Mamici de Martie-Aprilie 2008(60)
Raspunsuri - Pagina 9
zozela spune:
Si eu pariez pe Simo si Ioana,ca-s la prima sarcina,apoi am eu un feeling ca totusi Ioana va da startul..dar..vom vedea!!
Apoi Roxana!
Ela.. in 29+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
sovietica spune:
Apai m-am relansat pe forum ca o lebada si apoi am picat ca o gasca. In sensul ca am dat intr-o depresie in urma unei ciondaneli zdravene cu randunoiul, de abia reusesc sa gandesc. Cred ca o sa plec cateva zile de acasa, inainte sa o iau razna de tot. Azi orice am vrut sa fac, am spart, m-am taiat sau am daramat.
Acu, incerc si eu sa ma fac ca ploua si poate daca ma leg la ceva postari pe aici, mi-o mai trece.
Mihutza, deci plugusorul este GENIAL!! Cat tre sa fi muncit la el! felicitari si multumim!
Abia astept vesti de la tine in continuare, randunel calator!
Pidana, din flashurile pe care le-am aruncat eu peste postari am inteles ca ati savarsit casatoria? Sa va fie intr-un ceas bun! Si Casa de piatra!Sau macar un apartament la bloc, cat de repejor. Sa aveti parte de multa armonie, sanatate, prosperitate si copii cat mai perfecti!
Cuscra, sper ca esti bine! imi dau seama ca ti s-au dat noi interdictii la alimente, ceea ce nu e usor! Iti doresc multa putere si rabdare! apasat si bezele la Iulia! Ar fi culmea sa nu o rasfatati, la cat ati trudit cu ea.
Bafta multa joi!
Bubu, am pus 2 kile in 2 saptamani!!! +10 in total; asta de bine ce la ultimul control am fos certata ca am cam multe kile.
Kya, ce am ras de "parasutele" tale! :) Apropos, de unde ai luat kilotzoii? ca mi-ar trebui si mie macar 2 perechi speciali pt burtic.
Giani
Livi, sar'na pt pontul cu ceaiul. Bausem numai de 3 ori, da gata, l-am pitit. Si n-am nici un dubiu ca nu s-o manca numa greu in ardeal! Doar ca numai asa am nimerit eu. Si poate mai ales la musafiri o fi moda sa se dea carnuri alese. Si eu am prins -25 grade dimineata pe acolo. Frigutz tare!
Laly, sa iti traiasca sotiorul si sa va iubiti neincetat!
Ariel, pup si eu, nu prea am apucat sa citesc din urma, da sper ca n-ai mai avut incercari.
Adriuta, bine ai mai trecut pe la noi
Mstela, chiar te-ai internat?? sanatate multa va doresc!
Delfinuta, super hamul! am salvat linkul.
Maya, bine te-am gasit si pe tine!
Cory, pupici apasati! m-am bucurat sa citesc mesajul tau colorat!
Bancul cu mirosul de computer e tareee! o sa i-l trimit si Omului cand mi-o trece supararea pe el.
Simo27,sa dea Domnu sa te linisteasca la control. Sunt sigura ca baietii tai o scot ei la capat cumva.
Zoze, in sfarsit am dat si de tine in postari, ca mi-era dor!
MamiP, felicitari maxime pt trecerea in ultimul trimestru!
Mi-a placut linkul cu cumparaturi de BB si l-am salvat
Clau, 4200 ron costa unde, la Medlife? Ca de-o fi asa, atunci nu mai conteaza de merg la Euroclinic sau Medlife.
Am intrat si eu in randul celor care nu mai dorm bine. Pe nici o parte nu pot sta prea mult ca mi se impinge stomacul in coaste in partea stanga si ma jeneaza. Cel putin asta e senzatia, nu stiu ce se petrece de fapt. Asa ca tot pe spate mai incerc sa dorm, dar nu prea mai pot nici asa. Tare ma foiesc in somn, si nici nu se mai pune problema sa dorm cu cineva in pat.
Sa nu uit: [b]La multi ani de Sf Ioan![/b]
Eu astazi mai sarbatoresc un Craciun, cel dupa calendarul vechi. Am, n-am chef, nu e frumos sa lipsesc de la intalneala cu rudele. Pana una-alta, ma duc sa mai bag putin cornul in perna.
V-am pupat!
sovi 22+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
Roxana Claudia spune:
Ioana - eu si Simonette avem acelasi DPN (24-25 feb) si acelasi dr.
Sa va zic un secret: e posibil sa nastem in aceeasi zi!
Un impediment ar fi sa se scurteze colul mai repede la mine desi sunt slaaaaabe sanse ca am un col inchis si luuuuung ca o zi de post. Asa a fost si la prima sarcina de m-au chinuit cu dilatatie manuala
Si credeti-ma ca efort fac dar cand e sa fie, si vrea Dzeu nu se intampla nimic Sper totusi intr-un col mai ascultator si mai ales, intr-un bebe ascultator care-mi va dovedi ca s-a intors la ultima ecografie adica pe 24 feb. Ca altfel colul poate ramane asa...cezariana ma asteapta
Roxana 34 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
ramo_cata spune:
asa este naty important este cat are bebe la nastere ...depinde de fiecare organism...cat despre prenatal,am vazut ca ti-au raspuns si fetele,se duce la angajator...nu platesc ei nici concediile medicale nici prenatalul ci casele de sanatate...ca doar pt asta ne opresc din salariu 6% sau ceva de genul asta...
tre'sa ma duc sa prajesc si eu niste chiftelute...sunt pregatite gata de soacramea decar le prajesc...
mi-am facut si eu acum o mica listuta pe calc cu ce trebuie cumparat pt spital inca nu o printez ca poate mai apare ceva
va pupacesc....
ramo26+ 26 sapt
bebicul_meu
diana_g spune:
LA MULTI ANI! tuturor celor care isi serbeaza azi ziua onomastica.
am intrat si eu sa va salut si constat din nou ca ciripiti nu gluma...
vad ca deja va preocupati de data nasterii.eu totusi sper sa nu fiu printre primele pentru ca cu cat citesc si ma informez constat ca nu stiu multe lucruri si ca mai am multe de invatat.oricum asta nu decid eu ci bebele,cand o sa vrea sa iasa...il astept cu nerabdare si ma rog bunului D-zeu sa ma ajute sa ma descurc;stiti ca eu sunt singura aici numai cu sotul,dar sper sa fie totul bine.
maine dimineata incep si eu cursul prenatal si sunt asa de curioasa,abia apuc.si tot maine avem intalnire cu bebele,a treia ecografie.doamne da sa fie bine.
acum va las ma duc sa ma pregatesc ca mai tarziu iesim si noi ca au inceput reducerile.mi-a promis sotul ca mergem sa mai achizitionam si noi lucrusoare pentru bebe si sigur si pentru mamica
va pup pe toate
diana_g 32+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png
rox_dox spune:
ioana LA MULTI ANI! sanatate si un bebelus voinicel si frumusel!
mama, ce sperietura am putut trage..
m-am dus la baie acum si pe hartia igienica vad un strop de sange..m-am ingalbenit..dar m-am linistit..m-am analizat pe acolo si am observat ca am o rana mica, ca o zgarietura, undeva mai inspre fund..o fi de la epilat nu stiu...dar important e ca nu curge sange din alta parte...offff...ma si vedeam acum sunand sotul si in drum spre spital.
_
28+ cu RADU
Pozele mele!
PIDANA spune:
La multi ani ! Ioanelor si Ionilor existenti prin familiile de randunici! Sa fiti sanatosi si Dumnezeu sa va implineasca cele mai ascunse dorinte!
Azi am f multa treaba, vad ca ati dat gata deja aproape jumatate de capitol si n-am timp deloc sa citesc. Of!
Am fost de dimi sa imi recolteze sange pt analize si la intoarcere am calcat intr-o baltoaca pana la glezna si cu tot bocancul meu m-am udat pana la piele.
Dana 23+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04
kitzy spune:
Stie cineva sa-mi spuna ce inseamna LCC?
Mi-a scris med ginec pe bilet LCC= 33mm si numai acasa am vazut si nu gasesc nimic pe net sa-mi explice si mie.
24+ cu Diana
Simo27 spune:
Kitzy,cred ca e Lungimea Colului Cervical...?!imi dau si eu cu parerea,ca doar coluri vad si visez!!!
Simo,mamica lui DAVID,32+ cu SAMUEL