Durerea unei pierderi de sarcina (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

monica_dicut-daca nu mai ai cum ajunge la spital intreaba-ti medicul ce poti lua pana maine si foarte importnat stai numai in pat sa nu faci nici cel mai mic efort!numai bine si sper din suflet sa fie totul bine!te asteptam cu vesti bune maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mi-a zis sa iau no-spa si sa stau in pat. Si maine de urgenta la el.
Am mai intrebat inca o doctora si ea a zis ca la ea 80% din paciente au scurgeri si ca si ea a avut la sarcina la fel. Nu era deloc stresata si nici doctorul nu era prea stresat.
O sa vad maine dimineata. Offf.

-----------------------------
http://monicabombonica.hi5.com
5+ cand m-am asteptat mai putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Monica-dicut-Doamne ajuta sa fie bine!te astept maine cu vesti bune!Gandeste-te la ce ti-a spus doctorita ca la multe femei apar aceste pete si duc sarcinile cu bine la sfarsit!stai in pat si nu uita de no-spa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Monica, fetele ti-au spus bine, cel mai bine e sa mergi la dr cit mai repede .Sper sa nu fie nimic gravpoti lua si nos-pa , nu afecteaza sarcina, 3 pe zii.
Irinel, nu am cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Irinel sufletul meu e langa tine,am izbucnit in plins la faza cu lopatica s-o scoata din groapa.Ma bucur ca gandesti pozitiv.As vrea sa-ti scriu mai multe dar nu am cuvinte.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

irinnel, daca ai fi linga mine te-as stringe tare in brate,nu am cuvinte in fata durerii tale,iti doresc sa ramii cit mai repede, si sa aibe Danut un prieten de joaca cit mai curind.

va pup tare fetelor revin cind ma opresc din plins

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

irinel,esti o luptatoare, stiu ca Mariuca te-a invatat ce inseamna acest lucru, iar baietelul tau este o minune, m-au impresionat foarte mult vorbele lui. iti doresc sa vina o noua sarcina foarte repede si sa ai un copil asa cum ti-l doresti.
Michelle, e greu sa traiesti cu dezamagirea, cu nerabdarea, cu amintirea unor momente ingrozitor de triste. amintirea nu dispare niciodata, ti-o mai alina implinirea (intr-o mica masura). eu de cateva zile am niste presimtiri sumbre, sper sa ramana la locul lor, se apropie primavara, iar primavara trecuta a fost un anotimp nu prea frumos... citeam ce scria si irinel si inclin sa-i dau dreptate: neimplinirea in ceea ce priveste o noua sarcina poate fi si din cauza socului emotional puternic suferit, caci a fost puternic, intr-adevar. si poate ca nu numai tu, ci si sotul tau este inca sub influenta acestuia. nu stiu ce sa zic sau ce sfat sa-ti dau. de fapt, am unul singur,nu te mai intreba daca sa-ti pastrezi speranta, gandeste-te doar cata bucurie si partial liniste iti va aduce. asa ca, nu o pierde. te imbratisez tare tare de tot.
monica dicut, si eu am avut scurgeri din acestea la 6 saptamani, s-a intamplat sambata, abia luni venea dr. pana luni, insa am luat utrogestan, 4/zi si no-spa ca aveam dureri exact cum le descrii tu. totul a fost bine si acum suntem aproape de final. iti tin pumnii!
dragele mele, am lipsit ieri si un picut alaltaieri, am avut treaba multa prin oras, ieri a fost apogeul, am reusit sa ajungem sa depunem actele pentru cununia civila, va fi saptamana viitoare, pe 19. depunerea actelora fost cu peripetii, ne-am intors acasa, am traversat tot orasul adica pt ca uitasem, de fapt n-am gasit certificatul de nastere al sotului... apoi am ajuns la Ploiesti (caci acolo vom face) si ne spune ca vrea si copii de pe c.i. ale martorilor pana la urma am induplecat-o si a ramas sa ma duc pe 17 din nou acolo sa programeze ora si atunci voi duce si copiile. una peste alta s-au rezolvat toate, dar ieri am facut in total cam 300 km cu masina, cand am ajuns acasa nu mai puteam sa merg, mi-era foame, ma luase ameteala rau, la masa nu puteam sta, in pat la fel, bebe era agitat, o zi incantatoare, ce mai! asa ca, azi la 5 scularea ca sa vin la gradi ca am treaba multa si mai tarziu n-avea cine sa ma aduca. va pup pe toate si va doresc o zi mult mai buna decat a mea!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 33+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Mariaanna nu am preferinte atata timp cat e sanatos. Desi io am asa un presimtz ca io fac fata desi toata lumea zice ca am baiat. Poate la urmatoarea ecografie o sa aflu ce e.
Medamaya1 la multi ani, multa sanatate si fericire si fie ca toate dorintele sa ti se implineasca!
Irinel, Doamne prin ce ai putut sa treci. Am ramas fara cuvinte. Ma bucur insa ca esti optimista si ca vrei sa mergi mai departe. Aici o sa gasesti o multime de fete gata sa fie alaturi de tine.
Teo2rina felicitari ca ai reusit sa rezolvi totul ptr cununie. Abia astept sa bem sampanie!
Fetelor sa aveti o zi buna si va pup pe toate!

bb strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Neata fete dragi!
Irinel,am ochii plini de lacrimi...ai povestit atat de emotionant!Nici nu am cuvinte in fata unei astfel de suferinte...Eu stiu cat am suferit gandindu-ma la imaginea lui bebe al meu, acolo in burtik...fara activitate cardiaca...dar sa-mi fi petrecut cu el ceva timp in viata!E cumplit!Doamne ajuta sa fie bine in curand si sa ai un fratior sau surioara pt Danut!
sper sa ne aduci vesti bune de la medic azi!
Teo, felicitari pt data cununiei si pt ca ati reusit sa rezolvati problemele legate de eveniment!D-abia astept sa ne povestesti cum a fost!
Michelle,Monysorescu,Medamaya,L58, Flavia si restul fetelor...va pup pe toate si va doresc o zi minunata!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza fete dragi!

meda, irinel
- offff, prin ce ati mai trecut si voi. Exact ca si Falvia va strang in brate si incerc sa va dau mult curaj pentru a merge mai departe.

monica-dicut - te asteptam cu vesti bune!

Teo2irina - yuuuuupi vom bea sampanie! Dar menajeaza-te si tu un pic, parca il vad pe bb tragand de cordon si zicand" hei mami ce-ar fi sa ne si odihnim un pic"

mussette- da-ne o veste, dar BUUUNAAAAAA...asteptam

ninia - esti la munci? tu cum stai cu organizarea cununiei?

La mine nimic nou, Z18...astept spoturile de implantare.

Va pup si va doresc o zi mirobolanta,

Miha

Lau- bine ai revenit, ti-am simtit lipsa

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput