*** LA REDOUTE *** (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

nici eu nu pot sa ma loghez,imi apare fie "desole" fie povestea aia cu "n-am gasit identifiantul".Era de asteptat,e nebunie mare acum.O las si eu balta si mai incerc mai tarziu,sau maine-poimaine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

eu recunosc ca subt carcotasa,doar nu o sa le iau gratis
dar merge site-ul atat de greu.....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Asta-i razboiul nervilor,pe care sunt nevoita sa-l pierd.Poate la deuxieme soldes sa am mai mult noroc.Acum ma enerveaza cumplit cum se epuizeaza produsele,am ajuns la 10 si eu nu pot sa validez cosul.Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu ma chinui rau de tot. dar mai iau o pauza, si pe urma de la capat. sa vedem cat ma tine rabdarea asta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

luati o pauza de MagneB6 si reveniti

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

gata, am dat o comanda - sper sa-mi vina si mailul de confirmare.
n-am luat decat niste chestii care nu erau reduse pana, ca m-am gandit ca se termina mai repede + o poseta-sac care-mi placea, dar care n-a fost redusa decat cu vo 5 euro. ma rog, pt restul astept re-reducerile, ca nu am banuti - m-am limitat la 100 de euro

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

am si mail de confirmare

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Codul 64106 care da FDP 0 merge si la reduceri.
Ce e asta?Ce inseamna FDP 0????????

Aveti coduri, ceva?
Tasses ce inseamna?Dar Nappe???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am venit si eu acasa si dupa vreo 10 incercari in care nu gasea identifiantul..acum e desole la pagina cu cosul, nu pot sa-l vad!!!! Rabdare si tutun!

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by corap

gata, am dat o comanda - sper sa-mi vina si mailul de confirmare.

esti tare!eu nu reusesc nici macar sa ma loghez .

Mergi la inceput