Oltence-poftiti la povestit!!(24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,salutare !
Bine ai venit amy08...ne poti spune mai multe despre tine...cand te sarbatorim...ai puiuti...?
Doina,mai am un singur examen dar ce-a fost mult a trecut,dau si de baut iar pt. gravidutza si proaspetele mamici daca alapteaza, ceva fara alcool !!!
Copiii sunt pe langa mine,asteapta sa-i las sa se joace pe net,trebuie sa negociem de fiecare data timpul de la calculator...pe lista de prioritati este si un laptop caci avem familionul mare .
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

Si la noi e la fel Camelia...negociem pt calculator cu copii....

Bafta in continuare la examen!

Mergi la inceput

Sa aveti o saptamina frumoasa si vesela!

hai fetelor fiti mai vorbarete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy08 spune:

Deci sa scriu ceva despre mine...Pai,sunt rac (20 iulie) si am un baietel,Andrei,care are 1 an si 10 luni. Momentan sunt in CIC deci am ceva timp liber. Va pup ( fug la treaba)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

amy-bine ai venit!
LIANA-ėti multumesc ,esti f.draguta cu explicatiile .

doibebei-si tie ėti multumesc si pt. ėncurajeri ,nu prea ma pricep la cal. si nici prea mult timp nu am la dispozitie dar ėncet ėncet cu ajutorul vostru sper sa mai ėnvat cėte ceva.Zilele trecute am avut probleme cu cal. asa ca am cam ramas ėn urma cu ce se ėntėmpla pe aici,la noi e un frig ca nu-ti vine sa iesi afara din casa ,abi astept sa vina primavara ,cu zile calduroase, si pomi ėnfloriti.
Ciuf-ti-am vazut din fot.,te invidiez pt.locurile minunate pe care le-ai vizitat.Sėnteti o familie f.frumoasa.Sanatate la baietel si succes tie!

http://community.webshots.com/user/mihaela2703

Mergi la inceput

Buna seara fetelor!

Amy, sa-ti creasca mare si frumos Andreiutul! sa ne pui poze cu el si cu tine sa va vedem si noi..

Marumiha,si la noi e tot frig si eu abia astept primavara ca m-am saturat de haine multe , groase si grele...eu ador primavara si vara si copii mei la fel...Asteptam poze si de la tine...In ce oras esti in Italia?

Hai fetele, ce faceti?
Zoze, pe unde umbli?

Mamicile cu bebelushi, Emi, Shose sper ca sunteti bine si va asteptam cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Anita,Doina,Emi,Camelia,Miha!!
Shose cred ca e prinsa tare de micuta ei si numai are timp sa intre!Va apasat pe amandoua!!
Bine ati venit Amy si Andrei!!
Leano plecasi?!! Doinaaa??!
Noi suntem bine,stam mai mult in pat-din cauza afurisitelor de contractii dureroase,am fost la eco-BB e perfect dezvoltat pt.varsta lui,tot mai mare cu o saptamana e,are 2800g si e estimat undeva la 3500-3600g la nastere,e un dragalas,inghitea lichid de zor si scotea limbuta la noi..si normal ca a inceput sa sughita apoi..
Va pupacesc pe toate si ne auzim..dar mai rar!!

Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Ma primiti si pe mine, sunt olteanca ca si voi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

quote:
Originally posted by amelie-chan

Ma primiti si pe mine, sunt olteanca ca si voi?!

Normal ca te primim!!Bine ai venit!!
Spune-ne mai multe despre tine-olteanca de Craiova,Slatina,Severin,Valcea??!!

Ela.. in 36+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Multumesc Zozela.
Sunt olteanca de Valcea. Casatorita de 6 ani, am o fetita de 2,3ani, sunt o femeie, mama, sotie implinita.
Ma bucur ca v-am gasit si sper sa devenim prietene chiar daca,
doar virtual.

Mergi la inceput