Sfat pt. cerere de incredintare copil, please!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Eu am incheiat procesul pe 21 martie printr-o tranzactie.De atunci vede copilul, dar pensia abea saptamana trecuta m-a dat din urma fara 35 ron(nu sunt mare lucru..a ma ia de proasta) ca a zis ca nu mai are la el, cu toate ca stia suma. Cum naiba sa fac sa mi se plateasca bani direct de la el de la firma..ca ma dispera sa-i tot spun lunar..si el sa tot spuna.."saptamana viitoare"...

Sorana 17+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Marius..ce s-a intamplat cu Lona...?Sau e secret?

Sorana 17+ si Codrin 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Mda Alina. Asa ma gandeam si eu... ca nu prea am ce face... daca el nu vrea sa "colaboreze"... asta e... Ma asteptam din partea lui si la asa ceva...
Multumesc pentru raspuns .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Iar o iau razna...
Pot face ceva penrtu a-i scadea programul de vizita?Ultimele 3 week-enduri in care trebuia sa vina..cucu, nici macar un telefon.
Ma dispera ca sunt legata de casa in week-endurile in care ar trebui sa vina....si nu vine.Ne-am inteles ca suna la incepututl saptamanii sa spuna vine, nu vine, il ia la el, il duce la plimbare..dar nimic..daca vine suna sambata dim can pleca...spre noi...
Plus ca banii de pensie alimentara cucu..si aia..
Eu nu am nimic de spus ca nu respecta programul de vizita?

Sorana 18+ si Codrin 3 ani

Mergi la inceput

Din pacate Lorellay... din cate stiu eu... nu se amesteca niciodata plata pensiei alimentare cu programul de vizita. Adica, chiar daca el nu plateste... tu trebuie sa respecti programul de vizita stabilit. Iar, pentru neplata pensiei alimentare... trebuie doar sa-l dai in judecata din nou... ca sa-l somezi, cica...
Cam asa stiu eu... Are altcineva si alta parere? Care s-o ajute pe Lorellay... Eu nu ma pricep sa explic prea bine ...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Am vazut ce ti-a raspuns si Marius la celalalt subiect al tau... Fa cum ti-a spus el. Dar, lucrul asta este pentru viitor... adica, daca are si pensie restanta la tine... nu stiu cum o poti recupera, daca de bunavoie nu ti-o da... E doar optiunea somatiei prin tribunal... cum am zis mai sus... Cel putin eu asa stiu... din putinele mele "cunostinte" ...
Multa bafta! Ca sa rezolvi cu bine ... si fara stress...

Mergi la inceput