Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Simonicutza felicitari ptr bebe! Mama ce are a fost...tu poti sa-l duci direct la gradi!

Ashera bine ai reventit si spor la pregatiri ptr nunta...Nici eu nu am superstitii cu data de 13.

Ank noi nu ne-am spovedit, insa unii preoti cer asta...cred ca saream peste cununia religioasa daca ne cerea sa ne spovedim ca al meu sot numai de duc la biserica nu e!

Cristina ati scapat de diaree? Am scapat si eu azi de examene. Am avut unul asa de greu, bine ca a trecut!

Va pup! O sa pun si eu poze in mailul comun!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Iar sunt in urma:)
Am citit cat am putut sa vad ce se mai intampla.
Sunteti mamici cu bebici frumosi, voiosi si sanatosi chiar daca mai apar mici probleme pe ici, pe colo:)

Multumesc pt raspunsurile cu durerile de burtica; ieir am fost si la doctor ca deja ma gandeam intr-una ce am; era de la obosela si de la fatul ca se intind ligamentele si creste uterul:) A zis sa ma odihnesc ca ~nu mai sunt chiar asa tinerica~:). Incerc...

Ank, suntem gata cu pregatirile de nunta. ne-am miscat rapid in 3
saptamani. Am fost si la targul de nunti la Mall ieri si am comandat rochita (ca de printesa:)) cu corset (ca sa pot il las cat vreau de leger) care sta pe umeri si fusta larga ca la printese. Sunt tare incantata de ea. Pare comoda , sper sa ma simt bine in ea. Am simtit de cum am imbracat-o ca este a mea:). In plus era si reducere 10%.
Mai am pantofii si sa-l conving pe viitorul sot sa merga dupa costum ca tot zice ca are timp pana in 1 Martie.
Acum am 3 luni,la nunta o sa fie 4; nu cred ca o sa ma mai ingras foarte tare, adica asa sper:):)

Intreba cineva de spovedania la biserica. La ortotdocsi se obisnuieste. Si pe noi ne-a chemat cu 2 zile inainte de nunta. Nici sotul meu nu e bisericos dar de dragul meu sper sa mearga :). Pentru mine conteaza foarte mult slujba religioasa si el stie:).

Va pup, merg sa ma odihnesc:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by Ank83

l-am vazut pe Tobia... ce mare e la nici o luna...asa parca scria, ca erau in decembrie facute pozele... e un dragalas

Ank Raul 17.10.2007

merci mult Anka,era mare intradevar si mai faceam si o dieta ptr. diabetici (adica fara dulciuri) care mi-a dat-o medicul din It. ptr. ca era riscu sa fac un bebe diabetic de la nastere, oricum nici nu vroia sa iasa ca nu am avut deloc dureri,oricum a fost mai bine asa.
P.S.Ank83 eu unde pot vede poze cu Ralu???

Simo fericita de TOBIA 12.12.2007

http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

simonicutza ti-am trimis pe PM adresa si parola de la mailul comun.
Am fost in Real si am luat scutece de baie de la Huggies cu 28 ron 11 buc si dupa ce am iesit am intrat la magazinul DM de la intrare Real 2 si acolo erau scutece de baie cu 15 ron tot 11 bucati ..exact asa http://www.babypoint.ro/?id_prodgroup=224 .Data viitoare o sa stiu..dar macar sunt frumoase astea de la Huggies ca il au pe Nemo desenat pe ele , nu ca fiu-meu ar sti cine e Nemo

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaser

Salut!

Simonicutza felicitari ptr bebe! Mama ce are a fost...tu poti sa-l duci direct la gradi!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Nu ar fi o idee rea avand in vedere ca deja imi gangureste cand ii vb. de acum 2 sapt.,ne rade intruna mie si lui tati.....oricum e foarte cuminte, de vreo 2 sapt. nu mai plange, doar scanceste un pic daca il deranjeaza pampersul ud, iar noaptea imi doarme minim 6 ore......singura problema e ca e cam puturos la sup lapte de la piept(prefera biberonul ca asa nu tre sa lucreze), iar eu mi-am luat o pompita din Italia foarte usor de folosit de frica sa nu fac astita, dar in rest e un dulce si cuminte bebelas.

Mergi la inceput

quote:

Salut!

Bebe 2

stii ca in Italia cand a venit o prietena cu sotul ei la minein vizita (ei au 2 baieti 5 ani si 18 luni), sotul ei m-a intrebat cu ce fel de paste il hranesc !!!

IMAGINEAZA-TI !!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonicutza

quote:

Salut!

Bebe 2

stii ca in Italia cand a venit o prietena cu sotul ei la minein vizita (ei au 2 baieti 5 ani si 18 luni), sotul ei m-a intrebat cu ce fel de paste il hranesc !!!

IMAGINEAZA-TI !!!!

si chiar cu de care, cu ou sau fara ou ???

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Ashera nu vii cu Chris la inot la gen 30? ca tu stai in zona

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna seara fetele

Ank, sa sti ca m-am gandit si eu la inot, ca scoala e chiar langa mine. Dar parca mi se pare Chris asa de mic.... acuma cand vad ca voi mergeti, parca imi vine sa ma mobilizez si eu. Ati fost vreo data ? Cum e ? Il bagi in marsupiu sau direct la inot liber ?

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao fetelor!

Am scapat si noi de diaree si am trecut pe lapte normal de asta seara.
Suntem tare fericiti. Si azi am facut pipi la un pom pe strada ca sa creasca mare. hi hiiii suntem mari si fara pampi.

Miha, ma bucur ca ai scapat de examene. Bravo!

Ank, si noi ne=am spovedit inainte de cununia religioasa. La care biserica te cununi? cel mai bine sa vorbesti cu preotul de la care biserica apartii (din cartier probabil).
Apropos de inot, aici in zona la mine veniti voi la inot? as veni sa va vad cand veniti. Si sa vada si Alex cum fac bebeii baie baie. Eu sunt de parere ca totusi sunt prea mici kinderii de inot! Dar cine stie poate daca vad imi schimb parerea!!! Sunt curioasa.

Ashera
, bine=ai revenit printre noi!

Fancy ne bucuram ca esti ok. Usor cu pregatirile! Mai pune si pe altii la treaba :)

Adia, ce=ti mai face printesa?

Simonicutza, ce print voinic ai! Sa=ti traiasca!

Pupici la printi, printese si mamicile lor!

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput