Oltence-poftiti la povestit!!(24)
Raspunsuri - Pagina 17
doibebei spune:
Ah, Shose ce te-am mai asteptat....ramasesem la un moment dat singura pe aici....ce ma bucur ca printesa ta e bine si frumoasa foc!
Sa-ti cresca mare sanatoasa , fericita si sa aiba noroc!
Sper sa fii si tu bine cit mai curind!
Ce e ala granulom de fir? Alaptezi? Bebelina e cuminte?
alessia105 chiar asa este in spatele aeroportului se construieste un cartier...ma rog dupa parerea mea nu e chiar rezidential..pentru ca se construieste haotic, fiecare dupa cum il doare capul si dupa puterea financiara pe care o are sau dupa preferinte...terenul pe acolo s-a impartit in parcele de 500 sau 600 mp care se vind cu 12000-14000 euro, anul trecut se vindeau cu 9000-10000 euro, in functie de pozitia pe care o are..
Parerea mea este sa nu vindeti terenul sub nici o forma, valoarea lui creste an de an, mai ales daca se vor pune si utilitati pe acolo...Astea ti le-am zis din ceea ce stiu eu, ca anul trecut chiar am vazut citeva parcele pe acolo ca vroiam si noi una, dar din ce am vazut nu mi-a convenit din cauza ca utilitatile nu existau, daca vrei ma interesez mai in amanunt si iti mai spun...
doibebei spune:
Shose, acu m-am uitat la poze...mai ce frumoasa e printesa ta! Vreau sa te vad si pe tine....

Amelie, ti-am vazut pozele, esti o frumoasa, si toata familia voastra e frumoasa dar printesa ta e cea mai cea!
Hei, Zoze ce faci? esti ok? n-ai mai intrat de mult..
amelie-chan spune:
doibebei, vai ce copii frumosi si minunati
ai, iar tu arati atat de bine!!!!Se vede ca sunteti o
familie reusita si frumoasa de la la cap-coada.
Shose, felicitari pentru bebica scumpa si
mica mica si frumosa
pe care ai adus-o pe lume, felicitari
si pentru tine
si sper sa-ti revii cat mai repede la starea
normala ( insanatosire), ca sa poti avea grija cat mai mare de
ingerasul tau frumos.
va pusic fetelor
deeapui spune:
Fetelor, am intrat sa va spun ca Zoze a pierdut lichidul azi-noapte la 1, si la 12 la pranz o bagara in cezariana (cred ca e deja totul gata pana acum), fiindca nu se dilata de nici un fel. Doamne ajuta sa fie bine!!!
Deea
28+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
deeapui spune:
S-a nascut bebe magic de Zozela, in jurul orei 13,00, cu 3,120 kg.
Deea
28+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
doibebei spune:
FELICITARI ZOZELAAAAAAAAAAAA!
SA-TI CRESCA MARE, SANATOASA SI NOROCOASA ....E FETITA NU?

doibebei spune:
"neata de la mine!
18 grade azi, la noi in sud-vest...am trecut de ieri la pantofi (rosii) ...mama si ce-mi place!
proaspetele mamici si puii lor!
Va astept la ceas de seara sa mai stam la povesti
camelia72 spune:
Zozela,felicitari,sa-ti creasca mare si sanatoasa mica minune iar tie refacere rapida!
Oltencelor,va pup pe toate si sper sa ne vedem si noi mai repede ca tot vine primavara...!