Mamici de martie-Aprilie 2008!!(61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Buna dimineataaaaaaaaaa
Am ajuns si eu acasa de la servici, si, ca de obiceti, tusti pe net, sa nu raman prea in urma cu recuperatul
Eu locuies in germania de vreo 2 anisori si ceva, am aproape 30 de ani, si Robi este primul meu viitor pampers.
Acu la sfaturi: cele cu picioruse umflate - fiti atente si la continutul de sodiu din apa pe care o consumati (asta in cazul in care beti apa minerala sau apa plata, ca de la robinet nu aveti cum sa verificati). Iar pentru cele care au chef sa pape si altceva: cartofi copti in coaja in cuptor, cu in sos din iaurt mai tare cu codite de ceapa verde, un catel de usturoi, piper si condimente provensale. Daca mai aveti chef sa faceti si niste ciupercute pe plita, sa ma chematisi pe mine la masa, ca o sa vin.
Cam atat, ca ma duc sa im rezolv cartofii si sa fac sosul.
Pupici multi se tot

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev110prs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ma bucur ca nu m-ati uitat.

ce sa fac, am scapat de chiuretaj, am avut noroc si s-a eliminat totul. Trebuie sa stau pe bara 2 luni, o sa-mi fac si restul de analize pe care nu am apucat sa le fac si cu Dumnezeu inainte. Sper sa raman repede insarcinata dupa cele 2 luni, dar asta numai Dumnezeu o stie.

cam atat despre mine.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

imi place mult la voi la odisee....pacat ca nu am facut si eu parte din ea....

peste cateva saptamani se va da startul la nasteri aici....ce frumos, chiar cand vine primavara o sa va tineti si voi puiutii in brate....imi dau seama ce emotionant trebuie sa fie. Dumnezeu sa va ajute sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

buna dimineata!
Ieri nu merse netu acasa asa ca sper sa recuperey azi, tot stau in locul secretarei si nu fac nimic
Sunt fericita ca mi-am luat si eu parasute si tare bine ma simt in ei desi sunt cam mari, dar macar burta e mereu acoperita si nu mai ingheata.
Referitor la pijama eu am primit una xxxxl sau 54 - asa scrie pe ea, am vazut si in piata, e cu floricele, din finet cred si bluza e cu nasturi. E cam mare si de mine, deci sigur pt Naty ar fi de-ajuns de incapatoare, totul e sa te descurci cu lungimea pantalonilor si a manecilor.
Sovi, multam de urari, dar unde ai disparut ? Macar ma luai si pe mine ca si eu am un dor de duca ...
Al meu mi-a spus ieri ca ma dau cam sefa, ca abia asteapta sa vina fimea sa ma puna la punct.
Nu stiu de ce pitica mea e cam lenesa de cateva zile, cam slabute miscarile ei; de dimi am urmarit-o cu mana pe burta si s-a foit un pic acum iar e liniste. O influenta-o tratamentul in vreun fel? Ca eu ma simt bine de la el, nici ginipralul nu mi-a mai dat palpitatii, iar no-spa si uscosin sunt ok. Vad ca nici burta nu mi se mai intareste, dar parca obosesc mai tare, ieri intepenisem de mijloc in 117 pana acasa si cand e super aglomerat zic merci sa gasesc un loc mai ferit, sa am siguranta ca nu ma lovesc la burta.

Dana 23+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Mary - eu si cu sotul meu ne-am chinuit aproape 3 ani ca sa raman eu gravida...eram disperata ca nu se mai intampla, iar el mereu imi zicea ca o sa se intample atunci cand crede D-zeu ca este cel mai bine...si asa a fost.
Stai linistita, nu te stresa, si totul o sa fie bine. De abia astept sa ne anunti cand vei avea iar 2 liniute

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata si de la mine!
Eu am dormit f. bine, pe la 2 am adormit, ce-i drept, ma frichineam ca n-am randunoiul langa mine, dar apoi am dormit bustean si m-am trezit cu un pupic mare de la Vladut pe la 9 jumate. In fiecare dimineata se da singur jos din patutul lui si vine la noi in pat, ii dau drumul la Minimax si noi mai motaim. Asa si azi, am mai motatit o ora. Asa si azi, am motait langa puiutu meu.

Ralu, ma bucur ca e sotul mai bine, chiar te pune pe picioare modafenul, noi nu avem voie sa luam, scrie pe prospect.

Naty, chiar si eu m-am mirat de Tutunaru. La sarcina cu Vlad consultatiile le faceam toate la spital la Elias si nici acolo nu lua nici un ban, iar cand am nascut la fel, nici macar n-a vrut sa vada. Acum, de cand are clinica, toate consultatiile le fac acolo si platesc si imi da bon.Deci mai exista si astfel de medici.

Roxana, ce bine ca ai vorbit cu Simonette, saracuta de ea cu colul scurtat...dar asa cu inca un bb, si eu il ridic doar cand il bag in cada la baie, in rest al meu se urca si se da singur jos din pat, la masa la fel...la voi e mai greu! Ce ma bucur ca s-a intors bb, bravo!

Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Maryb- RalucasS are dreptate, bebe vine cand vrea DD. Oricum important e sa nu te stresezi si sa nu te gandesti numai la asta atunci cand o sa va apucati iar "de treaba", bebe vine atunci cand te astepti mai putin. Oricum te asteptam sa ne spui si sa ne arati cele 2 liniute.

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Nicol24+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

bubu - ce senzatie minunata trebuie sa ai cand vine si te trezeste puiul tau cel mic cu pupici
- iar de pastilute, stiu ca noi nu avem voie...nici nu vreau sa ma gandesc sa se prinda gripa aia de mine ..brrrr

32+ Lucas

Mergi la inceput

Da Nicol chiar cand nu te astepti, atunci cand stateam cu calendarul in mana si faceam o mie de calcule si masuratori nu se prindea nimic, cand m-am hotarat sa fac abstractie de tot, a venit minunea. Asa ca acum nu stiu nici macar UM cand am avut-o, si trebuie sa ma iau dupa calculele doctoritei de la masuratori, si tot asa m-am trezit pana acum ca am cu 3 sapt mai mult decat as fi aproximat eu initial . ( o data mi-a adaugat una in plus, si o data doua )

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Maryb, ma bucur ca ai scapat de chiuretaj si sper sa ramai repede gravi dupa cele 2 luni de pauza. Dar chiar daca nu se intampla foarte repede sa nu renunti. Mie mi-a luat 1 an de zile sa se intample iar si eram deznadajduita in fiecare luna cand venea ciclul, iar randunoiul imi zicea sa am rabdare ca o sa se intample...

M-a sunat soatza acum de la Sighisoara, nu e deloc zapada acolo si nu a inghetat nici peste noapte. I-am spus ca mi s-au umflat gleznele si ma tot intreaba daca e oarecum normal? Nu stiu...i-am zis ca vedem sambata la doctor.

Micul meu fotograf ( RAzvanel bineinteles ) m-a bagat intr-o sedinta foto de dimineata la trezire, o sa incerc sa le incarc si le pun imediat. Nu luati in seama fata somnoroasa si parul ciufulit de dupa somn.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 32 + cu Rebecca

AMR 7 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput