Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Vreti sa il bagati in apa pe Chris la botez??? Noi am dus apa calda de acasa in bidoane de 5 litri .Era un frig in biserica ,, dar nu a racit si a dormit toata slujba, s-a trezit doar cand l-a dezbracat nasa

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

ceau
si acum scriu cu "purciculusha" mea in brate...cum o las in patutul ei, parca o pisca de cur, asa sare si incepe sa urle...rau am invatat-o in brate...si seara dupa baie, pe care i-o facem la 10 nu adoarme decat pe la 0.30-1. dar bine ca doarme pana la 6.30-7 dimineata.
Este o smechera, o tin in brate, doarme (asa mi se pare mie) si daca cumva ma misc, mai amortesc si eu, deschide asa un ochi sa vada unde este...mai si zambeste catodata asa multumita, de ma topesc eu, si apoi iar il inchide. este fericita ca nu am lasat-o din brate.
Asa ca sunt un mic zombi...abia astept sa o pacalesc, sa adoarma bine, sa o pun la ea in pat si sa dorm si eu. cel mai bine doarme afara, dar cand o bag in casa...parca ii dau foc, nu alta! sper ca dupa botez sa se schimbe situatia, asa am auzit ca dupa botez sunt mai cuminti copii. SPER!
va pup si dati-mi sfaturi cum sa mai fac!

Adia mami de Karla

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adiagrozav

ceau
si acum scriu cu "purciculusha" mea in brate...cum o las in patutul ei, parca o pisca de cur, asa sare si incepe sa urle...rau am invatat-o in brate...si seara dupa baie, pe care i-o facem la 10 nu adoarme decat pe la 0.30-1. dar bine ca doarme pana la 6.30-7 dimineata.
Este o smechera, o tin in brate, doarme (asa mi se pare mie) si daca cumva ma misc, mai amortesc si eu, deschide asa un ochi sa vada unde este...mai si zambeste catodata asa multumita, de ma topesc eu, si apoi iar il inchide. este fericita ca nu am lasat-o din brate.
Asa ca sunt un mic zombi...abia astept sa o pacalesc, sa adoarma bine, sa o pun la ea in pat si sa dorm si eu. cel mai bine doarme afara, dar cand o bag in casa...parca ii dau foc, nu alta! sper ca dupa botez sa se schimbe situatia, asa am auzit ca dupa botez sunt mai cuminti copii. SPER!
va pup si dati-mi sfaturi cum sa mai fac!

Adia mami de Karla

adia dupa 2 luni isi cam face un program... si eu am avut probleme dinastea... chiar am dormit cu el in pat sa pot sa dorm... acum e f f bine, doarme in patut si adoarme chiar singur... deci mai putintica rabdare

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao fetelor!

Merci de cafea chiar daca e cam tarziu...

Ashera ce tare e faza cu copacul. M=am distrat pe cinste! o sa incerc si eu metoda.

Ank poate venim sa va vedem azi la inot.

Adia, si mie la inceput mi=a facut fiumiu faze din astea ptr ca toata lumea il tinea in brate si m=a chinuit noaptea de m=a omorat adica cum il puneam in patut cum urla si atunci am luat masuri ( cam dupa 3 saptamani cand am ramas fara puteri) adica nu il mai lua nimeni in brate in afara de mine si l=am si lasat sa planga putin si dupa 2-3 zile a fost cuminte ca un mielusel. Trebuie sa-l inveti de mic ca altfel cand e mai mare nu mai poti sau e mult mai greu. Stiu ca ti se rupe inima cand plange dar dupa 2 zile o sa vezi rezultate spectaculoase.Pusi si succes!

Miha ce mai face Cristian?

Doina, bine ai venit! Normal ca te primim in grupul nostru, ca doar esti de=a noastra. Sa=ti traiasca printul!

Pupici

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput

Am fost la inot........recomand tuturor bebeilor si mamicilor.Apa e super , e foarte cald in sala...e beton...
Am cunoscuto si pe Iasmi o adevarata domnisoara

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank pusi si de la iasmi pt raul!!!

intr-adevar a fost super azi la inot. conditii super si multi bebei fericiti!!!]de abia astept saptamana viitoare sa mergem din nou!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ank imi pare rau ca nu am ajuns sa va vedem azi la inot dar Alex s=a trezit abia la ora 5 si pana a papat si s=a dezmeticit din somnic a fost prea tarziu. Poate data viitoare reusim sa ajungem. Ma bucur ca a fost fain si Raul are o gagicutza. hi hiiii

Pusilic

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput

la toata lumea azi implinesc un sfert de secol hi hi

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

wow la multi ani si un sac de bani!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

n-am mai scis aici.. din lipsa de timp!
Ankule! LA MULTI ANI!

am poze la semnatura cu Tustele mele!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput