Gravidute si mamici de CLUJ - 45

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am venit de la medic, am o grasuna vesela si jucausa de 868 de grame, DBP-ul e la 25 de sapt, in rest toate is la 26 de saptamani, poze nu mi-a scos ca statea cu mainile si picioarele in fata, avea un picior lipit de nas si cu talpa in cap, la un moment dat s-a miscat si i-am vazut fetisoara, casca gurita, a zambit, apoi si-a bagat un picior in gura, se freca la ochisori, o dulceata nu alta. Ce ma enerveza si sunt foarte suparata, mi-a inregistrat pe cd doar 10 sec si inafara de un picior, nu disting nimic acolo, dar la eco am vazut totul foarte clar. Imi vine sa merg inapoi sa-i bat cd-ul de cap. Macar daca era sotul meu cu mine sa o vada si el. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti
Da ma bucur ca e intreaga si sanatoasa, pana la urma asta-i cel mai important.
Voi aveti filmuletz pe cd? Si daca da, cam cat tine? 10 sec mi se pare super penal.

25+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Alex, mersi de info, ceaiul l-am luat de la New Life din Polus, dar cred ca se gaseste si in farmacii.
Iko, oricum merg in general in parcul mare, cu masina pana acolo evident, da ma cam plictisesc sa ma plimb singura. Tu unde te plimbi in Marasti?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Kitzi, bine ca e sanatoasa
Eu am primit cd cu toata eco, vreo 20 de minute, asta de la dr. Halmagean. Tu la ce doctor ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Bex,nici mie nu mi-au zis nimic la maternitate de displazie dar preventiv, dr de familie m-a trimis sa fac radiografie, chiar daca pliurile sunt egale. Am fost la 4 luni, era ok si mi-au zis sa mai vin, mai incolo, dar nu m-am mai dus ca nu am mai avut timp. E doar preventiv.
Nico, sa-ti creasca feciorul mare si frumos!
Alex,si mie mi-au recomandat ceai de chimen dupa ce am nascut, pt lactatie. Eu nu m-am constipat de la el.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu am fost la Medstar la dr Caracostea Gabriela ca la ea am fost trimisa. Si e primul 4D pe care-l fac si primesc 10 sec pe cd si nici macar nu se intelege ce e acolo?!!! Si mai dau si 180 de lei????
Cred ca o sa mai fac unul peste 4 sapt si ma interesez in alta parte poate-i mai ieftin. Aveti idee pe unde mai este si cam cat costa?

25+ cu Diana

Mergi la inceput

Kitzi, eu am platit 140 prima data si 80 a doua oara, nu stiu de ce, dar am fost multumita de eco.
Adriana, multumesc, sanatate multa si Alexiei si sa va aduca numai bucurii.
Fetelor, ati facut careva eco de sold in alta parte, ca am sunat la Sonodent si mi-a zis ca numai dupa 20 mai fac programari, sa revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, nu trebuie sterilizat termomentru, cred ca nici nu e voie, doar stergi capatul acela cu un tampon cu spirt, apoi dai cu putina crema si introduci in fundic, astepti 2 minute si scazi 4 liniute, pt ac e interectal.
Multumesc de compliment, esti o draguta ca de obicei, hainutele sint facute cu alta ocazie, din fericire, gratie serviciului meu am o gramada de haine da gala, marea majoritate facute, ca de cumparat nu prea gasesti in Cluj, si care sint au niste preturi f piperate.

Fetelor, Maria este o frumoasa, seamana pe Oana, eu o inteleg de ce nu vrea sa puna poze, la cati nebuni bantuie si pe forumurile astea…

Alex, pai tu nu beai ceai combinat?Chimen + anason? Doar chimen? Bea din ala special conceput pt lactatie sa vezi ce efecte sint !

Bexule, ma bucur sa zic: Ti-am zis eu….Si va fi din ce in ce mai bine cu somnicul. Azi dimineata Sara s-a trezit la 9, si a adormit la 9 seara. Boierie, ce mai! In mod normal se trezeste la 8. Hihihi, si eu tot asa pun balsam, am din ala concentrat, pun putin in capac si restul apa, ochiometric…La detergent, cu masura! Nu degeaba ne zicem surori!
Daca a vazut-o deja si e ok, nu e nevoie de eco, eco se face doar daca exista o suspiciune, important e sa o vada un ortoped.Noi am fost si la 2 si la 4 luni s afost ok, nu am facut eco, dar acum am observat ca nu mai sint egale pliurile...hm... Cu verigheata, eu purtam dar am dat-o jos cand eram gravi si acum nu mai port, ca toata ziua ma spal pe maini….hihihi…domnisoare!!! Tin pumnii la examen!

Ioana, sa stii ca si eu toata ziua calc, si nu-mi ajut vecinele, dar e drept ca am un sot care umbla numai la camasa! Shit!

Elena, du-te linistita cu bebe in vizita, nu raceste, doar il imbraci…Cu ceaiul, eu am incercat in toate variantele, dar Sara nu vrea si pace, face niste mutre…

Kitzy, felicitari pt vestile bune!Eu am un Cd in 4D facut la Stamatian, dar nu stiu cat costa, ca m-am dus prin cineva.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Uitati ce costumas haios a primit Sara:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

mama ce s-au scumpit consultatiile la Medstar! 180?? eu am inceput cu 50 ron si am incheiat sarcina cu 60!!! Au schimbat ecografu si trebe sa isi scoata banii?
Mie mi-a facut pe cd Muresan vreo 10 minute, gratis inregistrarea. Am dus eu cd.
Kity eu cred ca din greseala a iesit doar atit pe cd. Au gresit ceva la iscriptionare. Nu fi suparata... ca vine bebe si toata ziua te joci cu ea.
Gabi eu am sot cu tricouri... numa ca are niste tricouri duble cit ale mele... Cind ii zic asta, zice sa nu i le mai calc, ca el umbla si asa. Mai tare m-ar enerva sa il vad cu dungi pe el, decit sa i le calc.

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Am reusit sa vad pozele.

NICO - Bebelusul tau este un scumpel si are trasaturi tare frumoase.
CO - Fetita ta este superba in hainutele ei moderne.Este o dulcica!

Andreea si ingerasul Daria

Mergi la inceput