Bucurii de sept-oct 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Neatza, Cristina
Facem schimb de cafele
Cum te simti? Ai dormit bine?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Scumpik, felicitari pentru reusita!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
![](images/user_woman.png)
CristinaGoji spune:
Neatza, Xandruttza!
Am dormit bine, numai ca putin , dar cafeluta mea si a ta, m-au redresat. Azi mergem la un botez si tre' sa ma duc sa fac imediat niste cumparaturi (accesorii pentru tinuta), dar astept sa se deschida magazinele.
Mami 26+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
GETY spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
[font=Arial
Fetelor,ce sa-i mai dau copilului sa manance dimineata? Voi ce le dati la micul dejun? Precizez ca nu-i dau produse din carne procesata (sunca, cremvursti, pateu si suratele lor), omleta doar de 2 ori pe sapt, in rest lactate zilnic si mi se pare cam mult. Va rog, please please please, idei!
Am fost azi la BRD si zicea o BRD-ista ca luna asta, din nu-stiu-ce motive, indemnizatia intarzie.
Gety, vezi c-ai mancat un "8". Ori te joci cu noi si vrei sa ne pui mintea la contributie?
Lili, mamica luiMathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
[/font=Arial]
one: la noi prima masa e lapte simplu, apoi pe la 11 ii dau ori mar cu biscuiti, ori pateu facut de mine, ori banana cu branza inmuiate cu un pic de lapte, ori ou fiert cu mamaliguta.
Si eu evit alimentele mentionate de tine.
two: la Raifeissen au intrat banii in contul meu de pe 9. Ce difera bancile astea!
three: unde, unde? Daca l-am papat, cred ca mi-e dor de testele de perspicacitate postate de tine. Chiar, cand le relansezi?
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008![/b]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Salutare si de la noi!
In sfarsti imi mai fac si eu cate putin timp sa postez(ca de citit postarile voastre si vazut poze noi cu bucuriile o fac zilnic)!
Ramo imi pare tare rau de Patri ca se chinuie cu constipatia....nasoala problema...sper sa se rezolve repede!eu zic sa incerci sa-i schimbi laptele pe care i-l dai acum ca poate fi si de la el(dc zici ca acum ai trecut-o de pe formula pe lapte normal...).
Cu dintzii si micutul meu are 5 jumate....vor iesi ei ca doar n-or ramane stirbi!
Usorlili bine ai venit in tara!Sa ne povestesti despre reintalnirea cu teu dupa ce-ti mai revii...!
Carmen si la noi e tare grea reacomodarea la gradi....si gongolinul meu se maraie dimineata ca vrea sa stea acasa sa se joace cu fratiorul lui....si ca mai vrea sa doarma.....dar ne re-intram noi in program si va fi ok!
Cristina distractie placuta azi la botez!Cum te mai simti?
Lakioana si al meu pitic e tare nesabuit.....dar e normal sa fie asa la varsta asta, asa ca tot ce putem face e sa-i pazim noi! frumusetea mica!
Scumpik cum e Luca?sanatate multa si sa nu aveti nevoie de anitbiotice!
Lili sa-ti raspund si eu: la noi ambii pitici au masa de dimineata(de la ora7:30-8) formata doar din lapte cu cereale(cheerios), apoi A merge la gradi si cand ajunge acolo(pe la 9) mananca ce le da si acolo la micul dejun(paine cu salata de vinete, paine cu ou, paine cu unt si dulceata si lapte, ceai), iar micutul mai are o gustare(paine cu unt, fructe, iaurt....depinde) pe la 10-11(cand o cere el), inainte de a iesi la plimbare.
Hai sa va povestesc o conversatie draguta pe care a avut-o azi dimineata A cu N(in tp ce vorbeau(adik A ca N asculta si boscorodeste) despre lupul din capra cu 3 iezi):
A:"ce-i ,micutzule, ti-e frica de lup?"
N;"da"(ca atata stie sa zica si da din capa a Nu cand e Nu
)
A:"lasa ca il p'ind eu si-l omo' pe lup....ii pun picio'ul pe gat si moa'e , stii?"
N: "da"
A:"si apoi se duce lupul la inge'asi, acolo sus in ce', si se t'ansfo'ma si lupul in inge'as si ne pazeste si el de 'ele"....tare m-am distrat de ei!
PS: '=R
www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!
GETY spune:
MamiLili, in ce categorie incadrezi Ceclodyne? Nu stiu cat de puternic e antibioticul. Acum m-a palit curiozitatea.
Scumpik_lui, s-o tineti tot asa si Luca sa doarma in patutul lui.
Eu raportez o seara trecuta cu Maria suparata, am simtit maseluta sub gingie si mai are si molarul foarte aproape de gingiuta. I-am dat Panadol.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
MamiLili spune:
Gety, raman la parerea exrpimata aseara si anume ca antibioticle usoare sunt ampi, amoxi, eritro. Ceclodyne are ca subst activa "cefaclor", o cefalosporina de generatia I, mult mai puternica decat cele mentionate mai sus.
Vad ca suntem la pag 20, deschid imediat capitolas.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.