Gravidute si mamici de CLUJ - 45

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata si de la noi!

pufulet - ai cumva reteta la varga beles? am mancat si eu la agape si tare buna a fost!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Oana, la muzica ne-am gindit in ideea ca am zis ca o sa ducem noi cd-uri, pe la vreo 2 restaurante au zis ca ei au combina muzicala si pot sa puna muzica noastra, sau daca nu ducem laptop-ul. Nu vreau sa mai dau banii si pe un dj, din cite am vazut pina la urma costa destul de mult cu totul si nu suntem in forma financiara cea mai buna.
Ce trebuie sa cumparam pentru botez pentru bebe, pentru biserica?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

pufulet - pai eu stiu ca pentru biserica cumparat tot nasa... nu e asa? si hainutele de bebe si lumanarea...

poate ne ajuta fetele mai mult...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu nu prea stiu inca ce trebuie sa cumpere nasa, inca nu am discutat subiectul cu ei si mi-e jena sa il deschid eu dar as vrea sa fiu eu pregatita in caz ca e nevoie de ceva :)
Reteta de varga beles cum o stiu eu e asa:
Se fierb macaroanele, intr-un castron se amesteca brinza de vaci + miere (reteta era cu zahar dar eu nu prea folosesc) + stafide + smintina + galbenusurile de la oua.
Cind e gata amestecul asta, se bat albusurile de la oua.
Apoi se strecoara macaroanele, se amesteca bine cu amestecul de brinza de vaci, la sfirsit se adauga incet albusurile batute spuma si se pune la cuptor pina ce se rumeneste deasupra.
Iese o bunatate de te lingi pe buze.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

buna dimineatza,
pe fuga caci azi avem party lui ilinca cu copii si trebuie sa ne pregatim,ufff

Oana, kk verde, mai facem. dr. zice ca e OK daca in rest toate sunt la fel la bb, stare, apetit, creste in greutate.Ptr. botez nasa cumpara tot.Haine cu gluga, am primit si noi, eu nu cumpar ca-s incomode , clar. Nu le-am folosit, cu o exceptie, la care insa, am taiat gluga.
referitor la prietena ta, rosu in gat...a consultat un ORL-ist? cam mult antibiotic la 2 ani!!!! A facut exudat,antibiograma, are streptococ?a incecat un homeopat? la copii mici merg f. bine remediile homeopate, eu si lui Mihai i-am dat deja ptr. un inceput de raceala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Neatza fetelor
n a durat minunea cu mogaldeatza mea ,se pare ca ieri a fost o intamplare de mi a dormit 7 ore ....oricum a dormit 5 ore fara sa se trezeasca ...e ceva
CO puiutzu tau cum a dormit ?

PUFULETZ multzumim de retzeta ...puteam pune si eu stafide ,ramane pe data viitoare

am plecat la curatzenie

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

of tu fetelor chiar nu gasim un dj?
mie mi s a recomandat unul de la REST CHICAGO ...dar parca n as da 250ron pt cateva ore ...nu stiu ce sa fac
sotzul meu zice ca odata fac 30 de ani....
iar sa mi duc muzica sa ma tot stresez ce sa pun ...nu prea merge
la Botez a fost altceva ca am pus muzica mai lenta ,,,,si nu s a dansat

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

CAPITOL NOU

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineata, fetelor!
Va rog sa-mi recomandati un tratament impotriva caderii parului.Nu stiu ce sa mai fac, de o luna am impresia ca-mi pierd tot parul.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput