*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (116)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

ANGIeu n-aveam nici un dubiu ca ai sa reusesti...Eu mai mult le- am aprobat pe Miri si Tinna ca eram pe aceeasi unda...Ma bucur mult pt. voi!Iar Viktor ...e un inger scump si dulce!Pana la urma,e mai mult tati sau mai mult mami?Care sunt parerile?

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (33 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Shose

Laura D si mie mi'a iesit calculul tot ca lu' Isi.
Mie imi da DPN 06.02 si imi iese ca maine schimbi semnatura faci 36+
io am DPN 08.02

35+
AMR Max 5 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

aveam nr. de tel. in listuta ?? Ce ametita sunt!!! Ma bucur ca l-ai luat si astept sms!!! Pentru orice eventualitate ti-l mai trimit odata pe PM si-l astept si eu pe al tau!

Pentru mine 08.02. este o zi minunata pentru ca este ziua mea.
Si, sincera sa fiu mi-a purtat noroc pentru ca de cand ma stiu am noroc cu carul... in dragoste, bani, serviciu, facultate etc.
Sa dea Dumnezeu sa fie asa si pentru micuta ta !!!

Laura 35+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Fetelor, avem capitol nou aici!
(Tinna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Da, maine incepi saptamana 37!!!

Si Laura... evident ca te voi anunta si pe tine cand incepe nebunia cu nasterea. Numai ca nu am numarul tau de telefon... Il gasesc pe yahoo? Ca inca n-am terminat listuta si n-am observat pana acum ca nu il am. Daca nu il gasesc pe yahoo, o sa te rog sa il notezi tu pe al meu de pe yahoo si sa imi dai un sms maine dimineata. Ce zici?

Si da, ai toate motivele sa fii fericita!!!!! Aveti o familie care se va implini si uni si mai tare odata cu venirea micutei Eleni pe lume!

si o imbratisare si de la mine!

PS: vorbele bune si gandurile pozitive pot fi trimise de oriunde! Dar ar trebui sa explic ce am vrut sa spun... Tocmai aflasem ca o amica nu vrea sa anunte pe nimeni cand va naste, nici macar pe parintii ei, ci le va da sms-uri dupa ce a nascut deja. Si eram marcata.

Mergi la inceput

Doniro, felicitari pentru bebe grasunel!!!! Toti baietii s-au nascut marisori. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebe Victor Mihai!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Fetelor eu ma duc sa mai termin ce am de facut si sa incerc sa ma odihnesc, ii multumesc inca o data lui Shose ca a fost singura care m-a incurajat si pe mine, am luat pagina cu pagina in speranta ca voi gasi si eu un mic ceva pe acolo dar asta e se mai intampla sa fii uitat, ca deh fiecare cu treaba lui, nu va suparati pe mine dar sa stiti ca mi-au dat si lacrilmile ca nu am gasit nimic si pentru mine dar uit eu tot, acum va pup, mai vorbim cand oi putea si eu sa mai intru, le transmit nastere usoara fetelor ce urmeaza si ce sunt deja in termen, creata (foarte frumos ceea ce ai scris), irinouka, monica (doc), Ellenuta, si sa nu se supere cele pe care le-am omis si sunt la termen.

Doniro felicitari sa-ti traiasca sa fie cuminte si mancacios

Louiza 38s + Yasmin - Elena
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Draga mea Louiza, dupa cum vezi, nimeni nu s-a indurat sa ne faca capitol nou. Eu am intrat de-abia la ora 11, din nou, cand am inceput sa raspund usor-usor la niste mesaje. Vroiam sa termin cu mesajul catre tine... sa fie o incununare frumoasa a zilei. Evident ca nimeni nu a uitat de tine... nu ai de ce sa plangi. Nu esti invizibila. Te rog nu te supara, ca bebica Yasmin deja si-a facut bagajele si asteapta cumintica la usa. N-are rost sa o deranjezi acum, pe ultima suta de metri.

So... o sa ma gandesc la tine maine, o sa-ti tin pumnii cat o sa fiu si eu in spital. Hai, capul sus, fii vesela si poate o sa ne bucuram impreuna ca fetitele noastre vor avea aceeasi zi de nastere! Unde mai punem ca Ilona inseamna Elena! Te imbratisez cu drag, asteptam vesti pe sms!

Mergi la inceput