Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Betty, aratai super in pozele alea. Sunt insa convinsa ca nici acum, la 54 de kg nu e mare diferenta.
Danielle, acum ti-am vazut pozele. E superba Ebonee in rochita ei alba! Si tu esti frumusica foc si foarte tanara si dulce.
Slippers, imi pare tare rau ca Vladut a facut reactie post-vaccin. Tin pumnii stransi sa-i treaca repede. Offf, cand ma gandesc ca mai e putin si il facem si noi...De 3 ani tot fac in continuu vaccinuri, terminasem cu unul si acum iarasi. Sa nu cumva sa-mi ies din mana.
Bebeka, mie articolul mi se pare groaznic! Nici nu mai citesc comentariile,oricum fiecare face cumcrede...

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Maruntika, ne traduci si noua schema aia de diversificare? Sau macar sa ne spui pe scurt in ce consta pt. ca parea destul de simpla si chiar m-ar interesa. Eu nu inteleg o boaba de germana si in engleza nu mergea linkul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mey Irina, noi vorbim da' nu ne-ntelegem. Eu vorbesc despre ceea ce inseamna crestinismul (ortodox) si despre semnificatia existenta sau nu a ritualurilor de botez si tu ma zapacesti cu afacerile popilor din Bucuresti...pai scuza-ma dar nu ma intereseaza ce fac preotii si cati bani cer si pentru ce.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna ,sunt tare suparata ,am terminat AC sambata ai nu mi-a venit ciclul nici pana astazi,deobicei luni dimineata sosea ,e posibil sa raman insarcinata in timp ce iau AC?sunt tare stresata,maine o sa fac un test de sarcina ,anul trecut pe 9 ianuarie am facut testul care mi-a adus atata bucurie ,asteptam atat de mult sa iasa cele 2 liniute ,iar acum ....sper totusi sa fie doar o dereglare
va rog,daca a mai patit cineva asa ceva dati-mi un semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maria, nu cred ca trebuie sa te astepti la 2 liniute, mai ai rabdare putin. Tu iei Jasmine sau Exluton? Uite si mie trebuia sa imi vina ieri si desi ma vaicaresc ca e neregulat tot ma gandeam aseara ca nu a venit. Noroc ca ma protejasem. Iar azi dimineata era in exercitiul functiunii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Betty, aratai super in pozele alea. Sunt insa convinsa ca nici acum, la 54 de kg nu e mare diferenta.
Danielle, acum ti-am vazut pozele. E superba Ebonee in rochita ei alba! Si tu esti frumusica foc si foarte tanara si dulce.
Slippers, imi pare tare rau ca Vladut a facut reactie post-vaccin. Tin pumnii stransi sa-i treaca repede. Offf, cand ma gandesc ca mai e putin si il facem si noi...De 3 ani tot fac in continuu vaccinuri, terminasem cu unul si acum iarasi. Sa nu cumva sa-mi ies din mana.
Bebeka, mie articolul mi se pare groaznic! Nici nu mai citesc comentariile,oricum fiecare face cumcrede...

multumesc mult tomasa

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andries

Mey Irina, noi vorbim da' nu ne-ntelegem. Eu vorbesc despre ceea ce inseamna crestinismul (ortodox) si despre semnificatia existenta sau nu a ritualurilor de botez si tu ma zapacesti cu afacerile popilor din Bucuresti...pai scuza-ma dar nu ma intereseaza ce fac preotii si cati bani cer si pentru ce.

Andries

Hi, hi, hi, nu intelgeam ce ti-am facut de nu ne intelegem. Mereu uit ca mai e o Irina pe aici

Mergi la inceput

Danielle, si eu fetele frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Maria, nu cred ca trebuie sa te astepti la 2 liniute, mai ai rabdare putin. Tu iei Jasmine sau Exluton? Uite si mie trebuia sa imi vina ieri si desi ma vaicaresc ca e neregulat tot ma gandeam aseara ca nu a venit. Noroc ca ma protejasem. Iar azi dimineata era in exercitiul functiunii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

i-au harmonete ,recomandate de medicul ginecolog ,uf,abia astept sa treaca 6 luni sa-mi pun sterilet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Maria... stai linistita... du-te fa un test daca vrei pentru linistea ta, dar mie mi-a zis dr aseara ca dereglarile de ciclu sunt foarte intalnite dupa nastere...(vezi ce am avut si eu) si mai ales ca ai luat AC-uri... n-ai cum sa fii insarcinata...... tin pumnii sa nu te stresezi...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput