Gravidute si mamici de CLUJ - 45
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
dpop spune:
scuze fetelor ca nu am timp sa raspund, in general suntem bine, maine sper ca facem vaccinul si noi, am o intrebare f imp. pt raluca:
unde gasesc gama bebicina ceaiuri???
o data am luat intamplator de colici si a fost ff bun, dar nu stiu unde sa caut dinala pt lasctatie. cand am timp va povestesc noutatile
va pup
mami de irina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nrl spune:
Fetelor, spuneti-mi va rog ce a functionat la voi pentru colici?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
dariandra spune:
Buna,fetelor!
La multi ani si multe...multe vise implinite pentru 2008!
Am revenit din mini-vacanta petrecuta la ai mei.
A fost super si relaxare....cat incape.
Andreea si ingerasul Daria
dariandra spune:
Am venit din vacanta si am si inceput vizitele
Astazi am fost in vizita la Alexandra si le-am surprins pe bebelusele noastre, tinandu-se de manuta.Cred ca vor fi bune prietene!
Tiadris e un ingeras de fetita si o gazda tare primitoare.
dariandra spune:
Nicoleta incearca Sab Simplex.
Pe Daria a linistit-o mult.Eu ii dadeam cca 10 picaturi, de 3-4 ori pe zi.
Acum nu mai avem probleme.
dpop spune:
nrl, la noi a functionat mai bine espumisan. nu le "ia cu mana" dar a putut macar dormi, si a plans mai putin. dar nu la toti e la fel.
in rest noi am avut o perioada mai grea, trezit din 2 in 2 ore, mancat ff putin, plans mult, dormit numai in brate ... a mai facut o data ieri kk lichid, azi l-a facut ca o spuma... ieri am fost la dr miu, mersi carrie de recomandare. ne-a cam grabit, era f aglomerat (naspa, nu pot da odata peste un medic care sa nu programeze un pacient la 5 minute?) n-am apucat sa-i spun chiar toata povestea cu ce nu-i bine. ne-a dat un tratament, sa vedem cum va evolua. sunt tare necajita ca i-a dat meteroclopramid, care are efecte secundare ff grave (in prospect zice chiar si cancer
), si n-as fi vrut sa il dau, dar ... asta e.trecem treptat pe nan HA, si sa vedem cum evoluam.
cum a mancat putin in ultima vreme, ma tem ca mi-a scazut laptele si-s cam necajita, plus somn pe apucate, ca saraca plange mult, nu doarme in pat. pe langa ca dormea numai pe burta, acum nici pe burta nu mai sta, baga nasul in saltea si misca capul, parca-si scarpina nasul. oricat de obosita ar fi, incepe sa se foiasca si dup-aceea ridica capul si gata, adio somn. nu stiu ce sa mai fac, am cedat psihic si o las sa doarma iar pe mine. nu inteleg de unde schimbarea asta brusca. acu o saptamana doua dormea 6 ore legate, si tura a doua 3 ore tot in patul ei. acuma 3-4 ore partea lunga, si tot la 2 ore dup-aceea.
uf, m-a plans si eu ...
te rog raluca sa nu ma uiti cu ceaiul bebicina, sau daca vedeti voi va rog sa-mi spuneti unde gasesc.
iko, ce e pipa?
in rest, imi pare rau ca n-am apucat sa va mai felicit pentru pozele frumoase, etc, dar am fost cam stresata.
fetele care mai voiau pe lista va rog sa mai scrieti o data detaliile , da' de maine apuc sa va introduc.
am emotii pt vaccinul de maine
mami de irina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Buna seara
Diana, imi pare tare rau ca e plingacioasa fetita... poate are colici. Doamne da sa fie numai atita, ca astea trec... Roaga pe cineva sa stea cu ea macar 3-4 ore sa poti dormi legat cam atita, sa te refaci un pic, altfel vei vedea lucrurile. (Al meu a dormit rau aproape 5 luni, adica se trezea, nu plingea, voia sa manince in continuu, dar ma ajutau tare mult 3 ore dormite legat la vreo 3 zile)
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
pufulet74 spune:
Alex, imi trimiti si mie te rog paginile din Mami cu diversificarea pe adresa pufulet74@yahoo.com? Multumesc mult de tot
------------------------
Flory de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
iko spune:
nrl am scris si mai de vreme decand folosesc SANZYME sant niste picaturi doarme toata noaptea
dpop pipa ie suzeta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/redai/redai.jpg)
redai spune:
Despre vacanta nu va pot spune prea multe. A fost frumos cu schiatul ,dar mie nu mia prea placut mancarea.S-a dat multa carene de vaca si eu sunt alergica, asha ca am venit si cu nishte bubite. Am venit cu o zi mai repede. nu mai puteam de dorul copilului. Sotul a facut febra mare in noaptea inaintea plecarii.In Ungaria ne-am ratacit si am luat-o spre Ucraina. Nu aveam nici un forunt, nu aveam euro si motorina era pe zero, mai exact pt 30 km. Noroc ca am gasit o benzinarie unde am putut folosi cardul de Romania. nu a fost acceptat in toate.Am fost in innsbruk si am cumparat copilului niste jucarioare dintr-un magazin numai pt copii.i-am luat renumitii pampersi cu elastic de care nu sunt prea multumita, sunt multi mai buni Huggies.Ne-am schimbat schiurile si eu si sotul. Am gasit preturi foarte bune.Per total a fost destul de bine, dar tot mai bine este acasa, cu puiutul meu.
Cand am ajuns piticulk abia daca ne-a mai recunoscut.oricum am hotarat o chestie, in vacante nu mai plecam fara copil. eventual la anul la schi, dar sunt slabe sanse. Il luam cu noi .
Nico la noi a functionat numai Colic baby si Baby calm. Si am folosit cam tot ce se putea.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad