Timisoara, Impreuna! ( 75 )
Raspunsuri - Pagina 13
katik spune:
neatza fetele!
sar'na de cafea, pica tare bine!
claudia, bine ca ai dat-o tu, ca io azi am fost lenesa: dupa ce au plecat ai mei la servici, m-am bagat inapoi in pat si am mai tras un pui de somn.![]()
lore, io banuiam, de aceea am scris mai sus "tonajul", si de aceea scriam ca tu ai voie sa maninci orice, oricit si oricind!
cum sunt pomelo alea, n-am luat niciodata. a ce seamana? a portocala?sau grep?![]()
claudia, eu ma simt bine pe la 60 sau cu ceva sub. problema e ca am pb cu genunchii si de aia mai trebuie usurata munca lor
. plus ca acum ma simt ca un balon. o sa incerc sa mai lucrez un pic burta si suncile ca acolo e depus grosul.cit despre cura, chiar nu mi-a fost greu pina acum: doua zile am mincat numai legume si fructe (aida stie!).
aida, pai la tine trebuie facuta galerie dubla inseamna:
!!!!
laura, cu salaturi te asteptam cu drag!!!!!aduna-le cumva si le pasam la anda sa le puna pe blog, sa le avem la indemina, dar pina vine ea din conced, sari cu citeva de control!![]()
katik spune:
anda, oficial, nu m-am bag dar de doua zile beau apa ca si gisca, am pascut f. corect. cintar electronic n-am ca sa pot raporta "legal" performantele, nici bani n-am acuma sa-mi iau unul
, dar asa, neoficial mi-e f bine. am biciclit, am mers pe jos o gramada. si , bineinteles, citesc constiincioasa ce se intimpla la superdieta si ma inspir de acolo!
ia zi, ce ceai ai baut tu la momentul cu superdieta? am citit la un moment dat da' am uitat si nu mai am timp sa mai caut o data.
lore03 spune:
Katikpomelo este foarte fain ,seamana cu gref dar este dulce ,are un gust foarte bun.
un suflet trist
gonghy spune:
Buna dimiii!
Nu'sh ce am dar de cateva zile mis tare somnoroasa ![]()
cu toate ca noaptea nu mai am treziri din partea bubulinei,dorm si eu bine dar....ceva se'ntampla. Maya nu are treaba cu somnul chit ca iasa 2 maseluzte si un dintzisor si doarme de la 22 pana dimi la 9-9.30.
Fetelor azi daca e frumos...vad ca a iesit soarele ies afara cu
ca nu mai pot sa stau cu ea numa in casa.
Am sa caut in caietul meu de mancarici retete pentru voi cele la cura ![]()
si am sa le postez acilea numa mai catre amiaz cand sunt mai free,ok?
Merg sa fac ceva 

apoi bag repede un
si afara cu bubulina.
O zi excelenta si un weekend fain va doresc la toate!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
aidaciolac spune:
'neata si de la mine.
Se pare ca la faza fumat se mai asteapta putin si mai trec cateva zile. Trebuie sa intru tare cu teoria in husbant ca vad ca nu poate. Nu de alta dar nu se simte bine deloc.
Eu clar ca dupa ce merg la gineco ma las.
Va
pe toate ... fug sa dau la familie de mancare ... sa nu imi manance nervii
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Bey, vad ca aveti planuri marete pe 2008, al doilea copil, lasat de fumat, slabit...alea alea...
Bine ca puteti...eu am ajuns la concluzia ca de cate ori imi fac planuri , nu ies, asa ca ma las dusa de val, si iau totul asa cum vine...![]()
Am vb cu Maria, se duce in Centru, in Tg. Mures, la un internet, sa va scrie...asa ca o asteptam...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
am ajuns.
sunt aici.multumesc mult ca imi sunteti alaturi!
nicinu stiu ce sa va spun mai intai...zile de cosmar? prea putin...
o sa stau pe aici azi. dupamasa ma duc din nou la spital.
azi i-au scos tubul de oxigen, in rest nimic schimbat.
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
lore03 spune:
Maria sunt alaturi de tine.Dumnezeu sa iti dea putere sa depasesti momentul asta .Pentru mama ta multa sanatate si Dumnezeu sa o aiba in paza.
un suflet trist
Doris-Alina spune:
Maria, suntem ochi si urechi, hai elibereaza-te...scrie ce simti...suntem aici...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
katik spune:
mariaa, suntem alaturi de tine, scrie tot ce-ti vine in minte! iti va face bine! multa sanatate la mamika iar tie multa putere sa poti sa le duci pe toate! si te rog frumos sa papi si sa te odihnesti un pik!!!