonica.hi5.com
5+
cand m-am asteptat mai putin...
CrisaS spune:
Oana , Codruta, va pup si eu.La mine e 6 de dimineata .Nu am dormit prea bine asta noapte si ..m-am trezit de la 5.30 , nu am idee de ce dar..stiu ca pleaca barbatul peste citeva minute pentru 2 zile..si-mi vine sa urlu.Ne-am obisnuit unul cu altul ca tiganu cu scanteia si e doliu mare cind pleaca unul din noi!!!
In alta ordine de idei...normal ca o sa va aduc poze de la LA.
Marynikule...o sa am grija ce scriu de acum incolo...desi exista alb pe negru de ce am luat cele doua avertismente , asa ca sa ne aflam in treaba sau sa ne facem norma.Nu pot sa spun decit ca ..m-am izbit in cazul asta de niste oameni duplicitari, subiectivi....cei care au contribuit la avertismentul meu.Dar asa cum si in viata de toate zilele ne izbim de specimene de-astea...asta e!!!Ii luam ca atare , nu???
PuMpici!!
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu 
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by bujo
Nu stiam ce-i ciudat la numele tau Crisa, nu mai ai avertisment
bujo13+
album de nunta
Daca il vrei din nou , nu trebuie decit sa te duci sa arunci o vorba unui moderator si se rezolva
.E verificata treaba!!!!

Crisa
Vreau si eu sa fiu
Amabella spune:
quote:
Originally posted by oanaiacovita
Marynikule...problma e ca nu isi da drumul si eu iar ma bat cu capul de pereti care va fi prima zi...
Oanate asteptam
my pictures
visul
Mi se intampla si mie din astea, adica 2-3 zile am o scurgere maronie si apoi isi da drumul ca lumea. Ma cam enerveaza, ce e drept, dar pana acum (cand m-am pus sa fac copil) nu ma deranja. Acum ma si deranjeaza.

luiza
de
mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)www.flickr.com/photos/81153680@N00/" target="_blank">RARES
Surioara mea
alinushca spune:
quote:
Originally posted by CrisaSquote:
Originally posted by alinushca
Da, ziua 1. Nu stiu ce s-a intamplat. Probabil ca am ovulat chiar MAI tarziu decat m-am asteptat (undeva spre ziua 22) ... Azi Ziua 36 s-a transformat in ziua 1. Dar ma si bucur ca pot sa merg in uichend la munte si sa ma distrez si sa beau un Campari
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?
Uraaa!!! Ti-a venit si tie, eram ingrijorata!!
Si mie imi place Campari..si pe 26 plec la Los Angeles, sa vedeti voi ce bebe procreez acolo....la caldura sub palmieri, cu campari in nas..bineeee!!!!
Crisa
Vreau si eu sa fiu
Super super super tare!! Ai mare grija la calculele cu ovulatia, relaxeaza-te si prestati din plin!

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?
CrisaS spune:
Bujoreatoooooo da ce mai trece vremea ai deja 13 saptamini!!
Mi-e rau!!!
Ce face fii-ta? Creste?
Crisa
Vreau si eu sa fiu 
monica_dicut spune:
Mei, cat de rau ii poate face beutura 

lu bebe????
Crisa sa sti ca si eu te
dulce. Ma
si tu pe mine? ![]()
-----------------------------
http://monicabombonica.hi5.com
5+
cand m-am asteptat mai putin...
Amabella spune:
quote:
Originally posted by oanasm
medeea si io am avut senzatii de cm cu cateva zile bune inainte de data la care trebuia sa vina...deci...ce puii tai se intampla!?...se cuibaresc..puii
Oana6+
o noua viata
Eu va marturisesc ca la sarcina cu Rares (care a fost, de altfel, singura de pana acum), nu am avut nicio manifestare de cm inainte de a afla ca sunt insarcinata. Ma dureau putin sanii, dar parca mai putin ca de obicei, nu am avut dureri, nu greata (astea au aparut mai tarziu), nu senzatie de greutate in abdomenul inferior. Absolut ni'k! Asa ca nu considerati ca daca nu aveti dureri sau mai stiu eu ce semne e musai sa nu fiti insarcinate. Poate chiar acum e bebe mic acolo, dar voi nu simtiti nimic.
luiza
de
mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)www.flickr.com/photos/81153680@N00/" target="_blank">RARES
Surioara mea

te asteptam