Timisoara, Impreuna! ( 75 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

No Danutza ca o-r ajuns -ii si prin Centru. O-r fugit din Lipovei la tine,ca nu degeaba am trimis eu sa mai stapaneasca si sa-i zogoneasca si prin alte parti.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Laura si Claudia pentru fiecare. E mai rau ca niciodata sa tin dieta

danitin la Spiridusa ... o sa vezi tu ca asta sigur o sa sparga tiparele de muzica rock ... de o sa vina americanii la noi. Chitara e aia la 50roni?

katik multa bafta. Bey , pai eu strangeam cateva gaturi acolo si nu as fi plecat pana nu vorbeam cu cineva din conducere sau contacte ...

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Claudia si Laura na va ajunge? Fie-ti-va mila de mine, Aida, Doris, Dani si Anda care suntem la cura. Eu pasc la greu de cateva zile ... la 101 ani o sa ma cheme astia sa le citesc in stele la cati morcovi rontai.
Fetelor, habar nu am ce e ganganie e aia, depinde din ce unghi te uiti, poa sa fie porc, poa sa fie o arici ca are tepi ... habar nu am dar mi-a placut mult
La mine sa nu trimiteti ca n-am nevoie si asa ma apuca nostalgiile, melancoliile daca ma ia si cu ... is pe prune

Ma duc sa pap ceva si revin

Acu am o dilema, cum se scrie fie-ti-va, asa? sau fieti-va?

Silvana si Paul

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceau Silva
De ce ma caftesti???
Ce papi,iar karots?

quote:
silvana75
Coana Lotereasa

Acu am o dilema, cum se scrie fie-ti-va, asa? sau fieti-va?

Coana Lotereasa sa stii ca nici eu nu stiu
Oooofff romana asta da si gramatica......am lipsit la gramatica

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Se scrie fara "tzi"

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Laurelu pai nu puteai sa trimiti in alte zone, mai pustii? Cat despre retete, si io pai risc sa ma ingras numa citind

Aida chitara a fost 25 ron, 50 a castigat spiridusul in total din colindat. Sper sa nu-si ia de restul o toba

Katik nici eu nu-i dau decat suc proaspat stors dar are o pasiune pe toate znameniile alea oribile si colorate si cum socrela nu-i poate refuza nimic, ca stie Lori cu cine are de a face si se pune pe urlat pana cedeaza femeia ii ia orice vrea. Si au unele o culoare....

Hai sa va dau ceva poate va binedispuneti:

Ce spune fiecare zodie dupa ce face sex? Sau poate ca uneori nu spune, dar in mod sigur gandeste.

Berbec: Ok, hai sa o luam de la capat.

Taur: Mi s-a facut foame. Hai sa comandam o pizza!

Gemeni: Ai vazut cumva telecomanda? Ah, am primit 5 apeluri noi.

Rac: Vreau sa imi petrec toata viata alaturi de tine. Vrei sa ne casatorim?

Leu: Ce parere ai? Nu-i asa ca sunt pur si simplu fantastic(a)?

Fecioara: Hmm, hai ca ma duc sa fac un dus. Cand ma intorc, pun si cearsafurile la spalat.

Balanta: Mie mi-a placut daca ti-a placut si tie. Si, ce ziceai, ti-a placut?

Scorpion: Poate ca ar fi cazul sa te dezleg acum. Stai linistita, si dezlegat(a) tot al meu/a mea esti.

Sagetator: Nu ma suna. Te voi suna eu pe tine.

Capricorn: Ai o carte de vizita? Cam care este salariul tau lunar? Si zici ca ai o cariera de viitor?

Varsator: Acum hai sa incercam si fara haine pe noi.

Pesti: Ah, cum spuneai ca te cheama?

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mama ce ustura ce cure tot faceti fetelor,eu bag de toate (ca si Laura cred) si nu se prinde nimic,noi alea de la gen.26,oricum am in plus 10 kg de cand am venit aici si am fost stresata multa vreme pe tema asta,da na de la 49 la 59 nu e asa rau nu?Cu hainele am avut de furca ca favoritele mele numai incapeau dar am trecut de fazele alea.
Deci Laurel mi se pare mai ieftina reteta mea,la ce iti
trebuie atatea oua ca mascarpone o intareste,deci numai pun nici un albus dar eu pun frisca naturala batuta cu un plic intaritor de frisca,nu asi pune praf aici nu se foloseste are o tona de E si mie nu imi place la gust oricum,ce gasesc mai bine e gustul de rom si ciocolata amaruie ii da gust fain tipic amaretto ca tiramisu trebuie sa fie putin amaretto nu asa dulceag,na nu stiu eu asa fac si imi place,crema sta bine doar ca nu e asa multa,adica e un strat de 2 cm cred ca la tine cu albusurile alea e mai mult,dar na sigur are alt gust a ta,incerc-o si pe a mea,e de la mama ei din italia de la o gagica.Da si tu o furi odata de la mine cu pozele tale apetisante,asa cand vb de o mancare nu ma atrage dar cand mai arati si poze,mi-e rau.
la toate.
Vai da cata dreptate ai Dani,sau ma rog cine a concluzionat asta,cool.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

danitino ...

da , daaaa , in Italia mai trebuie sa ma duc acum. Acum sunt capcane culinare la fiecare colt ... piei gand necurat de aici , piei

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Pai Clau ce-ti pasa? Ia sa fi patit ca mine, de la 49 in liceu la 59 la nunta la 69 in sarcina si la 75 acu????? Ia sa vad, mai mergea sa te uiti si sa prepari in liniste retete?? Glumesc, daca e sa ma apuc serios de cura ma tin de ea, numa ca intru mai incet in ritmul de dupa sarbatori....

Katik, ia uite ce am gasit pt fructele mele de mare .... ce zici?
SALATA CU SOS ALB
Ingrediente
1 kg fructe de mare, un ou, 25 g unt, o lingura faina, 150 ml lapte, o lingura cascaval ras, o legatura patrunjel tocat, sare
Mod de preparare (timp estimat: 30 min, complexitate: redusa)
Se fierb fructele de mare. Intre timp se prepara un sos din unt si faina subtiata cu lapte si putina zeama in care au fiert fructele de mare. Se adauga galbenusul de ou, sare, iar la sfirsit se adauga o lingura de cascaval ras pe razatoarea mica si patrunjel tocat.

Si astazi seara sigur apuc sa prepar Paella de marisco aia semipreparata luata din Real..

No, ca m-ati innebunit de tot cu retetele voastre, am luat-o pe aratura si imi ploua in gura...

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Aida, bagat la cutiuta, saru'mana
Eu nu ma mai joc cu voi .. mie imi chioraie matele de foame si voi vorbiti de mancare ma duc sa-mi fac o papica din rosii, ciuperci, morcovi, ceapa, telina
Laura, tot morcovi da' am bagat si salata acu la micul dejun

Silvana si Paul

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

Mergi la inceput