*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (116)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by docdecap

eu am tras 'somnul de frumusete' din mijlocul zilei, taare bine e.
numai ca ma luase o greata inainte de asta, si inca n-a trecut, si nu stiu ce sa mananc, si mi-e foaaaaame. o sa incerc chestii usoare, ca daca se lasa azi cu drum de seara sa nu murdaresc mandrete de masina /maternitate.

pupici si va tin la curent.

si in avans, daca nu mai intru (pe la 3 plecam spre dr. la control), nasteri usoare si bebei de frumusete rapitoare pentru Creata si Louiza!!

Monica 40s2z cu Serban Andrei "pe vine"

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

cum mai sunt contractiile? sa dai de veste repede daca te opreste la spital. pleci cu tot cu bagaj?
dementa e chestia asta cu greturile si somnolenta, pe final. da' e clar inctoro te duc ele. :-) te pup si multa bafta!!!!

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by Ven

LalaD, pai nici eu. Si sotul ma tot cearta, dar nu intelege ca nu toata lumea poate dormi ca el, in orice pozitie si la orice ora
Asa ca zic 'thank God' ca s-a inventat creionul anticearcan, ca altfel as speria lumea pe strada
Apropos de ziua ta, sarbatoresti in vreun fel? Eu ma tot gandesc daca sa indraznesc sa ies cu sotul vreo 2 h si sa-l las pe asta mic cu tanti (bona) sapt. viitoare cand e ziua mea...Pe de o parte as iesi de-mi ard calcaiele , pe de alta parca mi-e frica, desi tanti deja si-a intrat 'in mana' cu bebe. Sper numa' sa nu urle de la colici timp de 2h cat suntem plecati

Asa, am inca 2 dileme :)
1. Mie, dupa ce mi s-a oprit orice fel de scurgere in ziua a 5-a, acum, de vreo 2 zile imi curge iar un pic de sange...nu mult, dar cand vine, ma si doare uterul....oare o fo normal? La Markus am avut 'lohii' 5 zile. ATAT. De aia intreb.....
2. La Mathias i se mai face un pic de crusta in locul unde i-a cazut buricul. Adica un pic de sange inchegat acolo. I-am pus o compresa sterila cu alcool. E ok?
Ms!

Venera mama lui Markus si Mathias

Ven, asa am patit si eu la buricul Anei. Doctora mi-a spus sa tamponez cu betadina (nu alcool!) si sa pun baneocin. In 2-3 zile cu tratamentul asta a trecut orice mica sangerare (gaseam si eu putin sange uscat).

Pup!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

quote:
Originally posted by docdecap

FELICITARI SACHA PENTRU VENIREA TA PE LUME, FELICITARI SI PENTRU PARINTII PE CARE TI I-AI ALES, SA PETRECI ALATURI DE EI SI DE FRATELE TAU CAT MAI MULTI ANI FERICITI!!

eu am tras 'somnul de frumusete' din mijlocul zilei, taare bine e.
numai ca ma luase o greata inainte de asta, si inca n-a trecut, si nu stiu ce sa mananc, si mi-e foaaaaame. o sa incerc chestii usoare, ca daca se lasa azi cu drum de seara sa nu murdaresc mandrete de masina /maternitate.

pupici si va tin la curent.

si in avans, daca nu mai intru (pe la 3 plecam spre dr. la control), nasteri usoare si bebei de frumusete rapitoare pentru Creata si Louiza!!

Monica 40s2z cu Serban Andrei "pe vine"

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Monica, pai asteptam vesti intai de la tine!!!! Te imbratisam, il pupam pe inginerul de Serbanel en avant, si iti pumnii sa fie nasterea cat de usoara posibil. La 3 pleci la control. Sa speram ca te opreste acolo? Hai ca suna bine sa nasti azi-maine. Ce zici??? Te strang in brate, ai grija la drum de seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

silvia, good point. pe de alta parte, poti conta pe cele care asteapta "din clipa-n clipa" ca sunt acasa si ca o sa poata intra rapid sa anunte una-alta. macar atat. :-) si ca nu-s cu bebeii in brate sau bananaind pe coclauri. oricum, shose e cam de baza la faza asta: nici pe utima suta, nici nu bebe nascut deja. :-) misto ar fi insa ca tu sa nasti maine si sa fii in spital cand ti-as da eu mesaj ca incepe balul. :-) si sa te si rog sa faci tot posibilul sa dai de veste pe forum, hahaaaaaaaaa!

irina 39 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by micsunea

"Gata, m-am nascut si sunt un grozav, frumos si grasun de 54cm si 3,8kg si am niste plamani..." Semnat Sacha

A nascut MiriMik!!!

Micsunea
37+

Iupiiiiiii!!!! Bun venit ingeras Sacha!!!! Felicitari Miri noastra iubita!!! Te asteptam cu drag iar printre noi.
Sa dea Domnul ca Sasha Dimitris sa aiba o viata lunga, plina cu cat mai multe bucurii si cu mult noroc!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Cretzuc mi'au dat lcrimile cu ce semsaj frumos astepti pe Mariuca si te pregatesti sa inchei odiseea celor 9luni.
Si eu cu..."taticul Mariucei mele" suntem impreuna de vre'o 12 ani jumatate....de cand tot pustoaica eram. Si doamne ce mai vbeam noi de atunci de casatorie, bblusi...si uite'ne asa aproape.
sa avem toate numai amintiri frumoase si impliniri in urma celor 9 luni care tocmai se scurg.
toata increderea ca daca e maine sau poimaine....sau zilele ce urmeaza dau de veste venirea Mariucei noastre grasune si frumoase.

35+
AMR Max 5 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Alinutza la muulte muulte aniversari cu Ana frumoasa. Felicitari si de kgmul pus luna asta....va .

LauriciDimitris ce mai face Eleni prin burtika? Mai are rabdare? si stai cat mai cumintzica.

As vrea sa nasca Ellenutza ca intr\adevar suna tare bine 08.01.08

35+
AMR Max 5 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Si m-a speriat rau de tot ca a spus ca la pozitia in are venea bb la nastere ar fi fost rau de tot dc as fi nascut natural, mai ales pt bb care ar fi avut de suferit tare. Bine ca mi-a facut ceza. Eu acriu acum cu mana stg ca il am pe bb in brate.

[purple]Angelique,

Angelique,

m-ai cam speriat cu ce ai scris mai sus...si bebelina mea este cu fata catre lume, "cu nasul pe sus" cum ai zis tu de Pupi al tau. Oare se mai poate intoarce? acum doua saptamani era cu fundul in dreapta si picioarele in stanga...intre timp s-a labartat si are un picior intr-o parte si altul in cealalta, dar e cu spatele catre spatele meu.
O s-o intreb si eu pe dcotorita ce si cum...tu ai primit 2 opinii identice pana acum referitor la pozitia asta, daca nu ma insel eu

Va tin la curent cu ce aflu, zilele astea. Maine ma duc la eco la dr Hadi (e prima oara in sarcina cand imi face eco un ginecolog!) si o sa-l intreb pe el, ca nu mai am rabdare pana sambata.

,

Stancutza
AMR 22 zile

Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by honey79

Pupici zuzicilor.

Tinna... mi-a stat inima-n loc cand am citit ce-ai patit. Si mai rau, m-am infuriat cand am citit despre nepasarea oamenilor. Mai nu stiu... ma intreb asa, cand am devenit atat de indiferenti? Ma refer la omenire, in general.Se presupune ca suntem o societate civilizata si destul de evoluata. Atunci, de ce aceste fenomene, de ce aceasta nepasare, indiferenta,etc??
Sper ca te simti mai bine si sper ca durerea sa treaca cat mai repede si bebe sa fie ok.

Cati pupici. Cum se mai simte tati tau?
Numarul meu de telefon e acelasi... si daca vreti (tu si Monicutz-cel-matz) va dau si pe cel de fix.

Despre circulara de cordon.... si eu ma gandesc la chestia asta si ma ingrijorez. Dar, cum mi-a spus doctorul din Germania... nu poti face absolut nimic. De-aceea el nici nu le spune viitoarelor-mamici daca o vede sau nu la ecograf.
In momentul nasterii...atunci conteaza, pentru echipa cu care nasti sa stie ce si cum.

Va multumesc pentru impresii...legate de camera lui bebe. Sper s-o termin cat mai repede, caci am asa...niste "feelinguri".Eu mi-am tot zis ca nu vreau bebe sa fie in zodia Pesti.Am cunoscut vreo cativa si ... ohhh well... mi-ar placea sa fie Varsator... caci sunt tare faini. Dar, pana la urma e cum vrea Doamne-Doamne.. si cu bebe.
Pozici sper sa pun cat de curand. Well... sotul sa le puna pe site-ul lui bebe... caci eu pe laptop, n-am nimic...iar calculatorul nu mi l-a instalat inca.

Special pentru Gina : am vrut sa te sun in weekend, dar n-am stiut daca s-o fac sau nu, din cauza de bebe . Mi-era teama sa nu nimeresc in momentul in care facea nani.
As avea o mie si-una de intrebari pe care sa ti le pun.

Cati, Monica-matz, Gina.... voi ce marca de produse cosmeetice luati pentru bebei??? Eu aici am probleme. Am pus-o pe sora-mea sa-mi ia din Franta, caci ce-am vazut aici, nu-mi place... Johnson's, Huggies,Pampers.
La fel... ce va luati la spital? Va faceti acele tampoane din vata cu fasa sterila, de care vorbesc fetele? Sau va luati la voi Always?
Si... in sfarsit.... voi v-ati pus problema recoltarii celulelor stem ?Si daca da, la ce firma/banca v-ati hotarat?

Va pupic si... o zi faina.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 34
Vali

Honey, la mine e o combinatie de produse. Samponul si lotiunea de corp pentru bebe sunt Huggies la fel si pampersii. Pudra este de la Johnson's iar cremuta pentru diaper rash este de la Gerber (cu oatmeal). Gerber mi se pare o marca foarte buna. Am avut ocazia sa testez cremuta pe mine. Eu facusem o iritatie pe interiorul pulpei (asta pentru ca sunt o grasuna acum). Am pus cremuta de la bebe, ca nu aveam altceva... si a functionat perfect. Am aplicat o singura data si a trecut.

Cat despre tampoane... aici nu se cere. Eu mi-am luat always mai lungi, pentru ca se pare ca volumul nu e de neglijat. Am mai avcut o prietena care a nascut la acelasi spital si acelasi doctor. Astia sunt foarte relaxati aici. Nu tampoane, nu bani la asistente... si daca nu te razi tu... ei nu te rad inainte. Cel putin asa e in Canada.

In plus... bebe sta langa tine 24/24. Oricum prea mult nu stai in spital. Daca totul este ok... iti pot da drumul si in 24 de ore. La mine la spital pot avea 4 persoane din familie langa mine cand nasc. In general spitalele organizeaza un fel de curs la care poti merge cu sotul si poti vedea camerele, ti se explica fiecare procedura... , ti se dau toate detaliile necesare.

Sper ca te-am ajutat.

Monica-Matz 37 si Andreea Bianca

AMR 3 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

quote:
Originally posted by irinouka

silvia, good point. pe de alta parte, poti conta pe cele care asteapta "din clipa-n clipa" ca sunt acasa si ca o sa poata intra rapid sa anunte una-alta. macar atat. :-) si ca nu-s cu bebeii in brate sau bananaind pe coclauri. oricum, shose e cam de baza la faza asta: nici pe utima suta, nici nu bebe nascut deja. :-) misto ar fi insa ca tu sa nasti maine si sa fii in spital cand ti-as da eu mesaj ca incepe balul. :-) si sa te si rog sa faci tot posibilul sa dai de veste pe forum, hahaaaaaaaaa!

irina 39 Rares

Optiunea "forward", o varianta moderna, avansata si electronica a "telefonului fara fir" de pe vremea cand eram noi copii, ar merge de minune. Tu ma suni pe mine, eu o sun pe Shose si ne-am scos amandoua!!! Culmea ar fi sa ma anunte si Ellenuta ca naste, ca atunci m-as tavali pe jos de ras!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput