Durerea unei pierderi de sarcina (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

ariana73 imi pare rau ca ai trecut si tu prin experienta asta nefericita. Sa stii, ca aici, chiar daca ti se va raspunde uneori mai cu intarziere, niciodata nu esti singura, sa nu uiti asta, in permanenta este cineva care este alaturi de tine, si cand te simti rau, si cand te simti bine, si cand esti trista si cand esti vesela. Mai scrie despre tine, cum te mai simti? Sper sa poti depasi cat mai usor aceasta perioada delicata si sa devii optimista si increzatoare. Oricand ai nevoie de ajutor, suntem aici. si refacere cat mai rapida, din toate punctele de vedere.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Irinel-multumim pentru sfaturile in legatura cu hidradarea si cu sarea,acum stiu ce am de facut.te imbratisez cu drag fata puternica!

Mergi la inceput

Evelien imi pare atat de rau...viata asta e tare nedreapta uneori.. Plangi, daca asta simti, trebuie sa-ti descarci durerea, dar, sa nu te lasi doborata. Cu timpul, poate o sa reusesti sa te mai linistesti, sa te intaresti si o sa vezi, o sa o poti lua de la capat. Trebuie! Capul sus, ochii inainte si o sa iasa soarele si pe strada ta, nu se poate altfel. Tin pumnii sa te poti ridica repede si sa devii optimista, doar asa vei reusi, cu siguranta.

Lau-Meli si
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Pepsi-draga mea unde esti?sper ca si tu si copii sunteti bine.nu stiu parca simt ca nu esti asa de bine azi,sper sa ma insel.te pup dulce!

Mergi la inceput

Idaira-poate ca nu ne mai citesti dar sa stii ca ma gandesc la tine si imi pare rau ca ai trecut din nou prin asemenea tragedie.nu inteleg de ce se intampla asa ceva oamenilor buni,dar stiu ca esti o fata puternica si nu te las sa renunti auzi?trebuie sa mergi inainte desi te cred ca acum nu mai putere...sunt alaturi de tine!!

Mergi la inceput

Teo2rina-FELICITARI PENTRU STABILIREA DATEI CUNUNIEI!!!Sa fie totul asa cum iti doresti!!!Casa de piatra si multi copilasi sanatosi,multi multi sa fie casa plina!!!

Mergi la inceput

Flaviaaa undeee eeesti? Tu mereu esti pe aici si azi...pauza. Sper ca esti bine, abia astept sa scrii.
danangie te asteptam cu vesti bune maine, cand vii de la echo, poate afli si ce se ascunde in burticutz.

Lau-Meli si
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am intrat sa va salut asa printre pauze...stiti cum e cu timpul

va va multumesc si va doresc tot binele din lume si bineinteles un an plin de bb...

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

slimatei ma bucur ca mai intri "printre picaturi" sa ne spui vesti despre tine si bebelina. la mamica si la "Falcute".

Lau-Meli si
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Slimatei -nu iti fa probleme te intelegem de ce nu ai timp sa mai intrii atat de des.Ce piticuta frumoasa ai!!!sa iti aduca numai bucurii!!!

Mergi la inceput