Oltence-poftiti la povestit!!(24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by doibebei

Si sa ne pui si poze cu fetele si cu tine Emi te rugam!

doi bebeii
poze cu noi

ai o fetita superba si un baietel 9 cel mare ) cu niste ochi foarte ageri. e nazdravan? sa-ti traiasca toti trei.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sa ne ajute tuturor,Emi-sa scapam repede,usor..
Pai si daca nu poate veni,nu ti-a zis daca o sa te lase pe mana altcuiva?!Te lasa asa..medicului de garda,fara sa dea un tel.,nimic??!!
Bine ai venit Bumbita!Sa-ti traiasca flacaii 100 de ani-sanatosi si fericiti!Tu ai nascut cu Tanase?Asa am auzit si eu..Sarutmana de urari!
Eu stau foarte aproape de parc,asa ca..pe-acolo o sa ne facem plimbarile!
Oltencelor ce faceti?!!

Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacapra spune:

Ela, eu cred ca va fi bine, si cred ca va veni!
Am fost ieri la control. bebe e foarte bine, nu are de gand sa iasa in urmatoarea saptamana, nu s-a angajat cu capul spre iesire, pe 30 spunea sa merg sa ii faca nu stiu ce test de stres fetal, dar cred ca merg pe 31 ca pe 30 e sarbatoare si nu imi vine, toane de . Daca va fi bine il mai lasa, daca nu imi provoaca nasterea.

- 39+ cu Mateias (DPN 29.01.2008), Teodora(28.10.1997) si Filothea (02.06.2005)

Mergi la inceput

Wow Emi ce putin mai e!!Abia acum mi-am dat seama!!Inseamna ca incepem galeria!!
Hai Emiii!!
Doamne-ajuta!!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Putin, dar subiectiv poate sa ti se para mult! (cine mai intelege ce vreau sa spun??????????)

Mi te imaginez in rolul majoretelor, cu dovlecelul jucand! Multumesc mult pentru incurajare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

MamaCapra mai e putzin!
Fetelor ma intrebatzi de cezariana....ma gandeam ca e mai usor...dar acum m'a apucat nebunia sa incerc normal...daca s'o putea. Doc nu e f increzatoare ca reusim dar a zis ca incercam. A zis ca am un bazin de n'a vazut mai mik. (io's mika cu totul. 1,60 inaltime....noroc cu kg astea 13,14,15 puse acum...altfel ma lua vantul)

Zozelutza tu cum vrei sa nasti?
Mama Capra e curajoasa...se vede experientza de lao posta...!
all

38+
AMR Max 2 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Shose, bine ca au fost experiente pozitive, ca nu m-am chinuit cate 48 de ore la fiecare, ca altfel se alegea praful de curajul caprei!

Nastere usoara!

Mergi la inceput

Am pierdut dopul gelatinos! Mai e un pic!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamacapra

Am pierdut dopul gelatinos! Mai e un pic!

Eeemiii!!!
Cred ca acum esti la spital deja!!!Hai Emii!!Curaj mamico!!Nastere usoara,usoara,BB sanatos tun si refacere rapida!!Astept cu nerabdare un semn de la tine!!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Ela, inca nu e timpul! Am ceva contractii, dar rare si nu puternice. Inca nu mi se pare ca ar fi coborat cu caputul intre oasele bazinului. Cand se intampla asta poti sa apesi cu usurinta palma de-a latul pe abdomen in capul pieptului. Ori inca nu e nimic.
Maine dimineata merg la spital sa vedem daca e vreun semn de dilatare. Ma cam streseaza asteptarea asta!

E foarte diferit cu dopul asta. La Teodora am pierdut dopul luni dupa amiaza si marti seara am nascut. La Filo am tot pierdut dopul in cateva reprize timp de doua saptamani inainte de nastere. De doua ori m-am dus degeaba la spital (si era a doua nastere!)

Multumesc pentru sustinere!

Mergi la inceput