Oltence-poftiti la povestit!!(24)
Raspunsuri - Pagina 3
zozela spune:
Da..Hai!!
Daca-ai sti ce cald e azi la Cv.fata de zilele trecute..Abia astept sa se topeasca zapezica asta sa pot iesi si eu sa fac plimbari in aer liber,nu doar in supermarketuri..
Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
Liana30 spune:
'neatzaa
moamaa zuzooo auzii pe grasu ce de zapada e pe acoloo..brrr ..vino aci la mine ca e soare si frumos..
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
zozela spune:
Maamaaa taci-ca ce-as mai veniiii!!!!!!!
Mai..doar noi 2 suntem?!Ce mesteriti fetelor,pe unde va plimbati?!
Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
doibebei spune:
Mey, vorbiti mai tare ca ma faceti sa-mi pun ochelari......alti ochelari n-am gasit asa ca ridicati tonul va rog!
Liana30 spune:
66 zuzoooo!!!!aparu fitzoasa
doibebeiiiii acu auzi?
oltencelor indrazniti..nu fiti timide
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
mamacapra spune:
Bine v-am gasit!
Emi (Craiova) - doua fete frumoase (una are 10 ani - 28.10.1997 - si cealalta 2 si 7 luni - 02.06.2005)si un pe drum (DPN 29 ianuarie).
VA cer ajutorul ca intre oltence - Ma lamuriti si pe mine cum as putea vedea doar ultimele mesaje - ale mele, ale celor care au scris de cand am intrat ultima data?
zozela spune:
Bine sosisi Emi!Ce nick haios ti-ai tras!
Spune-ne mai multe despre tine(numele fetitelor frumose) sa te trec si in listuta si..sa inteleg ca-i pe drum si un fratior pt.fetitzele cucuiete?!!
Daca vrei sa vezi ultimele postari/raspunsul la postarile tale,mergi la subiectul respectiv si vezi ca sus in dreapta scrie nr.paginilor.Mergi la nr.paginii unde ti-ai postat ultimul mesaj si apoi apesi(tot acolo sus in dreapta)pe Pagina urmatoare..Off..Nu stiu daca am explicat bine..Sper sa fi inteles ceva..
Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos