simptome si trairi primul trimestru
Buna seara dragelor,
La multi ani tuturor Ioanelor, Ionilor si toate derivatele din aceste nume.
Sunt noua pe forum si asta pentru ca sunt noua si in postura de gravidutza. Sunt in 6 spre 7 saptamani.
Vreau si eu sa schimb impresii cu voi...Cine mai e in aceasi faza sau aproape ca sa pot face schimb de trairi?
Multumesc si va rog....
bagati-ma si pe mine in seama!!!!
multumesc si pupici tuturor!
Raspunsuri
oanasm spune:
buna giuleea
si eu sunt gravi in 6s4z! te astept la odiseea de iul-aug2008, unde suntem un grup de 85 de gravidutze ce vom naste la anul in iul-aug, cu ajutorul lui Doamne-Doamne
Oana
6+ 
o noua viata
acina spune:
Bine ai venit Giuleea.
Iti doresc o sarcina usoara.
Anca
19 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
giulia81 spune:
bine ai venit, Giuleea!
si eu sunt in 9 sapt si mai am un baietel de 5 anisori.
cum stati fetelor cu greturile? mie mi-a fost fff rau, dar de cand nu mai iau Elevitul, parca mi-e mai bine. e posibil sa fie de la prenatale?voi ce ziceti?
sarcina usoara va doresc!pupici la burtici!
julia
9+ si alex-raoul
(5 anisori)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
adria spune:
Buna,
Ma primiti si pe mine??
Sint in 8 saptamini! Ma ingrijoreaza ca n-am nici un simptom... nici greata, nici oboseala, nici sinii durerosi...
Am avut din cind in cind singerari maronii care m-au cam streasat, dar speram din tot sufletul sa fie totul bine!
Va pup pe toate si va doresc ce-mi doresc mie... bebe sanatos!
giulia81 spune:
sigur ca te primim, bine ai venit.
deci cum e cu greturile, fetelor?ca eu parca nu mai scap de ele...acum am renuntat la elevit si iau doar acid folic. sper sa fie bine...
ma camdoare burtica, mai ales in timpul noptii, sper sa nu fie de rau, mai ales ca sapt trecuta am avut iminenta de avort, si inca iau duphaston si no-spa.
sanii umflati, durerosi. greturi cat cuprinde...o scurgere mai densa decat de obicei, pofte ciudate...voi ce simptome aveti?
julia
9+ si
alex-raoul (5 anisori)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."